Bigor 7791 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto neko napisa "na greskama sam ucio i sada grijesim bez greske" Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Jul 8, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 367 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Momci,strpljen spašen kaže stara mudrost.. Da znate u kakvom je stanju moja ST bila kada sam je uzeo,čini mi se 2010,sva nalickana ,svi servisi urađeni,došla sa puta iz CG,ma tip top,kad ono treći dan prelivaju karburatori,teško pali,ne ide na niski obrtajima,raštelovani ventili,lanac bregaste istegnut do kraja,korpa zvekeće,kvačilo tvrdo ko kamen..pola sam i zaboravio... Gotovo da nisam ni znao u šta da gledam kada sam je birao i kupovao ( pre nje sam vozio cbr 600 f2,skroz druga dimenzija),a nisam je ni malo platio za to vreme... Ta muka me je i odvela do majstora Bokilića Nakon svih intervencija,zamena delova,štelovanja,kada sam otišao po STeneru nakon nekih 10tak dana,kaže meni Bokilić "Sedaj ,i teraj tamo,imaš pravac prema aerodromskoj kapiji i pun gas".. 190 + km/h skroz drugi motor.. od tada ,pa niz svih ovih godina nisam imao ni najmanji problem sa karburatorima,paljenjem.. Samo lagano ,nemoj čačkati sam,posebno oko karburatora,ako nisi vičan,imamo mi koga ko to najbolje zna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram priznati da sam imao srece kada sam kupovao motor. Otisao sam i 11 nocu da ga vidim snijeg pada, nisam smio ni da je provozam, lik upalio na guranje Ja kaparisem i odem za Leskovac na 5 dana, tek posle je dotjeram, mogao je lik skinuti sta je htjeo do tad. Sem ventila i karburatora nije bilo neke potrebe za cackanjem u glavnom vidim da nije previse drndano oko nje sto se tice popravki ili rasturanja. Jeste da su plastike pune oziljaka ali sredicemo i to 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Arso said: Nije lepo da izvrćeš moje reči. Tvoje reči su citirane, tako da ništa nije izvrnuto, samo si se ti uhvatio za jedan deo šale i od nje napravio besmislenu raspravu, jer si samo ti od svih ljudi to shvatio kao da je sad Bokilić krivac... besmislica. 4 minutes ago, Dule Sebeški said: Samo lagano ,nemoj čačkati sam,posebno oko karburatora,ako nisi vičan,imamo mi koga ko to najbolje zna Hvala na savetu, slažem se, od prvog dana ljudi savetuju da odem do njega, ali je par majstora ovde u SM, pokušalo da sredi to, pa nije išlo. Evo već pola godine pokušavam da dođem do Bokilića, ali motor dugo nije bio u voznom stanju, pa on dugo nije mogao, bio zauzet, pa kad sam ja mogao izgubi se dozvola...itd itd, gomila okolnosti se poklopila.. I evo konačno se nađosmo. Nadam se najboljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel znate nekoga ko nabavlja gume?Sećam se da je bio neko na forumu sa ok cenama...Pirelli Scorpion str tražim.I da, mislim na nove gume naravno Sent from my LM-V405 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 8, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Novola je napisao: Tvoje reči su citirane, tako da ništa nije izvrnuto, samo si se ti uhvatio za jedan deo šale i od nje napravio besmislenu raspravu, jer si samo ti od svih ljudi to shvatio kao da je sad Bokilić krivac... besmislica. Hvala na savetu, slažem se, od prvog dana ljudi savetuju da odem do njega, ali je par majstora ovde u SM, pokušalo da sredi to, pa nije išlo. Evo već pola godine pokušavam da dođem do Bokilića, ali motor dugo nije bio u voznom stanju, pa on dugo nije mogao, bio zauzet, pa kad sam ja mogao izgubi se dozvola...itd itd, gomila okolnosti se poklopila.. I evo konačno se nađosmo. Nadam se najboljem Stvarno nemam nameru da se nadmudrujem sa tobom, jer kada neko navede da je razlog što ne vozi motor to što ga Bokilić nije završio to na jeziku kojim govorim indirektno znači da je Bokilić kriv za to, a ne ti koji je celu zimu izgubio lutajući od "szručnjaka" do "stručnjaka" umesto da poslušaš dobronamerne savete pa je ispalo kako je Bokilić na drugom kontinentu a ne na manje od 100 kilometara od tebe. Nimalo slučajno ljudi ne kažu kako su tri najskuplje srpske reči: izvini, pogrešio sam i nisam u pravu. Ende!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jul 8, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od njih uzimao imali su svastaPoslato sa SuperTénéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dečki pomalo..Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 8, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, vecerali, malo ja, malo vise komarci... Za Bgd a i celu SRB veliki su izgledi da nece biti police tajms ali i da ce u nedelju biti kise. Krenuo bih u petak pa dan, dva, tri... Bilo gde sa ovog petona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 8, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovu R1200 i pitam se kako ona nema pozadi tanko ve. Ne pise ADV, ni GS ali cudno izgleda nabudjen napred, gola na zadnjim bokovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 8, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pomesao je sa f800GS... jedan tip je kupio sa izduvom na levoj COPAVU NA DESNOJ A MNOGE DRUGE OBRNUTO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Novola said: Tvoje reči su citirane, tako da ništa nije izvrnuto, samo si se ti uhvatio za jedan deo šale i od nje napravio besmislenu raspravu, jer si samo ti od svih ljudi to shvatio kao da je sad Bokilić krivac... besmislica. Bukvalno @Arso napadas decka bez razloga. Samo ti nisi shvatio za salu, tako da nema potrebe sad za isterivanjem pravde. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sto je najgore, sala bas kul uz onu sliku :-)Sent from my LM-V405 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 9, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, marko07 je napisao: A sto je najgore, sala bas kul uz onu sliku :-) Sent from my LM-V405 using Tapatalk Evo ja se izvinjavam što nemam smisla za šalu. Na vama je da razmislite da li je Bokiliću, koji je prošao kroz šta je prošao, smešno i šta o njemu kao majstoru može da pomisli neko ko razmišlja da mu otera motor na rad ili servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Jul 9, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ne vezano za ovaj motor i temu. I ja sam prosao sta sam prosao sa Bokilicem,pa niko ne zna i nije nikog ni briga. Samo sam laksi za nesto i to je to... Ne bih ni pocinjao da pisem o cemu je rec,jer kraja nece biti nikad raspravi. Neko dobije,neko izgubi, kako koga zapadne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi, ajde da se maknemo sa Bokilića više, ljubim vas Bolje mi recite gde ima da se nabavi (originalna?) bobina sa kapicama i kablovima, sve nešto mislim da je tu velik deo problema. Kod nas gde ima, preko znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 9, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Motobike Kać imaju bobinu sa kablovima ali bez kapica, a koliko sam gledao po netu nove se, barem one koje sam ja video, prodaju bez kapica. E sad oni imaju i kapice koje imaju ugao sličan onima koje su na našim motorima a da li odgovaraju to bi već morao da konsultuješ nekoga ko se malo više razume u to ili da preko Barela naručiš original koje, pretpostavljam, nisu baš jeftine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Novola je napisao: Joj ljudi, ajde da se maknemo sa Bokilića više, ljubim vas Bolje mi recite gde ima da se nabavi (originalna?) bobina sa kapicama i kablovima, sve nešto mislim da je tu velik deo problema. Kod nas gde ima, preko znam Bobina ti paše od bilo kog četvorocilindričnog motora. Ja sam za svog tadašnjeg TDMa tražio i uzeo neku od nekog Suzukija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 9, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ova u Kaću je upravo od Suzukija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 9, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Arso je napisao: Ova u Kaću je upravo od Suzukija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15071 Napisano Jul 9, 2020 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel puno 20€ za polovnu bobinu? Original (TDM 3VD) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bdada je napisao: Jel puno 20€ za polovnu bobinu? Original (TDM 3VD) Ja sam polovnu platio 30 evra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15071 Napisano Jul 9, 2020 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ako zatreba zna Di ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čuvaj to, samo da Boki javi jel ispravna il nije. Jel ima kablove i kapice, ili samo bobina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ga isprobao Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...