srbac 2461 Napisano Maj 14, 2018 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motodelovi.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 14, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja za rumune no oni ne salju za srbiju jerbo nismo u EU. A i prilicno je skuplji od banjicke verzije Super tenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 14, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jel nekome od kolega poznat motor? https://www.polovniautomobili.com/motori/12258569/yamaha-xtz-750-super-tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Mind Resetting je napisao: Jel nekome od kolega poznat motor? https://www.polovniautomobili.com/motori/12258569/yamaha-xtz-750-super-tenere Da nećeš da ga uzmeš? I meni je zapao za oko, da znaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 14, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ThePainkiller je napisao: Da nećeš da ga uzmeš? I meni je zapao za oko, da znaš... Znas da sam slab na ST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi deluje kao pristojan primerak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano Maj 14, 2018 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna ko u bg pravi centralni stender za nase motore, onomad sam procito kako se neko nekome zahvalio kako mu je dobro uradio c stender za steneru ali nemogu sad da nadjem taj post. Mislim da je neko sa banjice ako se nevaram. Super tenera je najbolji motorMeni je stender napravio Luka sa foruma.Dobro ga je napravio.Ne znam da li jos radi to,kontaktiraj ga.Послато са GT-P5110 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 14, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan E jeste luka, zvacu ga,sad vidim da cak imam i njevov broj u imeniku,hvala.Super tenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 15, 2018 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Čiji je ovo proizvod??Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 16, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na rumunaSuper tenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega.I meni se tako čini, zbog tog sam tražio “drugo mišljenje”Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 16, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kakvi su rumuni sad, ja sam ih smarao pre dve tri godine za veliku porudzbinu i odgovor je bio da nece da salju u Srbiju jel im traze mito za takvo slanje. Ja sam bio u varijanti kakav mito pa to je EU kod vas iz slavine med i mleko odvojeno mozes i da mesas ako hoces. Ostalo je na tome da cu ja mozda da se provozam do njih i pokupim sve, uklopim u standardnu TA TF Rumunija, ali se ispostavilo da su znacajno daleko. U principu ako imate nekog blize granici nek posalju njima, predjes montiras vratis se, mozda bi moglo i sa nekim smestajem da se organizuje uz online placanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Maj 16, 2018 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari STeneraši, imam jedno pitanje koje me malko muči... Da li je neko od vas vozio i TDM i Super Teneru pa da može da uporedi ta dva modela po ubrzanju? Znam da TDM ima 100 kubika više, ali da li se tih 100 kubika drastično oseti? Ja sam imao TDM, a sada imam priliku da pogledam Super Teneru da pazarim, pa da znam šta da očekujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15315 Napisano Maj 19, 2018 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ali moze i u sumu sto njemu znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15315 Napisano Maj 19, 2018 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller ako dodjes danas u Šid videces ST sa masinom TDM 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Ali moze i u sumu sto njemu znaci Pa mislim da je STenera dobar kompromis za sve... Može u dvoje, može na put, a može i u šumu... Jurcanje sa trkalicama po putevima mene ne radi uopšte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15315 Napisano Maj 19, 2018 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ThePainkiller je napisao: Pa mislim da je STenera dobar kompromis za sve... Može u dvoje, može na put, a može i u šumu... Jurcanje po putevima mene ne radi uopšte... Dok nije @Astral ispred tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bdada je napisao: Dok nije @Astral ispred tebe Pa ni tada nisam jurcao za njim... Vozio sam svoj tempo, jesam malo kasnio, ali smo ipak stigli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 19, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Niste vi videli sta je jurcanje. To je bilo fino vozikanje. Doduse @bdada i ja smo jednu malu deonicu odvozali bas lepo. Bilo mi je bas milo kada ga videh u retrovizoru, napokon da iskrivinarim sa nekim Inace Suzi je tu ispala car,nije mu izlomila bubrege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Maj 19, 2018 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ThePainkiller je napisao: Drugari STeneraši, imam jedno pitanje koje me malko muči... Da li je neko od vas vozio i TDM i Super Teneru pa da može da uporedi ta dva modela po ubrzanju? Znam da TDM ima 100 kubika više, ali da li se tih 100 kubika drastično oseti? Ja sam imao TDM, a sada imam priliku da pogledam Super Teneru da pazarim, pa da znam šta da očekujem... Imao samTDMa i sada vozim ST. Da, TDM ide dosta bolje ali je za ovakav tip motora to manje bitno. I ST ide dobro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od STenere za sada...hvala svima na savetima i na informacijama. Potraga za TDM -om se nastavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 19, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koja verzija tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: Koja verzija tacno? 4 tx... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 19, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Srecna potraga i da das krug kad pazaris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...