shejtan 378 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni se ovo svidja :o :o :o :o a vama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jel se ti to nama spremaš za Kepino Divčibarenje ;D ;D ;D ps. kaciga izgleda brutalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 22, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan koliko to dodje u marke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 22, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije za velike brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije za velike brzine. sta je velika brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam AIROH S4 i nikakvih problema nije bilo sa vetrom (140-160), a vidno polje OGROMNO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko to dodje u marke? Dodje oko 250 ovih nasih evropskih, al jos nisam nasao u evropi samo u USA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skoro video tako interesantnu kacigu za enduro,extra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj lik na drugom klipu ima neki problem ;D trenutno koristim jednu (ne ovaj model) i stvarno su izuzetne, samo ih je problem nabaviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 25, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bash, bash dobro izgleda :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 25, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan moj izbor boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 15, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Za vas koji nosite ICON kacige, kakve su po pitanju velicina, tj. da li se moze vjerovati onome sto napisu ili treba uzimati broj vecu/manju od onoga sto pise na kacigi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za vas koji nosite ICON kacige, kakve su po pitanju velicina, tj. da li se moze vjerovati onome sto napisu ili treba uzimati broj vecu/manju od onoga sto pise na kacigi ? Ne znama nikog sa ICON kacigom, ali kako sam procitao po netu trebalo bi uzeti broj manju. Ipak ti proveri po Internetu, da me ne drzis za rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 17, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Za vas koji nosite ICON kacige, kakve su po pitanju velicina, tj. da li se moze vjerovati onome sto napisu ili treba uzimati broj vecu/manju od onoga sto pise na kacigi ? Ne znama nikog sa ICON kacigom, ali kako sam procitao po netu trebalo bi uzeti broj manju. Ipak ti proveri po Internetu, da me ne drzis za rec Imam njihove rukavice i stvarno sam zadovoljan i kvalitetom izrade i udobnoscu, bukvalno ih ne osjetima rukama, a i izgledaju super . Variant mi se maksimalno svidja, ali me brine porucivanje kacige preko neta, tu nema mjesta za gresku :) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dosta njihove opreme (jakne, cizme, rukavice, farmerke itd), i prezadovoljan sam sa svakim artiklom. Izrada i kvalitet materijala su vrhunski, o dizajnu i da ne govorim. Kacige su mi Shoei i Roof, ali sam imao priliku da probam jednu njihovu (doduse full face) i preporucene mere su sasvim odgovarale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Icon Variant... kakva je i gde kupiti u SRB? Izvinjavam se sto je off, mada bi je i ja uzeo na rate ako je skuplja. Uuu sto ovo izgleda do 00! http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/icon-helmets/icon-variant/ http://www.rideicon.com/dealer_search.jsp Nema je nigde u Jevropi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih jednu ovakvu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uuu sto ovo izgleda do 00! http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/icon-helmets/icon-variant/ http://www.rideicon.com/dealer_search.jsp Nema je nigde u Jevropi... * MEIER + LUTZIGER AG * KESSELSTR., 2 * 8957 SPREITENBACH * Switzerland * Phone: + 41 56 402 0300 * Email: info@motoport.ch Ajd neka im neko ko dobro zna nemacki ili jos bolje svajcarski, pusti mail da vidimo jel moze grupna porudzbina i koje su cene, ja sam ozbiljno zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovaj dezen: http://www.rideicon.com/product_details.jsp?category=3427&id=12236 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam njihov jezik, rado bih posedovao čak i Speedmetal Variant-u, mada zbog broja i kalupa nisam siguran da bih samo naručio on-line, bez probanja... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cackao sam po netu i nasao nekog lika u Madjarskoj i dobio sam odgovor 2-3 nedelje bi se cekalo ...toliko sam uspeo da saznam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan cene??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hello Variant Solid 330 euro, Etced-Speeedmetal 370 euro , transportation time 2-3 week Tako sam dobio odgovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo obim glavudze u incima... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ovo izgleda mloooogo dobro, gde se moze naci????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...