bukovski 36 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Posto najverovatnije ce do mog bajka koji sam trebao da preuzmem za vikend nego drugi prvi doci a nisam ga kaparisao jer sam vec trebao da odem po njega al me ispalili za prevoz 10-tak puta vec , trazim do 2000e za sebe drugi bajk : Dakle fino odrzavan bajk sa poznatom prosloscu poznatog lica tj clana sa stazom ne samo u oglasima , lako cemo se dogovoriti oko svega. Moja neka razmisljanja su kle500 freewind ili bmwf650 dakle soft putni enduro mladjeg godista pa i Transalp naravno o TA u ST nisam iskreno razmisljao nekako su vise za off road no ako upadne neka zanimljiva i povoljna sto da ne cak upada i neka druga klasa motora samo da nije plastikaneR i kross . moze i naked i cruser ne gadim se na nista Dakle link ili slika i podaci na ovu temu ili ako ste sramezljivi na PP ili na mob 063 1508981 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja F650 kao casu, ali to je malo love sto nudis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Posto najverovatnije ce do mog bajka koji sam trebao da preuzmem za vikend nego drugi prvi doci a nisam ga kaparisao jer sam vec trebao da odem po njega al me ispalili za prevoz 10-tak puta vec , trazim do 2000e za sebe drugi bajk : Dakle fino odrzavan bajk sa poznatom prosloscu poznatog lica tj clana sa stazom ne samo u oglasima , lako cemo se dogovoriti oko svega. Moja neka razmisljanja su kle500 freewind ili bmwf650 dakle soft putni enduro mladjeg godista pa i Transalp naravno o TA u ST nisam iskreno razmisljao nekako su vise za off road no ako upadne neka zanimljiva i povoljna sto da ne cak upada i neka druga klasa motora samo da nije plastikaneR i kross . moze i naked i cruser ne gadim se na nista Dakle link ili slika i podaci na ovu temu ili ako ste sramezljivi na PP ili na mob 063 1508981 ta 93g reg vlasnik proverena sve ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ne kapiram ovaj citat iznad ? ko sto reko moze i transalp 650 i dominator moze i cb500 ili er5 ma i en500 shadow 600 ... ko sto rekoh nisam gadljiv na bilo koji brend ni na bilo koju namenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Posto najverovatnije ce do mog bajka koji sam trebao da preuzmem za vikend nego drugi prvi doci a nisam ga kaparisao jer sam vec trebao da odem po njega al me ispalili za prevoz 10-tak puta vec , trazim do 2000e za sebe drugi bajk : Dakle fino odrzavan bajk sa poznatom prosloscu poznatog lica tj clana sa stazom ne samo u oglasima , lako cemo se dogovoriti oko svega. Moja neka razmisljanja su kle500 freewind ili bmwf650 dakle soft putni enduro mladjeg godista pa i Transalp naravno o TA u ST nisam iskreno razmisljao nekako su vise za off road no ako upadne neka zanimljiva i povoljna sto da ne cak upada i neka druga klasa motora samo da nije plastikaneR i kross . moze i naked i cruser ne gadim se na nista Dakle link ili slika i podaci na ovu temu ili ako ste sramezljivi na PP ili na mob 063 1508981 ta 93g reg vlasnik proverena sve ok. Procitaj citat do kraja, malo je doslo do greske kad je co'ek kucao tekst Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan hehe jes tacno nisam obratio paznju i dalje u potrazi... sta je bre ovo sve neki krsevi praistorijski se nude... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan KLR 650 Tengai, krs iz 91-e za tebe 2500 eura! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan dosta staro iskreno... i dalje u potrazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj gari freewinda godista je oko 2000 nisam siguran.....a cena je nesto jaca od 2000...nisam siguran ako te zanima nacu ti broj pa pitaj.....on ga je kupio na BJB sve u svemi dobar motocikl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan daj broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Super tenera xtz750 44 ili 95 god...kao nova,bez dinara ulaganja.....2100e...javi ako odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=48309.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan honda slr650(vigor) sa dosta opreme,u super stanju,1998god 1500eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan aprilija pegaso 650 ,97 god u odicnom stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oliva 3 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan suzuki dr 200 ,2008 godina presao 500 km, 1800 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=48309.0 ja jedva prodadoh 125 to niko vis ene kpuje ! hvala ali ne hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan aprilija pegaso 650 ,97 god u odicnom stanju imas pm suzuki dr 200 ,2008 godina presao 500 km, 1800 eura min 500cc !!! max 750 cc !!! min 97 godiste i mladje !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan motor kupljen malopre sam stigo ! ko se puno cenjkao izgubio je kupca nekad i za 50-100e razlike no nema veze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3226 Napisano Mart 24, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta si kupio, daj slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...