el classico 6085 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam tek sad otkrio.Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Septembar 8, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan . Eonas u Korćuli..Vozim motor, nisam bajker. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama tenerašima, zanima me koje ulje koristite u vasim ST mašinama ? Ja zadnjih par godina koristim Fuchs silkolene comp 4 - 10w40 bio je ok, ali sam nesto citao posto su to starije masine bolje 15w50.... mislio sam motul uzeti tog viskoziteta .... Šta koriste ostali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Procitah da u originali ide 20w-40 ali ne znam nikog ko sipa. Ja sam nasuo Mototaktol15w-50 i sumnjam da mi mijenjac ne odvaja najbolje zbog njega. Imam vec spremno Ipon za iducu godinu, pa ce vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 18, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, TENERAS je napisao: Pozdrav kolegama tenerašima, zanima me koje ulje koristite u vasim ST mašinama ? Ja zadnjih par godina koristim Fuchs silkolene comp 4 - 10w40 bio je ok, ali sam nesto citao posto su to starije masine bolje 15w50.... mislio sam motul uzeti tog viskoziteta .... Šta koriste ostali ? Ipone Katana 10/50 100 % synthetic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u svom TDM-u (ista mašina kao na STeneri), koristim Elf 10W50. Odlično mi se pokazalo i nemam nameru da menjam proizvođača. Cena je vrlo pristupačna, u Profaco-u 680 din po litri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Septembar 22, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pravim odgovorima, da li neko ima za prodaju katadiopter pravougaonik od ST sto stoji na repu ne znam tacne dimenzije ali katalonski broj ide 4KM8513000 tako nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se pohvalim sta sam uradio, posto mi je start-stop prekidac otkazao sam od sebe pokusao sam nekako da ga izvarim i zalijepim ali samo sa polovicnim uspijehom. Zpravo je jos uvjek radio ali je postojao rizik da iskoci iz lezista i onga cao zdravo dok ne nabavim novi.Srecom kolega@milanni mi je poslao od FZR 600 koji i nije bas odgovarao jer je dzek sa 6 pinova, a i bio je znatno kraci kabal, pa sam preletovao dio koji mi je trebao i prebacio na moj prekidac. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam vidjeo da moram skinuti rezervoar i filter vazduha da izvadim kabal, zlo me uhvatilo ali sam zadovoljan jer je sve dobro proslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 26, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Bigor je napisao: Evo malo da se pohvalim sta sam uradio, posto mi je start-stop prekidac otkazao sam od sebe pokusao sam nekako da ga izvarim i zalijepim ali samo sa polovicnim uspijehom. Zpravo je jos uvjek radio ali je postojao rizik da iskoci iz lezista i onga cao zdravo dok ne nabavim novi. Srecom kolega@milanni mi je poslao od FZR 600 koji i nije bas odgovarao jer je dzek sa 6 pinova, a i bio je znatno kraci kabal, pa sam preletovao dio koji mi je trebao i prebacio na moj prekidac. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Octobar 2, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan E drugari, posto se blizi zima a samim tim i vreme za cackanje tenere, ludilo se lagano zahuktava .... Danas sam nabavio komplet agregat od trx-a 850 sa predjenih 27h km.... Plan je da se farba ram kao i sve ostale komponente i naravno plastike . Agregat od trx-a ce se spakovati u xtz blok tako da u vezi brojeva sve ostane isto.... Ako neko ima da proda onaj lim ispod masine to bi mi trebalo??? ... ne mogu nigde da ga nadjem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Octobar 2, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces radove dokumentovati i podijeliti sa namaПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Octobar 2, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno , bice sve uslikano i podeljeno ... stara raga zasluzuje da se podmladi hehehehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Octobar 2, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve lipo poskidat i izvjestit javnost o napretku.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Octobar 6, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Donio poštar neki dan.Vozim motor, nisam bajker. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Octobar 13, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan nove gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Desava mi se da kada vozim preko 90kmh u retrovizorima vidim samo vanzemaljce, to jeste toliko vibriraju da me strah kod prestrojavanja. Gledah neke klipove gdje ljudi voze i brze, a vidi se sve iza. Jel i kod vas tako ili je do retrovizora? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Provjeri selene ispod kormana, tamo nekad zna Bit sve ukrućeno. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Selne su na mjestu ali da li treba biti jako zategnuto ili mozda blaze da amortizuje vibracije? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2455 Napisano Octobar 18, 2019 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kakve gume imas, da li su izbalansirane, da nisu pepumpane, da li su pravi točkovi, da li verujes u vanzemaljce ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na zadnje pitanje daNa ruci ama tacno osjetim vibracije agregata, ne baca guma, osjetilo bi se drugcije.. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2455 Napisano Octobar 18, 2019 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zaleti se, pa pritisni kvacilo ili ugasi agregat, pa onda gledaj jel ima jos vanzemaljaca !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusat cu sutra, valja resavati to ako kod vas nema istih problemaПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 18, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Met'i retrovizore od 4tx-a, ne vibriraju kao ti na ST i 3vd-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...