markone 447 Napisano Mart 30, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi vreme da se ponovim a iskrsla je dobra ponuda za: Honda Goldwing GL1800 2001. god. Da li može neko o njemu da napiše nešto? Iz iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Mart 30, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro , nije iz izkustva , ali procitao sam puno o tom motoru , i dan danas je san moje zene ;D Motor - neunistljiv , al bukvalno Za njega svi koji ga voze kazu da ide ko turbina , svi ga hvale po tom pitanju Jedino , po meni je u pitanju i to velikom tezina , cena delova i slicno Evo ti slika Goldwing 1000 i 1800 ;D Jedno je sigurno , zena ima da te voli vise no ikad ... sa tim sedistima , nemoj da joj se cudis ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li polozio za D kategoriju? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 31, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li polozio za D kategoriju? ;D ;D Kvalifikovan! Vozio Dejvidov BMW K1200LT kombi kao trenažu za Goldwing autobus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 31, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dobro , nije iz izkustva , ali procitao sam puno o tom motoru , i dan danas je san moje zene ;D Motor - neunistljiv , al bukvalno Za njega svi koji ga voze kazu da ide ko turbina , svi ga hvale po tom pitanju Jedino , po meni je u pitanju i to velikom tezina , cena delova i slicno Evo ti slika Goldwing 1000 i 1800 ;D Jedno je sigurno , zena ima da te voli vise no ikad ... sa tim sedistima , nemoj da joj se cudis ... Onaj veći Taj mi je na nišanu! Malo me zbunjuje da pominješ da je neuništiv a brine te cena delova? Velika težina... zna se gde se to vozi. To ne ide u jednosmerne ulice i gust saobraćaj... ionako je zabranjeno po gradu voziti kamione i autobuse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 31, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Malo za gušt.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42204.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 31, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Malo za gušt.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42204.0 A bre Tomo... Što mi to radiš? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Mart 31, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj veći Taj mi je na nišanu! Malo me zbunjuje da pominješ da je neuništiv a brine te cena delova? Znam koji je 1800 ;D Pomislio sam ti neznas , toliko da budem siguran ... Delovi u smislu redovnog odrzavanja , i nedaj boze da ga spustis ... zbog toga sto je toliko lagan ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 31, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Oću toooooooooo!!! ;D ;D ;D a i imam sve kategorije u dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goldwing56 1 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing, Can Am Spyder Prijavi odgovor kao problematičan Neznam na koje delove mislis da su skupi,nije uopste bitno posto su delovi jer na jednoj GW nista se ne kvari.Ja imam sa svojom 110 000km i jos nisam trebao ni jedan rezerni deo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od godišta (2001-2017) i modela (Nav, Airbag...) kod nekih mogu da se pojave problemi...neko je pošteđen bez obzira na km. Trebalo bi da bude "savršen" motocikl da ga ljudska ruka nije pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...