sasha. 728 Napisano Jun 26, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan jel izgleda kao na slikama, duplo uzi i direktno se u njega kaci konektor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 26, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Arso said: Sve zavisi od održavanja i pavilnog dotezanja. i ciscenja i podmazivanja EDIT napisali ste odrzavanje, prevideo sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 26, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan inace imao sam jednom 'problema sa strujom' pa su me savetovali ovde u temi da promenim regler (akumulator je bio u pitanju), kupio sam joskin koji nikad nisam montirao i imam ga jos uvek ako nekom zatreba pozajmica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 26, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola drzim ti palceve. Kada ti majstor uradi vise bez tvog trazenja (premestio regler ispod sedista, gde mu je i bilo mesto) ispravio krivu Drinu, ocistio kleme sa akumulatora a plasticar je, sredio sve i vizuelno, onda nije greota castiti. Nadam se uskoro zajednickoj voznji! Da sam znao poslao bih ti moje novo crevo za karbove, pa bi posle lako.. @Arsa Ima Delija dokument u novcaniku koji kada pogledaju, samo mahnu glavom...jbg, ljuti ali odmahnu. Pa sta mislite kako sam ovoliko dugo mogao bez dozvole a BGD je pun 'marsovaca'? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko savet gde sutra, subota, da pojurim did lanac I lancsnike? Sent from my LM-V405 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 26, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @deki295 HVALA na pomoci, prijatelj ti je gotivac i dobar majsor! @Arsa HVALA na savetu...imam dve 'WOBI HAUS' u blizini pa ako jos nekome treba!!! Drustvo ujutro na put, iako jos nisam odlucio gde! Mogao bih do 'Nacionalnog parka Djerdap'... Ima li dobrovoljaca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spremni za polazak. Treba preći 50km sa neispravnim motorom, valjda će biti ok 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 27, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bice :-)Srećno :-)Sent from my LM-V405 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vici ako zabagujes Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svećice posle 20km ovo su stare, nisam još krenuo, sad sam turio nove, valjda će izdržati do njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si te ocistiti, a nove njemu datiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo preživesmo. Jedva. Na svaki dodir kvačila se gasio, tortura jedna od vožnje, ekološka katastrofa iza mene, crn dim kulja. Čim ga je video Boris kaže da nisu samo karbovi već struja, ventili. Ostavio sam mu nov komplet svećica, ulje i filtere za zamenu, 2 komplet seta za reparaciju. Kad ga je zavrnuo u crveno, i držao par sekundi, duša me zabolela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sta rekao kad ce biti gotovo?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10-15 dana. Ma koliko mu god vremena treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 27, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo izašao iz motomania - oko 45e je zadnje crevo pancirno, u ponedeljak će biti gotovo.Ako nekome treba moje- poklanjam :-) potpuno je ispravno nego kad sve raidm menjam I toSent from my LM-V405 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Panta Zemunac said: Drustvo ujutro na put, iako jos nisam odlucio gde! Mogao bih do 'Nacionalnog parka Djerdap'... Ima li dobrovoljaca? Jel pala ta vožnjica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 27, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Kako si se vrno u SMPoslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10744 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko šta nam je sa Pantom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da je zanocio negdje jer je pricao da bi ostao malo kajakom da se razmrda po nekoj rijeciПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 27, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bajker71 je napisao: Zna li neko šta je sa Pantom? Danas je okačio dve fotke na fejs, a pre četiri sata fotku sa kapetan mišinog brega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10744 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na kojoj reci? Da ga sutra čekamo nizvodno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 27, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bajker71 je napisao: Na kojoj reci? Da ga sutra čekamo nizvodno! On kakav je ne bo me začudilo da ode uzvodno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, deki295 said: Kako si se vrno u SM Poslato sa SuperTénéré Išla žena kolima iza mene, da sakuplja delove ako bude viška. Panta u opasnu avanturu otišao. Lepo nas je zvao a mi prc.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 28, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan De si bre Panto, zabrinusmo se, a ti uzivasПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...