O l e g 118 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio da promenim motor, idem na veci - R1200gs adventure, na zalost, moram da prodam ovaj, za oba nema para. Pa sad ko je zainteresovan, nek se javi. 064/1101988 Oleg BMW F 800 GS, 2009 god. 7000km, 10500 eura, registrovan do juna 2010, prvi vlasnik, kupljen u Radulovicu, garancija do juna 2011, ABS, Putni racunar, grejaci rucica, handprotectors, centralni stender, aluminijumska zastita motora + standardna, rol-bar, turing windshield + standardni windshield, Scootoiler, BMW tank torba, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Preterao sam sa cenom, odnosno kod Radulovica pala cena u odnosu na proslu godinu, pa mora i kod mene. Dakle 9500 eura. Malo fotki: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas se kilometraza povecala za 500 km. Evo malo slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Poly 0 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze zamena mladji brat 90to godiste malo popio u dobrom stanju glavu za glavu:) Srecno sa prodajom da imam toliko sutra bi uzeo apsolutno savrshenstvo od motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja obustavljena. Definitivno. Odlozeno za sledecu ili onu tamo sezonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...