Tora-AL- 1 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Imam yamahu koja ima prenos preko kardana, i iskreno UBIIJAAA me to sto sa velikim brojem obrtaja ne postize veliku brzinu... Prva brzina prakticno nema upotrebu jer posle 2 metra slobodno mozes da ubacis u 2. Da li je moguce da je neko prchkao oko prenosa na zadnjoj osovini, i da je promenio mesta zupcanicima, pa sad motor ne koristi svojih 650ccm uopste??? DA LI NEKO IMA SAVET, KAKO DA POVECAM PRENOS SA KARDANA NA TOCAK???? Unapred hvala :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan drugi zupcanici u defrencijalu ............nadjes od cega pase i stavis drugi odnos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan skrati prenos,na zupcanicima,........shala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan S'obzirom da vozis isti motor ko i ja nije mi bas jasno zasto bi to radio!? Moze i prva sasvim lepo da se razvuce, ali je malo steta. Motor ima sasvim dovoljno snage i jako lepo povlaci, mada nije pravjen za to sto bi ti mozda hteo. Njegova max. brzina je bila fabricki izmerena na nekih 197km/h. Sto znaci da danas, posle skoro 30 godina nema sanse da naguras tu brzinu. Ja sam moj nagurao do 170 i nisam hteo ni da probam vise. Taj motor jednostavno nije pravljen za tako nesto. Zavisi kako ti vuce, pa mozda imas problema sa necim drugim!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 27, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motocikl sa kardanom ide dovoljno brzo. Tako i tvoja Yamaha ide sasvim dovoljno brzo, veruj mi. Ne diraj ništa. Taj motor je odličan. Ako želiš da nisko letiš, kupi nekog R-a pa ga zavrći do mile volje. Motocikli sa kardanom su pravljeni za sladokusce. Ili se navikni ili menjaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motocikl sa kardanom ide dovoljno brzo. Tako i tvoja Yamaha ide sasvim dovoljno brzo, veruj mi. Ne diraj ništa. Taj motor je odličan. Ako želiš da nisko letiš, kupi nekog R-a pa ga zavrći do mile volje. Motocikli sa kardanom su pravljeni za sladokusce. Ili se navikni ili menjaj motor. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u max brzini, ni ne tera mene da jurim160, nego me nervira sto na 120 u petoj motor ima veoma visoki br obrtaja. Inace motor je bio turbo pa je negde u te 30 god neko to skinuo i sada je bez njega. Zelja mi je da krstarim sa 120, a da se ne dernja u petoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupis drugi tanjirasti i konusni i resis problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...