Dexterr 1969 Napisano Decembar 2, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pre nešto više od mesec dana svratih sluèajno u imenovanu prodavnicu na Novom Beogradu iza McDonaldsa kod Hayata i prijatno se iznenadih! Èovek mojih godina + - koju, raspoložen za prièu, upuæen u stvari, prijatan. Na lageru komplet IXS oprema èak i kacige, koèione ploèice, KN filteri, Motul program (naravno), moguænos' porudžbine bilo èega iz nekoliko kataloga, ukratko vredi pogledati! P.S. Inaèe lik vozi FZR600 :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Decembar 2, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Znam na sta mislis, lik je veoma ljubazan, i sve hoce da pomogne... Tamo je moj ortak kupio auspuh za skuter po 20% povoljnijoj ceni od ostalih prodavnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Decembar 3, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Prijatan covek, vidi se ljubitelj motora... Ostavio radnju praznu samo da bi razgledao mog CBR-a Kaze da iz kataloga donosi sve sto vam treba, nedelju dana cekanja max. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 4, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bio si, šta kažeš za šlemove i ostalo...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 18, 2005 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Koja je tacna adresa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Decembar 18, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, pa ne znam tacnu adresu, ali nalazi se odmah iza Meka iz onog parkinga, videces, lako se nadje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 20, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je strava inace sa tim likom sam odrastao, posten decko, obozava motore i trenutno ima neku Kavu enduro i FZR600, obavezno otidjite jer ima i GIVI opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 25, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas IXS NEMOY jaknu.Stigla je za dva dana i ekstra izgleda. Usluga - VRHUNSKA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A cijena??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 25, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan A cijena??? 210 evrica. Ima je i u drugim bojama. Zanimljivo je ''stepovana'' na ledjima (na mestu stitnika). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 25, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da se model zove "mojne" i ti ga kupis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 26, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da se model zove "mojne" i ti ga kupis =D> :kul: :prayer: :prayer: :supz: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 27, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna jakna a koa sto i rekoh ranije usluga je prvoklasna, prva liga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 27, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Necu vise da pricam o Auto- Grku posto je i on sada clan foruma pa ce on sve da vam objasni sto treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1942 Napisano Maj 12, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo tacne adrese... (nadam se da je skroz tacna ) Auto Grk Bulevar Lenjina 91, tel. 011 311 43 90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 1, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Juèe sam prvi put bio u radnji. Kupio sam potkapu za 340 dinara. Momak u radnji za svaku pohvalu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan RADNJA JE ZATVORENA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan RADNJA JE ZATVORENA!!! Stari, sta znaci zatvorena? Momentalno zatvorena ili zatvorena skroz? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan skroz,nema vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...