drumskalisica 8741 Napisano April 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva tocka od Kawasakija ( prednji i zadnji ) sa gumama . Prednji tocak je : Felna - 16 xmt 2.25 DOT i na njoj guma Michelin A 39 - 100/90 - 16 Zadnji tocak je : Felna - 16 xmt 2.50 DOT i na njoj guma Michelin M 39 - 120/90 - 16 Gume su malo vozene ( jos ima ripni po gumi ). Cena po dogovoru . Slike : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8718 Napisano April 1, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan koliko para otprilike? To je za gpz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Trazim 150 evra. Ako si ozbiljan - dogovoricemo se. Javi se na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 5, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne javi niko ya ove tockove u kompletu, mogu i da rasparim ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde javi koliko bi ti bio prednji tocak ako ga nisi prodao i da li je prav ili baca malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ajde javi koliko bi ti bio prednji tocak ako ga nisi prodao i da li je prav ili baca malo Prednji tocak - 75 evra tako komplet sa gumom. Trebalo bi da je prav. Ja nisam vozio motor sa ovim tockovima, vec sam ih dobio u kompenzaciji . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj nabi neku osovinu pa proveri ako je prav nudim 50 eura pusti poruku na 0655288001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 21, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK, prvo cu potraziti neku osovinu da proverim tocak, pa se javljam . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesi li ispitao prednji tocak ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan druže moj izvini što se mešam ali da nije to zadnji točak od gpx 750 i da je 18 tica?? nekako mi je veća od onog sa leve strane a imao sam gpx 750 pa zato ;D ;D izvini za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan jesi li ispitao prednji tocak ;D Nisam, treba danas da dobijem osovinu, pa da vidim. druže moj izvini što se mešam ali da nije to zadnji točak od gpx 750 i da je 18 tica?? nekako mi je veća od onog sa leve strane a imao sam gpx 750 pa zato ;D ;D izvini za off Nije 18 " , deblja je zadnja guma pa deluje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakva je situacija sa prednjim tockom nista ne javljas jel prav ko strela il ne valja javi da znam sta mi je ciniti mozes i porukom na onaj broj sto sam ostavio gore u odgovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan kakva je situacija sa prednjim tockom nista ne javljas jel prav ko strela il ne valja javi da znam sta mi je ciniti mozes i porukom na onaj broj sto sam ostavio gore u odgovoru Ispitao tocak . Nije " Prav ko strela " , vec baca malo , al daleko od toga da " ne valja " . A sto se tice cene - ovako sa gumom - ostaje 75 evra. Manje ne moze . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 16, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...