Bigor 7670 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zima, zima, pa neka je 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Top, i editing zanimljiv, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto pokvari sliku, mnogo je cistija na telefonu i instagramu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 1, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Kako da nadjemo na instagramuSent from my LG-K420 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Decembar 1, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Novola je napisao: Probaću da namontiram sve pa da dopunim akumulator i upalim malo. Uzeh nove svećice Nemoj paliti, svecice u kape, nasloni na masinu i bez njih anlasuj da vidis ima li varnice, da ih ne zalijes ako ne baca. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, bdada said: Nemoj paliti, svecice u kape, nasloni na masinu i bez njih anlasuj da vidis ima li varnice, da ih ne zalijes ako ne baca. Evo pre 1min se vratih iz garaže, ne videh tvoju poruku, ali srećom sam upravo to uradio. Bacaju odlično varnicu i leva i desna. Ali kad sam ga upalio, radio je dobro, pod saugom, na 3k obrtaja nekih 10ak sekundi, kad sam smanjio saug, opet isto, neće da prima gas, kao da se guši, pomalo pukne uz auspuha, ako zadržim gas malo duže jedva održava obrtaje i kreće da se gasi, kao da se guši. Ugasio, nisam hteo da ga mučim. Desna svećica posle tih pola minuta rada već vlažna i crnkasta, leva finu braon boju polako dobija. Smeša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Decembar 1, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Fali benzina, sta ti bese uradi sa vakuum pumpom, da ga ona ne "sputava"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pumpa je mikuni originalna njegova, tamo prosle godine je propisala pa sam menjao za kinesku pa kad sam video da sam se zajebao uzeo original polovnu. Mogu da probam da ga upalim bez pumpe, direktno da pustim gorivo u karbove, trebalo bi da radi bolje u tom slucaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/29/2020 at 4:36 PM, Novola said: Takvu sam viđao na 90% tenera, a onda videh ovu pa reko da proverim. Ali deluje mi sve ok, model je Mikuni DF52-82, 35l/h protok i šta ti ja znam iskopah sopstvenu sliku sa neta. To je ta pumpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Decembar 1, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Novola je napisao: Mogu da probam da ga upalim bez pumpe, direktno da pustim gorivo u karbove, trebalo bi da radi bolje u tom slucaju? Probaj tako, nabijes crevo direktno na karbove (T racvu izmedju solja) a na vrh creva, bar sam ja tako, odsekao filter za benzin i sipas u njega, ako lepo radi problem je u dovodu, ako ne u karbovima, eliminises jedno odma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam taman slobodan, pa ću čeprkati. Hvala na savetima. Ispostavilo se da je kod mene ispravna, originalna bobina na motoru, pa ću ti vratiti onu što si mi poslao, evo čim budem provozao motor : ) hvala ti i na tome. Javljam kad budem šta uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tu ne paše odnos zrak-benzin.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, el classico said: Tu ne paše odnos zrak-benzin. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro A jbga, motor je Bokilić štelovao i prešao je 400km od tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Decembar 1, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Novola za svaki slucaj kupi svez benzin, na Mol pumpi preporuka, ne znam koliko je stajao motor i kakvo je gorivo ali sam imao slicnu situaciju, rasturio bi ga da ga nisam ugasio ispravnog, istocio djubre i ostavio jedva da se dovucem do pumpe, nasuo, cepnuo ga malo i proradio kao sat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola Ne verujem da je tu problem pumpa goriva, benzin ili dovod goriva uopšte. Tu se nešto poremetilo oko smeše i/ili podešavanja karbova... Jednostavno ti desni karb daje previše goriva, zato je i crna svećica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, bdada said: ne znam koliko je stajao motor i kakvo je gorivo Sipan pun pre mesec dana, ne verujem da je tu problem. Uvek na istoj, NISovoj pumpi. Pri kraju je gorivo, mogu i nasuti još, nije problem. 1 hour ago, ThePainkiller said: @Novola Ne verujem da je tu problem pumpa goriva, benzin ili dovod goriva uopšte. Tu se nešto poremetilo oko smeše i/ili podešavanja karbova... Jednostavno ti desni karb daje previše goriva, zato je i crna svećica. Pa verovatno, al kako to da odjednom uopšte neće da primi gas? Razumem da je možda malo omašena smeša, možda bi malo dimio iz auspuha, crne svećice, neravnomeran rad, al što uopšte ne mogu da dodam gas? Voze ljudi sa jačom smešom sasvim komotno, koliko primećujem. Al na kraju krajeva, svi simptomi ukazuju na to, ali sinoć sa novim kablovima i novim svećicama isto radi, odnosno nije zamastio svećicu pa da loše radi zbog nje.. ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ga da se zagreje, pa ces onda dodati gas i radice kako treba. Moze se smesa nastelovati da radi i kada je hladan ali ce vise da trosiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Bigor said: Pusti ga da se zagreje, pa ces onda dodati gas i radice kako treba. Moze se smesa nastelovati da radi i kada je hladan ali ce vise da trosi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Bojim se da ga ostavljam da radi duže ako ne radi kako treba, mater mu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 2, 2020 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Malo je deset sekundi. Treba mu vise od 5 min da se zagreje. Vozi se malo pa će biti dobro. Treba da se zagreju tela karburatora a za to treba vremena. Neće mu ništa faliti i tri sata da radi u mestu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, i ja sam primjetio da treba karburatori da se zagreju da bi radio kako trebaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1026 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nesto pokvari sliku, mnogo je cistija na telefonu i instagramuYoutube smanjuje kvalitet, i mene to opasno nervira. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebe mene ovaj motor malo, evo sad upalio, radi kao sat . Ništa pipnuo nisam, sve isto kao sinoć. Ostavio ga 10akmin da radi, oba cilindra lepo rade, temperatura ok... Jebem li ga. Provozaću se malo da vidim kako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ala sija taj cajger, jesi li mijenjao sijalice na njemu?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jbg, takav je kakav je. To malo na snimku deluje jače, ništa specijalno uživo. Evo sad se baš vozam malo, dobro ide, sve ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...