goranzr68 4 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dve sezone i 10000 km pojavio mi se problem,zadnj tocak kada ga mrdam rukom pomera se par milimetara i cini mi se da je to bas u cauri viljuske .Neznam dali je normalno da propadnu posle dve sezone i dali je neko imao slican problem kao i kako se menjaju ukoliko je do toga ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo od jednog druga da su njemu na Princu stradale te caure na zadnjoj viljusci i to na svega par hiljada. Da kucnem u drvo, mene do sada tj nekih 7500 km nisu zezale. Videcemo u buduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ni mmene nista mucilo sa 7500 km ali sad stisla muka a put pred nama neznam dali smem da s euputim sa taim problemom negde dalje od zr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad vidim ovog mog druga pitacu ga za te caure sta gde kako koliko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo vozio i malo eksperimentisao u garazi. Ovako jos nije poceo da pravi probleme i ne znam koliko su te caure istrosene. Pokusao sam da ga drmusam i nisam primetio da mnogo mrda osim kad ukocim zadnji tocak i pocnem malo da ga cimam tj pokusavam da krenem. Onda primecujem da taj zadnji deo malo mrda levo desno ali stvarno malo. Zlu ne trebalo moracu i ja da vidim kako se menjaju i gde mogu da se kupe. Kakav je put kod nas na jugu ne bi me nista cudilo da odu i to skoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Mart 25, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad se stvori zazor, brzo se to posle raskloca. Trazi delove odmah, nece dugo da ostane na tom malom zazoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Bogda lako vidis dali su otisle caure pustis motor na copu i rukom zadnji9 tocak pomeras i gledas dali se pomera viljuska,e kad smo kod toga malo sam se raspitivao i cuo sam da je to mana princeva i da brzo stradaju i sto kaze aca mora se brzo menjati a isti problem je i sa originalom jer su im losi .Ima kod nas tip u ZR koji to radi(danas sam bio kod njega da se raspitam) za dve hiljade din rasklopi ,skine caure i stavlja neke plasticno teflonske koliko samga razumeo i daleko su dugotrajnije . Ja sam zakazao u utorak da mi odradi pa cu vam javiti kako je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Mart 26, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Taj lik, specijalizovan samo za Princove/kineze ili moze da napravi caure i za neki drugi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije za odrerdjenje motore vec za sve ali pitacu u utorak,samo reci dali ti to treba za javu ili ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 28, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ovog mog druga. To je sredio u servisu. 1700 delovi i 1000 dinara ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan ja cu verovatnije jeftinije proci jer mi je rekao okvirno 1500-2000 dinara sve znaci caure,nova osovina i ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Mart 29, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, za Jawu. Samo informativno, da znam za nedaj-boze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 29, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gumi-mil kod cvetkove pijace naliva sve moguce silent blokove 011/405-028(mozda je ubacena dvojka ispred) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...