RS 132 Napisano Mart 31, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise, kupujem skuter, ne ispod 250cc. Yamaha Suzuki Honda Da je ocuvan i da je neko vodio racuna o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 1, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Zeljko,vi ste definitivno raskinuli saradnju sa Italijanima?! P.S. : Da ne otvaram temu,ako ima neko da ponudi Malaguti Madison ali 2002+,znaci noviji neka mi posalje PP... RS ako moj post nije u redu,reci pa cu prepraviti... Bice u redu kada bude upacena neka kinta na moj TR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 7, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, dizemo cenu... doslo se do para... Mozemo da platimo jos 200Eur ;D ;D ;D ;D Znaci 2200Eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 8, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dizi jos , dizi jos ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 8, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dizi jos , dizi jos ;D xaxaxaxax Kralju. Imam vec za 2500eur, pa rekoh mozda nesto istrci za manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan aprilia atlantik 500ccm, 2003 god.....2100e na ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 8, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao PP Ajmo ljudi, ako ima nesto pametno, Vidim da su po oglasima sve isti motori. A to znaci da se drze cene ili da se dresevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 8, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novog dana, sa novim danom nova i cena. Sada nudim 2201 Eur Vreme je novac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...