mihajlo2005 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za bajkere i one koji ce to nekad biti. Zamolio bih nekoga za savet. Nisam palio moj Suzuki GS 500 E celu zimu...bar ne u zadnjih mesec dana. Stavio ga na punjac i kad anlasujem samo se cuje ono resko RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Da li je slab akumulator ili je veci problem kao npr. el. paljenje ili cak anlaser? Pozz, Mihajlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5792 Napisano Mart 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napuni dobro akumulator i ima da pali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlo2005 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probacu pa se javljam. U svakom slucaju hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlo2005 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upalio. ;D Radio motor u mestu i zagrejao se. Kad sam ga ugasio, opet nece. Znaci baterija- kaput. Mora nova ?!? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako se cuje RRRRRRRRRR kod agregata kao da neko cetkicom za zube drlja po radijatoru onda jeste akumulator. Menjaj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 21, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da lihoće da pali odmah nakon gašenja? Ako da,onda probaj dan- dva da ga voziš. Vozi ga duže malo da ima vremena dobro da napuni. Pali ga na kablove ili tako nešto. Možda će da živne. Moj jeste. Na akumulator, mislim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan E da mungos je u pravu! Ti si napisao da je motor upalio ali nisi napisao kako? Ako si ga upalio na gurku pa ostavio malo da radi u nadi da ce da dopuni akumulator, NECE. Mora otprilike 10-15 km da prodjes da se akumulator napuni za novo verglanje Tako sam prociotao na forumu ovde. probaj da ga dopunis (slabijom strujom) i onda vidi kako ide. Skini kleme ako punis akumulator dok je na ramu Nece nista faliti i ako ostavis samo ce ti i instalacija biti pod tim naponom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 22, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi na koliko rmp je radio kad si ga upalio. Na primer, na mojoj hondi pocinje da puni kad predje 1400rpm... Ako posle kratke voznje nece da upali, moraces da se otvoris za nov akomulator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...