Tarabić 107 Napisano Januar 23, 2014 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Jel si proveravao cenu i rok isporuke u Plattner-u? Oni su pristojni sa rokovima i cenama, bar do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka opcija za filter vazduha?.... koliko kosta i gde moze da se kupi?..... nasao sam neki "no name" za 24 evra Sutra mi stize roba i mogu da imam i filtere za ST, kako sam ti i rekao, 32-34 eura ce kostati par. Ako ti odgovara javi i u petak su kod tebe. Jos mi kazi , da mozes i kocione diskove , da mi nabavis . Videcu iza nedelje. Filtere sam uzeo ne cekajuci odgovor. Nekome ce trebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Simon69 koje su ti marke filteri za vazduh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Simon69 koje su ti marke filteri za vazduh ? HIFLO.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Simon69 uzeto saljem ti na PP podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 23, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ti salis . Njih zovem da cujem cenu i onda trazim 40% toga, mada sam ove lezajeve nasao za 30% cene u Platneru i to yamahine. Jel si proveravao cenu i rok isporuke u Plattner-u? Oni su pristojni sa rokovima i cenama, bar do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @Simon69 Jel imas vise donetih ...ili ovaj mali Junior, kupuje par filtera o kojima ja i ti pricamo? Javi za diskove, kad saznas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @VladaSD "malom" su takodje bili potrebni filteri .. pratim ti komentare nikako da se izjasnis , oces kakis , neces kakis ... P.S. @Simon69 i ja sam zainteresovan za prednji par diskova .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Simon69 Jel imas vise donetih ...ili ovaj mali Junior, kupuje par filtera o kojima ja i ti pricamo? Javi za diskove, kad saznas. Donecu i za tebe filtere a pitacu usput i za diskove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ziv ovde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Februar 1, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo...mirujemo dok ne prodje ova vetrometina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ziv ovde ? ..Oou Yeah Sto kaze Dandzus mirujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 3, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mirujem...ja sam pokvaren 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drhusky 4 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velenje, Slovenija Motocikl: Yamaha XTZ 750, Husky WR300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ziv ovde ? Ima, ima kako da ne ! Baš sam zbog lošeg vremena istraživao internet da vidim da li ima neko sličan meni i pronašao "Steneraše" u Srbiji. Baš smo sa prijateljima (četvorica sa Stenerama i jedan s Africom) počeli praviti plan za vožnju kroz Srbiju u ovoj godini. Možda naiđemo negde u junu (sigurno kroz Beograd a ostalo videčemo u ovisnosti od slobodnog vremena). drhusky 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drhusky 4 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velenje, Slovenija Motocikl: Yamaha XTZ 750, Husky WR300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka opcija za filter vazduha?.... koliko kosta i gde moze da se kupi?..... nasao sam neki "no name" za 24 evra Pokušaj ovdje: http://www.wemoto.com/bikes/yamaha/xtz_750_super_tenere/92-95/picture/air_filter_hiflo/ 1 filtar košta 16 eura. Wemoto je iz Engleske. cene su povoljne. Prodaju različite delove za Steneru (i ostale motore). Ako skupiš nekoliko poručbi od svojih drugara možeš podeliti i poštarinu. Djelovi za Steneru kod Wemota su jeftiniji nego u Sloveniji. Skoro zaboravio - verovatno moraš platiti uvozne dadžbine (pošto niste u EU) - to verovatno menja stvar. drhusky 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mirujem...ja sam pokvaren Vlajce istu muku mucimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @drhusky hvala druze na savetu..ima interesantnih stvari @gorzy pod hitno moramo da promenimo svoje statuse...od vikenda +15 C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 5, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ziv ovde ? Ima, ima kako da ne ! Baš sam zbog lošeg vremena istraživao internet da vidim da li ima neko sličan meni i pronašao "Steneraše" u Srbiji. Baš smo sa prijateljima (četvorica sa Stenerama i jedan s Africom) počeli praviti plan za vožnju kroz Srbiju u ovoj godini. Možda naiđemo negde u junu (sigurno kroz Beograd a ostalo videčemo u ovisnosti od slobodnog vremena). drhusky Dobrodošli.. i za početak ne propustite Kotlinu 2014 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drhusky 4 Napisano Februar 6, 2014 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Velenje, Slovenija Motocikl: Yamaha XTZ 750, Husky WR300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ziv ovde ? Ima, ima kako da ne ! Baš sam zbog lošeg vremena istraživao internet da vidim da li ima neko sličan meni i pronašao "Steneraše" u Srbiji. Baš smo sa prijateljima (četvorica sa Stenerama i jedan s Africom) počeli praviti plan za vožnju kroz Srbiju u ovoj godini. Možda naiđemo negde u junu (sigurno kroz Beograd a ostalo videčemo u ovisnosti od slobodnog vremena). drhusky Dobrodošli.. i za početak ne propustite Kotlinu 2014 Očigledno je, da je "Varda" (ili "Kotlina") slična terenu kojeg savladujemo s hard endurama kod nas (vidi film u prilogu) - barem mi se tako čini prema onome što sam vidio i ćitao na forumu u vezi "Kotline 2013". Da li je "Kotlina 2014" več terminski određena ? drhusky nikako da priključim fajl !! Promenio Februar 6, 2014 član drhusky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo klikneš u prazan prostor (crna strela), zatim klikneš na ikonicu (crvena strela) i ubaciš link. Kotlina je, koiko znam, uvek krajem Maja, početkom Juna. Dođi da pomogneš tvojim Stenerašima, iako vas je u par navrata bilo više, mada u većini slučajeva nije bitan kvantitet, nego kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @gorzy pod hitno moramo da promenimo svoje statuse...od vikenda +15 C Ja jos danas svoj status promenio, ispada da mi se samo potopile svecice ili sta god da je, skinuo sam ih, vratio i upali tanjiraca odma je pao koji krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve cekam Simona , da vidim jel mi nabavio filtere i diskove...al njega nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 10, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve cekam Simona , da vidim jel mi nabavio filtere i diskove...al njega nema Jos uvek nisam , nikako da nakupim toga i da odem po robu. Mislim da ce do kraja meseca biti, ako Ti nije kasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve cekam Simona , da vidim jel mi nabavio filtere i diskove...al njega nema Jos uvek nisam , nikako da nakupim toga i da odem po robu. Mislim da ce do kraja meseca biti, ako Ti nije kasno Ma opusteno.... ja nigde ne zurim, u svakom slucaju se javi , pre nego sto krenes po robu, da se nisam snasao slucajno ili mi zatreba (ne dao Bog) jos nesto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi i drugarice, blizi se sezona barem nama kojima su tarabe rastavljene u garazama! Hocete li da mi pomognete/uputite me oko nekih pitanja? 1. Lanac i lancanici? Da narucujuem od preko ili da jurim po SRB i gde? 2. Kocioni diskovi? Odlagao sam, i odlagao ali moram menjam... SRB ili preko? 3. Gume? Verovatno cu da turim hajdesad. Gledao sam i Anakee 3 ali su mi mnogo slick... Jel postoji neka alternativa hajdesad gumama, one tzv dual sport tarmac 60/40 macadam? Balanser sam cuo da ima neki kod plavog mosta... 4. Dobar plasticar? Treba mi kontakt. Nije bio prelom, ali su naprsle. SVE! Rokao sam se o drvece, zbunje i ralje Takodje moja garazica u hladovini topcidera vam je raspolaganju 00-24h! Iskopao sam stendere, imam osnovni alat i frizider piva! Usluge servisiranja vrsite sami Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...