montenegrovision365.com 652 Napisano Januar 28, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da pitam da nema neko viska puž kilometar sajle moj se raspo skroz hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj problem riješio hibridnim kvačilom.Korpa tdm4TX, potisna ploča taj klin i deklo Tdm900.MilinaPoslato priko TénéréPrevrnuo sam ja oglase ali samo prodaju potisnu plocu, pojma nemam gdje im je taj klin, mozda ga i zagube. Napravio sam ja indentican zubcanik ali mislim da je metal slab, pa ne bih da se igram. Ako nista narucicu u Svabiji nov da mi ponesu sad polovinom iduceg mjeseca vec me mrzi moliti i cekati.Evo slika od kopijeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da pitam da nema neko viska puž kilometar sajle moj se raspo skroz hahahaJesi li siguran da se raspao jer on nije 9d plastike? Imaju na njemu pinovi, pa su mozda oni iskocili iz lezista ili se savili. Meni se to desilo kada je sajla pukla, pa se nije mogao okretati jel je nekako zapelo i iskocio jeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Januar 28, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Bigor said: Jesi li siguran da se raspao jer on nije 9d plastike? Imaju na njemu pinovi, pa su mozda oni iskocili iz lezista ili se savili. Meni se to desilo kada je sajla pukla, pa se nije mogao okretati jel je nekako zapelo i iskocio je Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pa unutra oni zupcanici su skroz pojedeni i sve se smrskalo unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Januar 29, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi imam veliki problem ako moze pomoc od vas ? Crevo 6 i 7 na karburatoru jedno ide na vakum pumpu a ovo drugo ne znam. I koje ide na vakum pumpu a sta da radim sa ovim drugim ? Vakum pumpa mi je procurila jel se pocepala donja membrana i gorivo tece na 3 rupice koje ima na kucistu ... Umesto te membrane napravio sam od kligerita drugu mebrani .. e sad me interesuje dali ce to tako da radi .... Unapred hvala ljudi ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To ispod crijeva sa pumpe nije zakaceno nigdje vec izvedes ravno od karba prema zadnjem dijelu motora i ostavis. To bi trebao biti preliv, a pumpa sumnjam da ce ti ispravno raditi jer klingerit mena istu namjenu kao membrana. Servis unuce radi i remont pumpi, pa se cuj s njim oko cijene.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Januar 29, 2022 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bigor je napisao: To ispod crijeva sa pumpe nije zakaceno nigdje vec izvedes ravno od karba prema zadnjem dijelu motora i ostavis. To bi trebao biti preliv, a pumpa sumnjam da ce ti ispravno raditi jer klingerit mena istu namjenu kao membrana. Servis unuce radi i remont pumpi, pa se cuj s njim oko cijene. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Znaci druze na crno crevo dovodim gorivo od pumpe ili na providno ? Promenio Januar 29, 2022 član Stefan Petrovic 1988 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na toj slici bi trebalo biti bijelo crijevo zakaceo na pumpu, a crno je slobodnoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Stefan Petrovic 1988 said: Znaci druze na crno crevo dovodim gorivo od pumpe ili na providno ? Dobro ti Bigor kaže, providno crevo ti je dovod goriva iz pumpe prema karburatoru, a na drugu T račvu, što je malo iza i ispod prve, staviš crevo i spustiš ga iza mašine prema zemlji, to ti je za svaki slučaj ako preliju karburatori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Januar 29, 2022 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Novola je napisao: Dobro ti Bigor kaže, providno crevo ti je dovod goriva iz pumpe prema karburatoru, a na drugu T račvu, što je malo iza i ispod prve, staviš crevo i spustiš ga iza mašine prema zemlji, to ti je za svaki slučaj ako preliju karburatori. Hvala ljudi punooo..... Jos samo da resim vakum pumpu jel moze neka druga zvao sam jamahin servis 24600din .... Jel moze da radi bez nje? Promenio Januar 29, 2022 član Stefan Petrovic 1988 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne budali, posalji gdje sam ti rekao, remont 20-30€ maksimalno. Zamjeni samo par membrana. I ja svoju planiram ponijeti da mi odradi kada budem isao kod njega.Daj predstavi nam masinu da vidimo kakva jeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ti treba. Postoje neke forice da radi na prirodan pad, sa elektronskom pumpom, sa ovim, onim, ali hiljade tenera radi sa svojom originalnom vakuumskom pumpom, zašto ne bi i tvoja. Možeš potražiti po oglasima ko prodaje tenere u delovima, a ima i par proverenih ljudi koji imaju delove za Teneru, evo recimo, ja sam uzeo nekoliko delova od Elvisa iz Zaječara: +381652416172 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Januar 29, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Novola je napisao: Naravno da ti treba. Postoje neke forice da radi na prirodan pad, sa elektronskom pumpom, sa ovim, onim, ali hiljade tenera radi sa svojom originalnom vakuumskom pumpom, zašto ne bi i tvoja. Možeš potražiti po oglasima ko prodaje tenere u delovima, a ima i par proverenih ljudi koji imaju delove za Teneru, evo recimo, ja sam uzeo nekoliko delova od Elvisa iz Zaječara: +381652416172 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje li si je samo iskopao, izgleda je negdje dugo stajala. A sta ti konkretno problem s karbom, sto si to sve skidao?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Januar 29, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bigor je napisao: Gdje li si je samo iskopao, izgleda je negdje dugo stajala. A sta ti konkretno problem s karbom, sto si to sve skidao? Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Nije htela da upali nije paljena 2 god a i skinuo sam sve da je proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Januar 29, 2022 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Bila jedna takva na oglasima,dole, kad sam ja gledao da kupim. Sa sva 3 kofera,96-to...onda bila cena oko 2500e. Ako nadjem sliku okacicu,da vidimo jel to ta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Januar 29, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Stefan Petrovic 1988 said: Cao ljudi imam veliki problem ako moze pomoc od vas ? Crevo 6 i 7 na karburatoru jedno ide na vakum pumpu a ovo drugo ne znam. I koje ide na vakum pumpu a sta da radim sa ovim drugim ? Vakum pumpa mi je procurila jel se pocepala donja membrana i gorivo tece na 3 rupice koje ima na kucistu ... Umesto te membrane napravio sam od kligerita drugu mebrani .. e sad me interesuje dali ce to tako da radi .... Unapred hvala ljudi ..... Mislim da Unuce trenutno nema membrane za remont, bar nije ima pre par meseci kad sam ga zvao. Ja vec par hiljada km teram na neku pumpu od skutera, nista joj ne fali. Posto vidim da si iz Nisa, idi kod Vlade na ledenu stenu i kupi je, kosta 1000 dianra. Pa na tamo remontuj tvoju, mada verovatno ces da zaboravis da si stavio ovu mislim da ova bese. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Januar 29, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, JoeD je napisao: Mislim da Unuce trenutno nema membrane za remont, bar nije ima pre par meseci kad sam ga zvao. Ja vec par hiljada km teram na neku pumpu od skutera, nista joj ne fali. Posto vidim da si iz Nisa, idi kod Vlade na ledenu stenu i kupi je, kosta 1000 dianra. Pa na tamo remontuj tvoju, mada verovatno ces da zaboravis da si stavio ovu mislim da ova bese. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Znam vladu pozvacu ga pa cu da uznem.... Naso sam nekog lika na ledenu stenu sto pravi .... Cuo sam se i sa unuce on nema kaze da stavim elektricnu i da zavrsim poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti to ne bih preporučio.Ljudi sa afrike skidaju električne pumpe i ugrađuju baš ovu sa super tenere a ti bi kontra smijerom.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Januar 29, 2022 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, JoeD je napisao: Ja vec par hiljada km teram na neku pumpu od skutera, nista joj ne fali. Moze ta varijanta, potrazi Piaggio vakum pumpu (originalnu), sahraniće motor koliko dugo traje. Jos jedna stvar, sto se tice pumpi goriva (vakumske). Kad je prirodan pad može obična ali ako je pumpa iznad rezervoara, tad mora da ide jaca jer obična neće gurati gorivo. Peugeot SF3 nosi gotovo identicnu pumpu kao sa slike sto je Pavle okacio, ne bi isao na el. varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Januar 30, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na wemoto.com bi trebalo da imaju gumoce za prepakivanje pumpe, salju i Srbiju ja sam letos porucio za druga za panevropu stiglo za 10 dana cena nesto oko 10-15£ za ceo set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Januar 30, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam letos slican problem sa kvacilom i klinom, meni zaglavio taj polomljen zub pa samnjedva skinuo deklu imaju dve vrstebklina jedannje sa fiksnim zubima a drugi sa zubima sto se pomeraju na klinu ovaj drugi je bolji pa to trazi, evo moj klin sa ostecenjem ako mislis da ga mozes iskoristiti , dajem ga, i na osovini je ostecen zubcanik ali akose zarotira sve bi moglo sluziti privremeno. Ja sam nabavio drugo pa mi ovo stoji. na wemoto.com ima da se kupi ja planirao ali sam nasao kod nas. Vazan je i druk lezaj pa obratiti paznju na njega. Meni se zbog njega raspala potisna ploca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Januar 30, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XTZ 750 Super Tenere 90 Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Yamaha XTZ750 Super Tenere 90 Motorcycle parts and accessories Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Na wemoto.com bi trebalo da imaju gumoce za prepakivanje pumpe, salju i Srbiju ja sam letos porucio za druga za panevropu stiglo za 10 dana cena nesto oko 10-15£ za ceo set.EVOGA, SET ZA POPRAVKU PUMPE Geiwiz Benzinpumpen Reparaturkit für Mikuni Pumpen TYP 3LD , TDM850 ; XTZ750 ; SRZ660 ;XTZ660 ; XJ600S WWW.GEIWIZ.COM Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam letos slican problem sa kvacilom i klinom, meni zaglavio taj polomljen zub pa samnjedva skinuo deklu imaju dve vrstebklina jedannje sa fiksnim zubima a drugi sa zubima sto se pomeraju na klinu ovaj drugi je bolji pa to trazi, evo moj klin sa ostecenjem ako mislis da ga mozes iskoristiti , dajem ga, i na osovini je ostecen zubcanik ali akose zarotira sve bi moglo sluziti privremeno. Ja sam nabavio drugo pa mi ovo stoji. na wemoto.com ima da se kupi ja planirao ali sam nasao kod nas. Vazan je i druk lezaj pa obratiti paznju na njega. Meni se zbog njega raspala potisna ploca. Planiram svakako doci do Novole cim vrijeme dozvoli, pa smo mogli svi skupa negdje na kafu da se ispricamo. Moj nije fiksni vec se pomjera ali ako taj odradjuje sto da ne. Bas mi nije jasno sto je pukao jer je sve ispravno, bukvalno mi je ostao u ruci kada sam sve rasklopio.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...