deki295 545 Napisano Novembar 13, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Posle experimenta promene agregata, lepo mi nije dobro , papirologija je ludilo.... Sta hocu da kazem, steta da izmenis vile, i ostatak bajka, a da ne uradis nishta sa agregatom.. mada kad se sve stavi na papir nije bas jeftina igranka. I definitivno treba da organizujemo neko ST okupljanje... No escape from Balkan A sto si menjo agregat jeeee sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 13, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Imam USD od Elefant 900 sa kočnicama, pumpom i felgom. No žao mi sakatiti moju lipoticu. Pa kupi jos jednu plavo belo zutu pa na nju nakaci tu usd i nek ti sluzi za experimentisanje. Mozda i ispadne bolja nego sto si ocekivao sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 13, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Pa duga prica, izbacio svajcarca urnisanog ubacio restauriran standard. Glava, tefloni, vodjice, ventili,lamele, korpa , lanac,spaner,ventil magistrale... uljna pumpa.. klipovi, karbovi, i sve ostalo... Sere mi se od komentara da ST trosi puno, ulje trtmrt, a pri tom svi kukaju kako je skupo menjati tube i igle posle 20.000-50.000.... I svi kao voze motore koji su presli 75.000. Jesu al plus 100K.... karbovi 200 e i onda je full novo, lanac 120 i gotovo, lezajevi 180 ( tockovi lancanik, uprvljac, viljuska), klizaci , spaneri,.120, ima tu troska... ali posle toga jos minimum 50K bez da mislim...znam cene delova u cent i gledao sam da sve izmenim. Svaka cast gimbi , nisam kao on farbao svaki delic motora...vise sam gledao da je sklop nov ili u meri. Onda ispada afrika kao bogom dana samo sto jos pljunes 1500 e vishe.. isto leshine ko i ovo ruku na srce ako se ne srede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 13, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posle experimenta promene agregata, lepo mi nije dobro , papirologija je ludilo.... Sta hocu da kazem, steta da izmenis vile, i ostatak bajka, a da ne uradis nishta sa agregatom.. mada kad se sve stavi na papir nije bas jeftina igranka. I definitivno treba da organizujemo neko ST okupljanje... No escape from Balkan Tako nešto sam inicirao pre dve godine kada se navršilo frtalj veka od kada je STenere izašla na tržište. Svi su kao nešto bili oduševljeni i spremni, a onda kako to u Srbiji obično biva ništa od svega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 13, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja dajem časnu pionirsku da ako budes opet nesto organizovao dolazim sigurno a ako nas bude četvorica snimićemo par kadrova i daćemo kolegi sa foruma da nam to lepo izmontira( onaj sto je iso za grcku 9 dana zaboravio sam mu ime) i izgledace kao da nas je bilo 50. A sto se tice nekog jaceg sredjivanja motora imam dobrog majstora koji kad god mu napomenem da planiram nesto od sminke da uradim, odma skoci i kaze mi batali zajebanciju, VOZI to i uzivaj. Ako mu ofarbas plastike vidi kako ti je zardjo nosac migavca, neide to sad moras i njih a kad sredis i njih onda aj i felne i izduvnu granu, kad sredis i to onda ce da ti bode oči zadnja viljuska isčukana od kamenčića e onda to sve izmakne kontroli i ode u restauraciju a to košta odyzima vreme a nedaj boze posle da se iskrenes negde i malo ga zagrebes ajoooj, zato batali to i VOZIIII. Ha ha ha, ja ga poslusam i VOZIM= uzivam. sa mobilnog iz tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 13, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Gvozden To i ja pricam Gvozdene. "Trosi mnogo,shkripi ovde-onde,ne radi ovo..." pa jbg, kod nas retko ko odrzava motor ili auto kako treba. Menjaju se delovi samo kad se sjebu do te mere da vise nece da radi. Ja sam kupio motor lom, plocice samo metal, sjebale diskove, lanac jedno pol metra duzi nego sto treba, lancanici testere, sediste iscepano, lezajevi u viljusci se rasuli, jedino dobro je sto je prva boja i sto nije lomljen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 13, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Gvozden To i ja pricam Gvozdene. "Trosi mnogo,shkripi ovde-onde,ne radi ovo..." pa jbg, kod nas retko ko odrzava motor ili auto kako treba. Menjaju se delovi samo kad se sjebu do te mere da vise nece da radi. Ja sam kupio motor lom, plocice samo metal, sjebale diskove, lanac jedno pol metra duzi nego sto treba, lancanici testere, sediste iscepano, lezajevi u viljusci se rasuli, jedino dobro je sto je prva boja i sto nije lomljen Pukao mi film i sve polako poceo da radim, sam samcat. Nisam milioner i nemam nesto kintu ali sacekam i kad imam uraim po malo. Krenuood prednje viljuske, zamenio ulje, stavio semeringe, ocistio je. Zadnju dva puta vracao na plastifikaciju jer mi se nije svidelo kako su uradili, pre toga je pocinkovao. Zamenio lezajeve u onom linku dole koj drzi amort,zamenio lezajeve u viljushci, samo tih 8 lezajeva po 10e, 80e. Pa kocnice, gumice, plocice, diskovi prednji, sve uradjeno i kosta ukupno 230e. Pa tockovi raspleteni, zice prvo ociscene pa cinkovane, svi oni odstojnici i ono u tockovima cinkovano, pa farbano. Samo farba za to 45e, pa centriranje 20e, pa nove untrasnje gume 2800din, pa spoljasnja napred nova 6500,00 pa zadnja polovna 25e. Lanac i lancnanici 145e,Afam. Sediste 35e. Lonac i grana Leo Vince 150e,morao sam da skinem onaj Tenerin sulundar,ono je totalno nenormalno. Do sad me sve kostalo 1135e, a nisam racunao sitnice i nisam racunao taxi koj me vozio tamo ovamo po Kragujevcu da kupujem,nosim delove,uzimam,vracam.... Onda dodje neko i pita me dal sam normalan "sta ulazes u to matoro govno, bla bla....". Tako mi se oce! A sto se Afrike tice, svaka cast, lep i dobar motor ali dulo precenjen. Kupis i opet ulaganje kao i u Teneru, jbg to je staro 20 god i vise. Radim ovo jer hocu da mi sve bude cakum pakum, da ne shkripuce i zuji, samo da uzivam i da se vozim, i da redovno menjam ulje. A pare na gomili za noviji, bolji,lepsi, jaci motor nemam, tako da mi Tenere vise nego odlicna. Ljubav i entuzijazam su jači od mečke!!! Neko to razme ali većina ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 13, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja dajem časnu pionirsku da ako budes opet nesto organizovao dolazim sigurno a ako nas bude četvorica snimićemo par kadrova i daćemo kolegi sa foruma da nam to lepo izmontira( onaj sto je iso za grcku 9 dana zaboravio sam mu ime) i izgledace kao da nas je bilo 50. A sto se tice nekog jaceg sredjivanja motora imam dobrog majstora koji kad god mu napomenem da planiram nesto od sminke da uradim, odma skoci i kaze mi batali zajebanciju, VOZI to i uzivaj. Ako mu ofarbas plastike vidi kako ti je zardjo nosac migavca, neide to sad moras i njih a kad sredis i njih onda aj i felne i izduvnu granu, kad sredis i to onda ce da ti bode oči zadnja viljuska isčukana od kamenčića e onda to sve izmakne kontroli i ode u restauraciju a to košta odyzima vreme a nedaj boze posle da se iskrenes negde i malo ga zagrebes ajoooj, zato batali to i VOZIIII. Ha ha ha, ja ga poslusam i VOZIM= uzivam. sa mobilnog iz tapatoka Nemam nameru da bilo šta organizujem, jednostavno samo se kao i za Ostrvicu dogovorimo, pa forum izmedju ostalog za to i služi, usaglasimo oko mesta i termina i to je to. Ali videćeš da ma koliko to izgledalo jednostavno nije tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 13, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa dali se zna uopste barem otprilike koliko sekta STenerasa broji clanova u okruzenju. Ja sam jedan od novijih sektasa pa nisam upucen ali spreman sam za bilo kakve akcije. Prosto dosao sam do te tacke u poslu i zivotu kad mogu jednostavno da sednem na bajk i kazem mojima otiso sam. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 13, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa dali se zna uopste barem otprilike koliko sekta STenerasa broji clanova u okruzenju. Ja sam jedan od novijih sektasa pa nisam upucen ali spreman sam za bilo kakve akcije. Prosto dosao sam do te tacke u poslu i zivotu kad mogu jednostavno da sednem na bajk i kazem mojima otiso sam. sa mobilnog iz tapatoka To ćemo ako i kada dodje vreme lako utvrditi preko foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 13, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista, onda da sacekamo da gvozden sredi papire, gimba da namontira auspuh a popsy okrpi sediste i far pa da se skupljamo lagano ha ha ha. s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moja tenere staji u Dalmaciji i vozim ju kad sam tamo. A judi moji koji su to gušti. Motorin sa pur genima, ne iskvaren kojekakvim gadget-ima i điđama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imam USD od Elefant 900 sa kočnicama, pumpom i felgom. No žao mi sakatiti moju lipoticu. Pa kupi jos jednu plavo belo zutu pa na nju nakaci tu usd i nek ti sluzi za experimentisanje. Mozda i ispadne bolja nego sto si ocekivao sa mobilnog iz tapatoka Bi kad bi zna daću stat na toj. E onda bi triba namaknut i još jednu koja će glumit supermoto. Jbg, nikad kraja..., Al je opet lipo. Ma skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 13, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan A jee sićan se jednog brke crnokosog sa česterfild tenerom šta je đirava po Splitu gori doli po cili dan pri jedno 20 godina. Ha ha ha sa mobilnog iz tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nisan taj. Nisan brko i nisan crnokos, više sivokos. Moja se tek prije 3-4 godine nastanila u dalmaciji. Domovnicu još nije dobila. A obeća san joj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima nas, okupićemo se... evo mali znak pažnje za braću teneraše koje interesuje offroad... 3 DVD filma o tehnici vožnje offroada sa većim motorima : BMW akademija https://drive.google.com/drive/folders/0B6S1hjicvHEQSG44anhGNUkyVmM i Dual sport riding tehnik i Advanced dual sport riding tehnik https://drive.google.com/drive/folders/0B7jB79WZ_tu4aWVfdUhoVXQ3dm8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 15, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo objasnjenja ako nam nije jasno zasto moramo da vozimo motore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Novembar 15, 2016 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kratko obješnjenje kolege sa njemačkog foruma zašto ostaje na staroj super teneri. Citat: Ich hab mir auch schon öfter überlegt die Ténéré zu verkaufen. Allerdings ist mir irgendwann beim genaueren Nachdenken über den Nachfolger klar geworden, dass ich gar nicht Motorradfahren möchte. Ich möchte viel lieber Ténéréfahren. Ist ja auch gar nicht schlimm, gibt es ja kaum rationale Gründe zum Motorradfahren: Es ist gefährlich, laut, unbequem, zu kalt oder zu warm oder zu nass und bei der Gepäckmitnahme eingeschränkt. Zudem verbraucht es meistens mehr als der klimatisierte, leistungsstarke Vertreterdiesel. Damit kommen wir zu dem einzigen guten Grund Motorrad zu fahren: Freude. Sicherlich ist die Ténéré nicht die beste Wahl, wenn es um die Jagd nach Bestzeiten, die größte Kurvenstabilität oder den tollsten Auftritt vor der Eisdiele geht. Wer aber in der Kindheit alle Berichte über die Paris Dakar verschlungen hat und auf dem Schwimmbadparkplatz die Stollen der dort abgestellten XTs mit den Fingern nachgefahren ist, der holt sich mit so einem Youngtimer seine Jugend in die Garage und hat irgendwie häufig das Gefühl, dass Jean Claude Olivier und Stephane Peterhansel mit dabei sind. Hört sich vielleicht bescheuert an ist aber so. Leider macht sich dies nicht im Fahrstil bemerkbar. Aber man muss ja nicht so schnell sein wie die Idole, es reicht ja wenn man sich so fühlt. Das Problem ist natürlich, dass so eine Monster ähnliche Gefühle hervorrufen kann. Wenn man aber auf der Fahrt zum Besichtigungstermin des Traummotorrades feststellt, dass man ja eigentlich schon auf seinem Traummotorrades sitzt und wieder umkehrt, hat man sicher die richtige Entscheidung getroffen. Besser geht's doch eigentlich nicht. Hiermit habe ich sicher niemandem weitergeholfen aber es musste mal raus. Viele Grüße und weiterhin viel Freude mit der Ténéré! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 15, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan gugl translator je odradio kako tako al dovoljno da shvatimo sta je pisac hteo reci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 16, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka, malo sam radio na onom satu koji sam obecao. Ovo je samo pocetak jer mi nije stigao jos GPS modul i jos neke komponente. Prvi put danas sam radio sa ovim displejom tako da mi je trebalo malo vise vremena ali sam usao u stos. Bice do jaja! Govorite svoje predloge, da usvajam u startu da se ne bih posle jebao mnogo s tim. Imate opisu linka sta ce sve da ima na satu... Sve je za sada proba, cak i ta pozadina i sve ostalo, menjacu i uradicu svoj dizajn, ovo je dizajn preuzet sa Panigale-a i malo prepravljen u Photo shop-u. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 16, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan ovo ce da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 16, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je prvi video, nisam bas neki glumac, izvinite zbog treme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 16, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ovo je ludilo....otvorio si pandorinu kutiju Samo reci mi kakav crtez ti treba za GUI. Zavrsavam neke montaze i posle cu biti fraj, pa bih se igrao sa postavkama. Inace bavim se grafikom i crtanjem za lebac.. Znaci koja rezolucija, format i kako regulises promene, Moze li animacija, format, .... Moze i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pokazivač vanjske temperature, temp. i tlak ulja, temp tekućine u motoru, šalter za grijane ručke, volmetar.... Meni se 2x dogodilo sljedeće: ugasio motor na šalter- ne na ključ dok je još bio u brzini, ništa ne svitli, ključ ostavio u bravi nisam ga okrenuo na 0, dva puta prazan aku sutradan. Trebalo bi nešto svijetliti i dok ključ ne dođe na 0. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 16, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sve za sada upravljam preko racunara. Danas slavim inace pa mi jutros bilo dosadno dok ne dodju gosti i onda sam se igrao prvi put sa ovim. Cim stigne GPS modul, pravim prvo elektroniku za ovo koja nije nesto teska pa cu onda da se bacim na programiranje. Sve ostalo je u programiranju i grafickom dizajnu. Mozete da vidite te displeje ovde: https://www.itead.cc/wiki/Nextion_HMI_Solution Upravljaju se prosto preko jednog mikrokontrolera koj se programira i zadaje displeju sta sve treba da radi. Taj mikrokontroler preko senzora i GPS-A uzima informacije sa motora i ostale informacije koje su potrebne. Mislim za pocetak da uradim sledece: *Obrtomer *Km sat-preko gps-a *Spoljasnju temperaturu *Temperaturu motora *Napon na akumulatoru-sa upozorenjem ako padne ispod dozvoljenog(mozda neki mali biper i indikcija upozorenja na displeju) *Sat-vreme preko gps-a(tacno je kao shvajcarac-ide preko satelita) *Predjenu kilometrazu *Predjenu kilometrazu tog dana *U kojoj je brzini motor Na drugom ekranu: *Mali km sat *Mali obrtomer *Geografsku duzinu *Geografsku shirinu *Nadmorsku visinu (to sve ide preko gps-a) *Logovanje svih ovih podataka zbog google maps-a(na sd karticu) koje moze da se ukljuci ili iskljuci(da ne bi logovao sve zivo kad je nepotrebno) Na trecem ekranu: *Meni (da moze da se ukuca kad je menjano ulje i ostale stvari) da upozorava kada treba da se zameni ulje ponovo (npr. racunajuci predjenu kilometrazu) Sve bi to trebalo da se upravlja preko 3 tastera na guvernalu. Inace je ovo Touch screen ali tu opciju necu da koristim zbog vlage jer cela elektronika mora da bude u nekom hermeticki zatvorenom kucistu, pa cu da napravim preko tastera (jedan taster za SELECK i BACK, druga dva tastera za upravljanje gore-dole ili levo-desno(kretanje kroz meni)). *Indikacije na displeju ako se motor previse zagreje, ako padne napon... Grafiku cemo lagano da radimo Gvozdene, svi ucestvujte nije nikakav problem, kad zavrsim i ako bude sve kako treba, napravicu par plocica i poslacu vam, kao neki kit, pa vi kupujte delove i lemite, ja cu da vam programiram samo mikrokontrolere i saljem i to. Prosto je ovo samo treba vremena da se uradi sve kako treba ali moze da bude bas kul stvarcica. Nema ogranicenja i uvek moze program da se nadogradjuje. Na kraju krajeva moze svako da ima svoju grafiku, moze cak da se stavi i bulja shvalerke na displej Inace ovo je 4.3 incha displej, 480 x 272 Imate u linku koj sam vam poslao sve podatke, a mozete i na youtubu da vidite sta sve displej moze, samo kucate Nextion. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...