bopk 1408 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 23, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Molim! To je deo koji mi sa novim vizirom apsolutno ne treba i smeta prasini da padne na tlo! Neka te sluzi bolje nego mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi aj se organizujemo da napravimo vektore za nalepnice... neko mi reče da Gvozden ima neke u vektoru... nešto sam jurio po netu i našao sam ove http://cgi.ebay.co.uk/ADESIVI-SUPER-TENERE-XTZ-750-SERIE-89-90-91-92-STICKERS-/400195953263?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item5d2d89a26f al mislim da su malo poskupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Yamasi u Bgu je oko 100e po strani cena nalepnica, tako da je ovo skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan precenjeno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 23, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi prvo da fotografisemo sve modele nalepnica koje postoje, pa da damo nekome ko ume da obradi fotografiju i napravi pripremu za stampu... Imamo li dizajnera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko slikica razlicito ofarbanih ST http://connect.in.com/yamaha-xtz-750-super-tenere/images-11.html Ima 50 strana raznoraznih fotografija ST pa možda može nešto da se iskoristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi ja mogao neshto da pomognem oko pripreme za shtampu..... ne garantujem uspeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ovo iziskuje okupljanje.... ovako vise ne ide!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da uradim ali mi trebaju slike posto na motoru nemam originalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ionako bi trebalo da radim nalepnice za moj motor, razmisljam da ovako uradim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh ovo... pa ako nekog interesuje http://www.kupujemprodajem.com/Michelin-ANAKEE-novi-pneumatici-490853-oglas.htm?filter_id=1730402 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Можда овде нешто нађете: http://www.brandsoftheworld.com/search/logo/yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocem samo moje stare nalepnice....... to je sve....... ni jedne druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uradio pripremu za Novi logo ST ali neznam kako da posaljem dizajneru? Kako da stavim fajl u mejl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan pa kliknes attachments obelezis gde ti je fajl..i send.. e sad zavisi u kojoj ti je ekstenziji.. a koja dizajneru treba..? Ona zuta je lepa.. samo bi ja umesto plave crvenu.. Da, zovem malopre za kumulator..jerbo oni nece.. i kazu dodjite gospodine po novi.. Rekoh da ga natenane formiraju.. prosli put je bilo za 2 sata.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Za 2h ? To fast to furious bro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako hocete neke nalepnice trebao bi fajl da bude u Corel-u,osim ako se boje ne prelivaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako hocete neke nalepnice trebao bi fajl da bude u Corel-u,osim ako se boje ne prelivaju imaju preliv ove novije, ove starije nemaju,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vam te ideje, možda neka završi i na mojoj kamili. Vidi ti to brdo pa i natpis SUPER TERENI, baš će da joj čučne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Moja je ovakva kao ova zuta samo belo -plava Imam takav oblik nalepnica samo su druge boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, zovem malopre za kumulator..jerbo oni nece.. i kazu dodjite gospodine po novi.. No, i ovo je lepo za čuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre lepo.. posle 4 meseca da rikne Bas sam se bio naostrio.. jerbo je svasta sitnim slovima pisalo.. ali su bili profi i nisu se opirali..mnogo.. u Dimitrijala iznad Trpkovica.. Ista firma kada napravi za svabu.. traje godinama.. a nas ko sljivi, .. app Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim na ideju da prodam ST........... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...