montenegrovision365.com 652 Napisano Februar 8, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Bigor said: Gdje i kako si zasrafio taj nosac, za plastiku? viber image 2021 02 08 23 15 10 — Postimages POSTIMG.CC Evo ovako....:D moj neki izum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Februar 8, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, samo da ne popuca od vibracije. Ja sam mislio da zavucem sa unutrasnje strane, pa za nosace ali ima vrlo malo prostora izmedju plastika tako da cu morati flah ako budem pravio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Februar 8, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Bigor said: Hm, samo da ne popuca od vibracije. Ja sam mislio da zavucem sa unutrasnje strane, pa za nosace ali ima vrlo malo prostora izmedju plastika tako da cu morati flah ako budem pravio. Ne bi trebalo tvrda je ova plastika ko djavo i uz to i kao guma uvija se a ovo nije neka tezina sve ukupno 500 grama i eto navigacija 200 grama ....a to ces tesko izvesti ispod da zavuces bas zb prostora,a vidio sam svi ovdje kace i buse na ovom dijelu tako da se nadam da ce drzati a i s obzirom da ne vozim makadam ne bi trebalo Cak sam i testirao nekih 300km po losem asvaltnom putu i odlicno se ponasalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Februar 8, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja BiH tražio bolje rješenje.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to resio ovako.. Pored toga sto mi nosi telefon i usb punjac i ovu dzidza bidzu za temperaturu i napon, posluzilo mi je i kad pojacanje za vizir. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dzidza bidza za kopcanje je nosac baterijske lampe za pusku, kupljen na pijaci..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izvinite ali UZASAN sam u crtanju i skiciranju. Inace dok nisam dosao do zeljene pozicije i zeljenog ugla, masku sam skidao i vracao najmanje vise puta , sve sam ovo pricvrstio metalnim selnama za nosac fara i to nema gde da mrdne, isprobano puno puta po razno raznim terenima i brzinama.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, gorzy said: Ja sam to resio ovako.. Ala si je opremio, i radio stanicu ima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas menjao vakuum pumpu za gorivo za elektronsku, kao na novijim motorima? Kakva su iskustva sa tim? Evo kaže Bokilić da je pumpa riknula, membrana u komadićima i slično tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Novola je napisao: Da li je neko od vas menjao vakuum pumpu za gorivo za elektronsku, kao na novijim motorima? Kakva su iskustva sa tim? Evo kaže Bokilić da je pumpa riknula, membrana u komadićima i slično tome Neće da može... Barem sigurno ne od novijih motora. Jer sve te elektronske pumpe imaju jači pritisak benzina nego ta vakuumska koja je na STeneri. Pisao sam već o tome. Postoje neke kombinacije da se ubaci elektro-pumpa kao što Afrika ima (ona pravi pritisak otprilike kao ta vakuumska), ali je do te pumpe praktično nemoguće doći, a ako se i nađe, košta kao Svetog Petra kajgana... Ja sam onomad na TDMu montirao zamensku vakuumsku pumpu i radila je posao... Ovu sam uzeo: Moto Bane - Vakum pumpa univerzalna 3 izlaza WWW.MOTOBANE.RS Prodaja rezervnih delova za motocikle i vanbrodske motore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam takve zamenske. Kaže Bokilić da je stavljao na TDMa elektronsku pumpu sa Burgmana, da je radilo sve ok, zato pitam. Ipak ću ja da ovu moju remontujem, da sad ne eksperimentišem ništa. Ovako moja izgleda, samo očišćena i to sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 9, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan @Novola bas gledam na ebay su pumpe od 36e pa navise. Neke su kina, neke zamenske sa garancijom. A mislim da je bilo i za manje da se uzme zamenski set samih dijafragmi/membrana. Na KEDO ima sad bas povoljno delova za tenere. Ne znam da li ce neko narucivati pa da namestimo mozda spisak. Npr, saug klip(plasticni koji se u 90% izlize) je 6,5 e, membrana 26e, plovak 23e... Jeste da to izadje mozda mnogo, jer nesto treba x2. Ali znas kroz sta prolazis sa 6x kod majstora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 9, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola Ako šta pomaže, ja imam jednu vakuumsku membranu viška, za tu tvoju pumpu. Ako treba mogu je poslati tebi ili Bokiliću...besplatno naravno... Promenio Februar 9, 2021 član ThePainkiller Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ima ovaj servis karburator "unuče" iz V.Plane, oni rade remont pumpe, pa ću uporediti cene i to sve, hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola Cek de, bila je na oglasima pumpa od TDM-a original kao i nase za 1500din, samo da potrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, ThePainkiller said: @Novola Ako šta pomaže, ja imam jednu vakuumsku membranu viška, za tu tvoju pumpu. Ako treba mogu je poslati tebi ili Bokiliću...besplatno naravno... Hvala care! Videću kad mi ovi odgovore, šta kažu za cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Bigor said: @Novola Cek de, bila je na oglasima pumpa od TDM-a original kao i nase za 1500din, samo da potrazim Brate ne vredi i ovu sam tako uzeo, ko zna kakva će doći. Ovako reparira ozbiljan majstor pa da budem siguran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14511 Napisano Februar 9, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, ThePainkiller je napisao: @Novola Ako šta pomaže, ja imam jednu vakuumsku membranu viška, za tu tvoju pumpu. Ako treba mogu je poslati tebi ili Bokiliću...besplatno naravno... Cuo sam nisam probao, da se moze od rendgenskog snimka napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Februar 9, 2021 (promenjeno) Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Novola said: Ovako reparira ozbiljan majstor pa da budem siguran To se slazem Edit: Mene samo sada zanima od cega su svecice crne? Promenio Februar 9, 2021 član Bigor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponovih torbom danas Bice jos nekih novina, nadam se do kraja sedmice Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 9, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, bdada je napisao: Cuo sam nisam probao, da se moze od rendgenskog snimka napraviti. Folija koja se koristi prilikom redgenskog snimanja ili štamparski astralon koji je ujedno i otporan na benzin i hemiju. To je ona koja dolazi sa gornje strane, dok je donja od materijala od koga se prave membrane za plinske uređaje. Pisao sam svojevremeno o tome, čak sam ovu gornju i poslao nekome sa foruma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 9, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Bigor said: To se slazem Edit: Mene samo sada zanima od cega su svecice crne? Sad, moja teorija: Nemam pojma. Torba ti je odlična brate Promenio Februar 9, 2021 član Novola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tu membranu (platno) za plinske uredjaje nigdje ne mozes naci cijelu da nije busena, ja sam trazio. Nadjem ali fabricki izbusena za odredjen tip uredjaja, Onda i ti prodavci maloneprijatni kada ima trazis da pogledas, kao reci sta ti treba da ne trazim, posle dzaba objasnjavati sta i zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 9, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bigor je napisao: Tu membranu (platno) za plinske uredjaje nigdje ne mozes naci cijelu da nije busena, ja sam trazio. Nadjem ali fabricki izbusena za odredjen tip uredjaja, Onda i ti prodavci maloneprijatni kada ima trazis da pogledas, kao reci sta ti treba da ne trazim, posle dzaba objasnjavati sta i zasto To treba potražiti kod ljudi koji ugrađuju i servisiraju plinske uređaje, za razliku od nadrkanih trgovaca, sudeći na osnovu mog iskustva, većina njih je spremna da pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14511 Napisano Februar 9, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Povrsinski najveca je membrana za Lovato vakuumski isparivac, ceo set je oko 1000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...