hitman 352 Napisano Septembar 12, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i da kupis silikonske kablove za auto na komad u bilo kojoj prodavnici auto delova i koji kostaju nesto tipa 1 kom 200 din, od jednog mozes da napravish 2-3 za motor .. Rade posao bez greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu kablovi...tube.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad nisu kablovi kad si kukao na njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislio je covek da mu na manjim obrtajima stuca zbog gubitka struje na svecici, ja mu lepo kazem da je do tuba. Da se motor gusi na manjim obrtajima zbog viska goriva. Pa sad kad je zamenio tube sve ok, tj nije ok, ako ti nije spustio potrosnju na barem 6 l probaj spusti igle jos malo i videces razliku. Ako ne mogu vise da se spuste zovi Marka, rekao sam ti. Ako ti Marko ne pomogne javi mi se, pa ce da smislimo nesto POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cool..potrosnja auto put 140-160 6l, sto je mislim ok..bit ce to i 5l ali u grupnoj voznji.. Ocekujem da stignu te narucene tube, ali Daki ih je vec bezecovao..On je presao skoro 100K na tdm-u i nije ih menjao.. Da i turio sam Ada oval..tutnji i grmi ko Sveti Ilija ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Septembar 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 140-160 sa 6 litara? Tebi je potrošnja do kokošijih proizvoda , odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma obrni okreni skoro svi trose od 5 do 7.. A u matematici mu dodje isto kao mazda na plin..Umesto sto sam dvaput tube platio..mozda sam trebao da dodam jos i stavim plin..i budem pravo borbeno vozilo.. I bez bocnih se osecam kao dzip da vozim..al na 2 tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6003 Napisano Septembar 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stavi kao Džigi samo jedan bočni kofer, u njega bocu od 40 litara i voziš stalno pod uglom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sve cool..potrosnja auto put 140-160 6l, sto je mislim ok..bit ce to i 5l ali u grupnoj voznji.. Ocekujem da stignu te narucene tube, ali Daki ih je vec bezecovao..On je presao skoro 100K na tdm-u i nije ih menjao.. Da i turio sam Ada oval..tutnji i grmi ko Sveti Ilija ;D Ovo me bas interesuje da vidim i cujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Opet je ovo nesto zamrlo. Ali ja imam problem kad je vlazno vreme, skripe mi kocnice...... sto?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajmo kako pouzdano otkloniti skripanje pri savijanju? Opet je ovo nesto zamrlo. Ali ja imam problem kad je vlazno vreme, skripe mi kocnice...... sto?????? Zato sto ih nema.. Stiglo na gvojze. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uspešno zavaren zadnji nosač kod Barbulja (onaj spialter) suma sumarum 800din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Slike? Moj izgleda kao da se deca igrala snjime.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan slikaću sutra ;D inače sutra će najverovatnije biti vožnja "svi afrikanci nikom ponikoše (sem Busmana)" )))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Extra. Moja štenera rasklopljena sad, osvezio sam grane i malo oprao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dee 30 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 - passenger ;-) Prijavi odgovor kao problematičan ...ovaaaj... ja... ovaj... ne znam o cemu se radi, al' Gile mi rekao da se upisem i ja... eto tako!? Upisah se! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa aj da se upišem i ja kad stalno nešto čačkam po HTZ 750 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 31, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan koristan link! http://www.oemmotorparts.com/oem4.asp?M=Yamaha&T=XTZ%20SUPER%20TENERE%20%20750&Y=1995&L=YA-XTZ-SUPER-TENERE-750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zex na linku, Lele koliko sam zaprepascen, ta usrana/lomljiva korpa kosta 332 evra. :o Lol A ovaj katanac za kacige jel ima neko na motoru? Ja to neam. http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Yamaha&T=XTZ%20SUPER%20TENERE%20%20750&Y=1995&L=YA-XTZ-SUPER-TENERE-750&O=SEAT-CARRIER&F=YA-XTZ-SUPER-TENERE-750_bh&L2=YA-XTZ-SUPER-TENERE-750_bh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Shumarz pa ima zadnja kandza ali kosta kao trecina vrednosti motora. (500e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ma ne trebaju meni kandze....... a i ova firma je skupa kao djavo, imam ja sve to samo jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ću morati da menjam ležajeve kormana (doduše kad bude malo zima) a ondak ću da vidim da pronađem i patuljka koji cijuče u motoru i sve to da dokumentujem... inače Joškina "ledilizacija" štop svetla (na Zexovom motoru) extra izgleda i super se vidi tako da će to biti jedan od sledećih updateova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan a ondak ću da vidim da pronađem i patuljka koji cijuče u motoru i sve to da dokumentujem... Popsy bez ljutnje ali ako je kladionica otvorena ja bih stavio neku paru na patuljka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 5, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...ma on ce da nadje i Snezanu sa sve 7 patuljaka kad rastavi onu kangrbu!!! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...