Mina 545 Napisano Mart 16, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je u poslednji chas, ali ni mi nismo znali da li tjemo se i gde voziti... Polazak je oko 10:30-11, okupljamo se kod bazena 25 maj, na Dorcolu... Ide se do Divchibara najverovatnije... Lazar, BojanP, Mikka i ja -sigurno ... Hitman, Dexter, Yoman i josh neki... mozda... Ako ima josh zainteresovanih vidimo se ujutru na Dorcolu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Mart 16, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Joj Mina...cisto da pitam. Zar nije malo hladno da se ide gore? Znas kako smo se smrzli prosli put Inace, koliko km do tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 16, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jbga .. od mene nema nishta .. Wishe srece u sledecem izwlachenju .. mozda se prowozam sa zenom u nedelju Have a nice ride .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je sve ekipa iz snova,da ste se bar dva dana ranije organizirali i ja bih doletio......ali uskoro........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Mart 16, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam trebao sjutra dolecet u BG kao sto javih Evilu i jos nekolicini, al to ostavljam za iducu nedjelju zbog nekih stvari koje su iskrsle(citaj: sto sam bez mozga), pa se nadam da cemo se vozit next weekend. aj lijepo se izvozajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 17, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jos nedjelja dana priprema da Lazaru odrzis cas. Nemoj biti strog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jos nedjelja dana priprema da Lazaru odrzis cas. Nemoj biti strog... :mrgreen: E da, samo da obavijestim narod da se i sjutra putuje ali za Rudnik, o tome cu otvoriti temu kada se vratimo sa ovog putasestvija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Mart 17, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ideja za današnju vožnju je odlicna, samo ZAŠTO TEMU NISTE POSTAVILI bar jedan dan ranije! Siguran sam da bi na Divèibare krenula i grupa veæa od 5-6 motora. Ovako se uvek vozite u skoro istom sastavu a posle vam nije jasno gde je nestalo onih nekolilko stotina prijavljenih BJBIKER-a. Ipak, želim vam lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 17, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratili se !!! Dane, Cope i ja promasili Minu, Zoa i Dextera pa zato i nemamo njihove fotke ! ali posle se nasli na pecenju ! Mi isli do kosmaja pa na jagnje, a Mina, Zoo i Dexter cekali mene, ja se malo uspavao pa su zapalili preko avale, ibarske pa se izgubili ka kosmaju i na kraju smo se nasli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ideja za današnju vožnju je odlicna' date=' samo ZAŠTO TEMU NISTE POSTAVILI bar jedan dan ranije! Siguran sam da bi na Divèibare krenula i grupa veæa od 5-6 motora. Ovako se uvek vozite u skoro istom sastavu a posle vam nije jasno gde je nestalo onih nekolilko stotina prijavljenih BJBIKER-a. Ipak, želim vam lep provod![/quote']Ovo nam je spontano sinulo, pa smo spontano i postavili na sajt. Nije ovo veliko BJB okupljanje vec obicna vikend voznjica. Kada se bude pravilo veliko BJB okupljanje onda ce to biti blagovremeno istaknuto, pa potanko isplanirano i onda nema greske. Ovo je bilo cisto spontana stvar, cak nismo ni isli po planu vec smo posli na drugu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan gdje su slike Evile,nisu valjda ono jedine??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, ali što prave teleæu èorbu i jagnjeæe peèenje u onoj kafanici, pa ondak kajmak i lepinje......... :food: :food: :food: :food: :food: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan gdje su slike Evile' date='nisu valjda ono jedine???[/quote']Nazalost jesu :cry: Nisu Mikka i Cope htjeli da me slikaju :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan gdje su slike Evile' date='nisu valjda ono jedine???[/quote']Nazalost jesu :cry: Nisu Mikka i Cope htjeli da me slikaju :evil: priznaj,samo ste na klopu mislili........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan gdje su slike Evile' date='nisu valjda ono jedine???[/quote']Nazalost jesu :cry: Nisu Mikka i Cope htjeli da me slikaju :evil: priznaj,samo ste na klopu mislili........ 8-[ :oops: Malo to, a malo su krive i krivine :skijas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javnem... Extra daan i extra voznja...Jest da smo se malo izgubili na putu ka Kosmaju :oops: i lutali , ali nashli smo na kraju ekipu, koja je tamanila jagnjetinu :mrgreen: Lazar me odushevio voznjom, peglali smo krivine najstrashnije, mislim da dalje ne moze... Celo telo me boli, ali vredelo je ! Lazare skidam kapu :prayer: :prayer: :prayer: Nazalost nemamo nikakvih slika.... next time.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 18, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Widim bilo wam je lepo .. a i imali ste super wreme za woznju :kul: p.s. Mike widim da ti ni "milion" razloga nije dowoljno da propustish malo lepog wremena gs-om .. a topli dani tek dolaze .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mike widim da ti ni "milion" razloga nije dowoljno da propustish malo lepog wremena gs-om Da, ovaj, pardon drugar, na koliko si osudjen . Probao mešano meso u Srbiji, kiselu vodu na Avali, jagnjetinu (i špricer) na Kosmaju, krivine :twisted: svuda izmedju i cenim da je jaga-špricer dvojac bez premca (i kormilara) :wink: proseèna potrošnja mene i ZverZverR-a - 7.39L/100km 'nake vožnje... P.S. Sledeæi put idemo pravo u TRESIJE na jagu, pusti Srbiju i 4 vePra... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kojom ste brzinom peglali te krivine te ste se toliko umorili?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kojom ste brzinom peglali te krivine te ste se toliko umorili?? Ko se umorio :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mike widim da ti ni "milion" razloga nije dowoljno da propustish malo lepog wremena gs-om Da' date=' ovaj, pardon drugar, na koliko si osudjen . Probao mešano meso u Srbiji, kiselu vodu na Avali, jagnjetinu (i špricer) na Kosmaju, krivine :twisted: svuda izmedju i cenim da je jaga-špricer dvojac bez premca (i kormilara) :wink: proseèna potrošnja mene i ZverZverR-a - 7.39L/100km 'nake vožnje... P.S. Sledeæi put idemo pravo u TRESIJE na jagu, pusti Srbiju i 4 vePra... :roll:[/quote'] Ti sa Komom pod ruku, bog da vas vidi Taj sto zna kafane..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Mart 18, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh' date=' ali što prave teleæu èorbu i jagnjeæe peèenje u onoj kafanici, pa ondak kajmak i lepinje......... :food: :food: :food: :food: :food:[/quote'] GDE, KO? :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh' date=' ali što prave teleæu èorbu i jagnjeæe peèenje u onoj kafanici, pa ondak kajmak i lepinje......... :food: :food: :food: :food: :food:[/quote'] GDE, KO? :?: :?: :?: Kad prodješ Tresije, zadnje mesto sa leve strane pre manastira. (kad ideš prema Kosmaju) Zna dane@ ime kafane, valjda se zove kod Nene i još nekog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 19, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mike widim da ti ni "milion" razloga nije dowoljno da propustish malo lepog wremena gs-om .. a topli dani tek dolaze .. Ma... jbes milion !!! :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...