Alekre 17821 Napisano Jul 4 Integrisan, 8734 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je ista mehanika kao R1200GS, uljano hlađeni. Po mom mišljenju, to je neka zlatna sredina između klasičnog mehaničkog boksera i kasnije nabrijanih i malo komplikovanijih. Ja bih kupio. Odličan je to motor za te pare. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2541 Napisano Jul 4 Drug član, 1550 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan I meni deluje kao isplativ motor koji puno pruza osim lepote u oku posmatraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17627 Napisano Jul 4 Drug član, 2001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nađeš očuvan primerak, sa servisnom istorijom i bez nekih lomova - kupuj! Što se tiče dizajna, sa pozicije vozača nećeš videti prednji deo, slikaj ga samo sa boka i otpozadi i mirna Bačka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2541 Napisano Jul 4 Drug član, 1550 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Ako nađeš očuvan primerak, sa servisnom istorijom i bez nekih lomova - kupuj! Što se tiče dizajna, sa pozicije vozača nećeš videti prednji deo, slikaj ga samo sa boka i otpozadi i mirna Bačka! Polako za Backu, miran Banat Ma dizajn mi je cak sta vise lep a imam osecaj da ga tek kod nas cekaju bolji dani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2612 Napisano Petak u 16:01 (promenjeno) Drug član, 1758 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nisam preterano gotivio boxer dok mi nije dosao u posed i malo duze provozao. Uh , stvarno je sila. Jak obrtni momenat vec od 3k obrtaja. Telelever uz kocnice izuva. Mnogo brze prolazim kroz krivine nego na bilo kom motoru do sad. Koliko znači dobra kociona sila... Promenio Petak u 16:02 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4714 Napisano Petak u 16:58 BJB Maxi Scooter Club, 1410 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prodaće se lako, ne moraš ga hvaliti.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...