ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Novola je napisao: Četkicom za zube Mora to u ultrazvučnoj kadi da se odradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan TakojeVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja šta sam imao kod sebe, wd40, odmašćivač, četkica i par krpa.. Završiće sve to kod Bokilića u najavi, već vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se kako razmišljaš...Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 22, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, el classico said: Sviđa mi se kako razmišljaš... Vozim motor, nisam bajker. Ovo za Bokilića? Čuo sam se sa čovekom, sve ok, ide motor za koji dan, samo da stigne rezervoar sa elektrolize, da može da se vozi. Ne vredi da puno petljam oko ovih vitalnih delova, nek on lepo uradi detaljan pregled, pa da to bude valjano urađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nisam smarao odavno, al nešto ste mi tihi pa ono, malo da proćaskamo. Sve najbolje u 2020. Elem. Da li neko nekim slučajem ima oprugu sa slike? U pitanju je zadnji kočioni cilindar, opruga, nekim čudom, nedostaje. Pitam se kako je to sve i radilo uopšte bez toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 2, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 3, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Par slika koje pokazuju inicijalno stanje rezervoara, i posle kako izgleda nakon peskiranja. Sledi elektroliza i posle zaštita. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ispustim vazduh iz zadnje kočnice, kad mi je ventil u ovakvom stanju i ne mogu da ga odvrnem? Moram da se pohvalim da sam rastavio zadnji kočioni cilindar, očistio i podmazao delove, vratio ih na pravilan način, jer su nešto loše bili namešteni, i taman da isprobam da vidim jel sve ok, ono prc, ne mogu da odvrnem sranjce. Ima neko neku ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 6, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E to srbistanski "majstori" stežu kao da više nikada ne treba da se odvije uprkos činjenici da je u pitnju konus koji nema šanse da se sam odvije čak i kada je ovlaš prišrafljen. Verovatno je Bokilić imao sličnih problema u svojoj praksi pa je najbolje njega da kontaktiraš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na autu 2 polomolio, mozda jedino da povadis iz klijesta sve gumice i onda da ga brenerom zagrijes, pa odsrafis, bar sam tako gledao na YTПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juce pogledao iglice za saug i pojedene, poturih kao sto kolega rece gumice iz upaljace te provjerih metodom duvanja u crijevo koje sam zaglavio u izlaz, nema da pusta sem kada ih otvorim. Videcu kakva ce mi svecica sada biti. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dečki, svim vjernicima želim sretan i blagoslovljen badnji dan, budite kao pastiri, u svom domu napravite mjesta Kristu.Vozim motor, nisam bajker. 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 6, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, el classico je napisao: Dečki, svim vjernicima želim sretan i blagoslovljen badnji dan, budite kao pastiri, u svom domu napravite mjesta Kristu. Vozim motor, nisam bajker. Hvala dobri moj Eliase, i neka te sreća prati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: Ja na autu 2 polomolio, mozda jedino da povadis iz klijesta sve gumice i onda da ga brenerom zagrijes, pa odsrafis, bar sam tako gledao na YT Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Znači procedura kao za bilo koji drugi oštećeni šraf..sranje. Jbt šta god krenem da skidam, od 3 šarafa jedan je neupotrebljiv. Izludeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I još jedno pitanje u današnjem ciklusu Da li se vama, na drugim Tenerama pomera poluga zadnje kočnice levo desno? Da li uopšte ima mali hod ili ne? Ova me izluđuje, ima hod nekih 2cm levo desno, a ne mogu da odgonetnem zašto. Ta osovina koja pričvršćuje polugu za ram, kao da sama po sebi ima taj hod, a sa druge strane nema maticu već samo veliku platnu i rupu za osigurač. Turio sam osigurač, platna uredno stoji, al se ono drma li drma. Da bih bolje video, morao bi da skinem auspuh a to nisam baš rad da pokušavam. Da li neko, ako ga ne mrzi može da slika kako izgleda cela ta šklopocija od dole? jeste badnji dan (veče) i to sve, ali nervira me žestoko sva silna improvizacija koja je gurana na ovaj motor, pa da vidim kako to u stvari treba da izgleda.. Aj pozdravljam vas, i uživajte danas sa porodicama i prijateljima, red je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 6, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda da dodaš još jednu platnu il staviš dve tanje . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, drumskalisica said: Možda da dodaš još jednu platnu il staviš dve tanje . . . Ne vredi, ne može da stane, onda ne može osigurač da prođe kroz pomenutu rupu, platna je preklopi.. mater joj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 6, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Onda skinuti polugu,pa videti u čemu je problem, možda se pojela osovina il poluga tu gde ide osovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da jbg trebalo bi, moram auspuh skidati a to nisam baš siguran šta sve ide tamo u cilindre, jel ima nekih dihtunga, jebem li ga.. lako ću ja skinuti al treba i vratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nista komplikovano, ne plasi se posla jer ces onda dati crno iza noktiju majstorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne plašim se prijatelju, al znaš kad skidaš nešto prvi put, a nikog oko tebe da pomogne. A na ovom mom motoriću niko pipnuo ništa godinama izgleda, jedan posao uradim, otvorim 3 nova. Da se vratim na faking kočnicu, kad kad pogledam bolje, tu platna i ne treba da ide, samo osigurač, znači to ležište je otišlo u vraga, ima dosta lufta pa šara. Br. 3 na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nedavno u CH vratili sa tehničkog zbog tog hoda livo-desno.Po manualu je do 5mm ok.Ja sam od alu limenke izreza komadić koji san ubacija između i tako proša tehnički.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I za to zajebavaju na tehničkom? Ja sam ga ugasio onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Skini cijeli sklop i odnesi tokaru neka ti upaše jednu odgovarajuću čahuru i mirna Bosna.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...