Bigor 7799 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da se i ja predstavim i pohvalim uradjenim mada nije jos nesto mnogo uradjeno ali polako do proljeca. Tenera je bivse vlasnistvo Vlade SD i vidi se da je bila pazena bar sto se tice agregata i dijelova koni su ugradjivani ali posle i nije bas pretjerano mazena pa sam je nekako dobio klot ali dobro, dosla je u dobre ruke. Radim polamo koliko stignem na njoj, a ima da se radi. Za sad sam povario plastike koje su popucale, ocistio i ofarbao izduvne cijevi i jedan dio auspuha, pa sam joj i stenderd napravio za dalje radove koje planiram, a to su: detaljno ciscenje lancanika, lanca i felne, zamena tuba i iglica, stelovanje ventila i naravno servis cim prodju hladniji dani. Da kupio sam danas i akumulator koji sam poslao u servis da ga formiraju, posto je u pitanju Varta, tako da bude sve po PS-uПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Arso care, nema frke...ne znam kako si zakljucio da brzam ali neka...uzivaj @Bigor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 13, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko81 je napisao: Vazi Arso care, nema frke...ne znam kako si zakljucio da brzam ali neka...uzivaj @Bigor Ne kažem da brzaš samo ti prenosim sopstveno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Januar 5, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan La bellezza italiana:Source: Bikeexif xtz750Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan Badnjak, kolege... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi!Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Januar 7, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 7, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, el classico je napisao: Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Hvala dobri moj Elijase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri moj Elijase! Bitte bitte!Samo bez „j“ Elias..Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 7, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, el classico je napisao: Bitte bitte! Samo bez „j“ Elias.. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro JBG, pogreši čovek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Alles klar Arso. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Januar 9, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel zna neko dal ove dimenzije odgovaraju nasim kamilama. Pise da su za gsx r 750 a vido sam vec negde cini mi se isto da u spisku za xtz750 se provlaci i gsx r750. Super tenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Januar 9, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pra tih guma je otprilike 14 evrića a jedna sa sve onom plastikom je 16. Pa ne znam jel ta plastika toliko bitna ili mogu samo membrane da se menjaju bez tih nosaca sta li je to vec. Nisam otvarao i nemam pojma kako to izgleda i cemu sluzi jedino znam da su mi pocepane te gume i da jad zavrnem ngas malo jace na brzini preko 100,nesto kao da istrokira i onda krene al malo laganije, nema da povuce ko obicno. Super tenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Januar 9, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Od dr650 pašuGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Januar 9, 2019 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su original, a moze i samo membrana, pa je nemontiras. Nadam se da se vide brojeviПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Januar 18, 2019 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da napravim iglice i mislim da sam uspjeo u tome jer savrseno zaklapaju u tube ali vidjecu jos kako ce se ponasati na motoru. Probao sam i tube napraviti i nije problem samo mo fali glodalo da uradim zlijeb sa strane i na vrhu prosekПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Januar 19, 2019 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ideju. Jako je bitno da pogodiš konus igle i da messing bude tvrd. Biće to odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. Pokusao sam prvo na strugu da je obradim ali previse posla, pa mi e pala ideja da uzmem elektrodu jer je ona 3.25mm i samo je svedem u gornjem dijelu gdje zatvara tubu na 3.10mm, a dole standardno kao i original. Najveci problem je napraviti zlebove, ja sam odradio na strugu, dok sam svodjenje na dimenziju uradio sa busilicom i brusnim papirom, poliranje vodobrusnim papirom. Interesantno je da je tube cak i lakse napraviti jer ja koji i nisam majstor sam to lako uradio, a mogu misliti sta bi krsten majstor odradio sa odgovarajucim alatom. Siguran sam da su ove kvalitetnije od originalnih jer sam unutrasnju dimenziju od 3mm spustio malo nize nego u originalu (par mm) tako da iglica vecom povrsinom nalijeze na zid tube i manje je trosi. Opet da napomenem da cu vidjeti kako se ponasaju i da ne mora da znaci da ce ista od ovog funkcionisati dok ih ne probam na motoru 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupim Teneru, a ono muk na forumu. Svi svoje rasprodaliDa javim da iglice ferceraju ali sam vratio orifinalne jer sam provalio da karburator nije bio nastelovan. Pa ako bude trosio previse stavljam nove. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Februar 7, 2019 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao, ali sam ostao u orkestru na klavijaturama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao, ali sam ostao u orkestru na klavijaturama Ne posećaj me, molim teПослато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao, ali sam ostao u orkestru na klavijaturama Meni je zao sto je nisam dosao pogledati, a da jesam siguran sam da bih je uzeo. Tad nisam znao da je tvoja Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 8, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Bigor je napisao: Ja kupim Teneru, a ono muk na forumu. Svi svoje rasprodali Da javim da iglice ferceraju ali sam vratio orifinalne jer sam provalio da karburator nije bio nastelovan. Pa ako bude trosio previse stavljam nove. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Pa nismo svi rasprodali recimo Deki, Popsi... moja malenkost smo ostali verni kamili. Verovatno još niko ništa ne radi, čeka lepo vreme, pa zato ne vidi potrebu da se oglašava na forumu.Što se mene lično tiče ne vidim jedan jedini razlog da je prodajem, prevashodno zbog toga što one novce koje sam nabacio na nju ne mogu ni približno da povratim, a na drugoj strani da se čuknem u glavu, odnosno u drvo, sa njom nemam nikakvih problema da bi je se rešio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh danas u Bn 5l mototaktola, rece rodja 6km po litru, ja mu dadoh stoju, a on meni kusur, posle dok mi je zena izvrtala dzepove vidim da je naplatio 24km ukupno ili ti 12€. Dal se zajebuno ili je mozda pogresio cijenu ne znam ali u svakom slucaju hvala mu Sutra cu gi menjam, a Ipon koji sam ranije kupio ce sacekati neki drugi servis kad budem planirao na duze putesestvije, najvjerovatnije iduce godineПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...