Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Super Tenere XTZ 750

Recommended Posts

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Imam ja nof akumulator, pazario za nedaj boze. Danas sam napunio stari, u sledecih par dana provericu koliko je dobar i koliko jos drzi. Ako tera prodacu ovaj novi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Uzi vartu..mada ni ona nije bas kao sto je bila.. u Dimitrijalu..posle Trpkovica

3-4 crvene bese..

Exide sam ja stavio.. nisam zadovoljan uopste.. tesko da ce izgurati u garanciji..

• Drug član, 1944 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

*bopk*

Ima UrosTA sa foruma otvoren izduv,skinuo sa motora ,kaze ,mnogo puca,stoji mu u sobi,cimni ga na pp pa vidi dal bi i za koje sitne novce dao... A mozes i da svrnes da vidis kako je neko resio to na mojoj teneraci,skarabudzio na fabricki

Svrnuo bih al mi malo daleko. Pitacu Urosa sta to ima. Mogu ja da nabudzim od fabrickog ali mi zao da secem posto nije los a i rece Popsy da ce da uzme od mene kad ja stavim drugi.

Popsy jel i dalje ostaje dogovor ili si se vec snasao za auspuh?

• chef, 1843 postova

Imas li koga u ameriku?

ncn.... a voleo bi da imam..te nbi onda isho u posetu.. i po tube.. . :D

Te tube je blajko stavio..... ako te tube zanimaju ja imam 1 xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Nema niko u Srbiji..... ako ti se ne zuri ides na spisak....

Javni se pa cem ti objasnim.....

Ne samo tebi, svima koji bi nesto za ST......

Bopk stavili ih vise..... ocu da cujem rezultate......

ne zzurim se ich... motoJ u lancima, pod ciradom, spavka.. ceka smelijeg vozaca ili bolje dane...

'cu se javim, hocu...hvala unapred ...

Bopk stavili ih vise..... ocu da cujem rezultate......

Nisam. Ja sam kupio tube zato sto mi merak da ih gledam :) Salim se. Stavljam kad dodje prolece i javicu rezultate ovde. Nista meni nije jasno kako ono funkcionise ali nije ni bitno, zna mastor.

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE

Pazi ovako, tube stoje horizontalno u karbu.... ti sajlom povlacis leptirove od vazduha.... uz pomoc vakuma koji pravi motor, membrane povlace igle koje klize u tim tubama. Posto igle nisu cvrsto vezana za membranu, tj ima lufra (radi levo, desno, gore, dole) one udaraju u tube i vremenom, posle jedno 50000 km, im rasire rupu. Onda kroz tu rasirenu rupu pored igle prolazi visak goriva, tj igla ne moze da zacepi tubu koliko treba i dolazi do povecane potrosnje.

Na Afrikama je isti sistem samo je razlika u tome sto su njene igle cvrsto vezane za membrane i samim tim ne udaraju u ivice tuba pa samim tim ona nema problema sa tubama.....

Ne znam da li sam ti usteo objasniti ( a i drugima)kako to sve funkcionise ali sam se potrudio.

• Podržavam 1

Ljudi hocu da napravim spisak delova koji nam trebaju i da narucim u Nemackoj....

Da skupimo pare i da kupimo, tako bi nam bilo najjeftinije i najbolje

Sta vi mislite?????

• Podržavam 1

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Vizir i sediste cu ovde..

za mene mogu npr. svecice i plocice prednje zadnje.. ajd i filter za ulje...

e da.. uzi puuno onih gumica sto drze plastike a stoje u ramu.. crne okrugle sa rupom za pimpek od plastike..

to se sjebava.. a smesno kosta.. i nigde se ne moze ovde naci..

moze i srafovi sto drze plastike naravno sa gumicama..

i vidi posto su kablovi.. a kolko su kapice? :stabre:

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Ljudi hocu da napravim spisak delova koji nam trebaju i da narucim u Nemackoj....

Sta vi mislite?????

ODLICNO ! a ako je moguce ja se odmah prijavljujem za polugicu na slavini goriva za MZ Mastifa 660 ( posto je to agregat XT-a 660 , valjda sam u pravom drustvu !?) :)

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Sta vi mislite?????

ODLICNO ! a ako je moguce ja se odmah prijavljujem za polugicu na slavini goriva za MZ Mastifa 660 ( posto je to agregat XT-a 660 , valjda sam u pravom drustvu !?) :)

jel si mislio celu slavinu da uzimaš ili samo polugicu... ako je u pitanju samo polugica možeš da odneseš kod Barbulja da ti zavari neko "patrljče" i rešiš problem :D

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Sta vi mislite?????

jel si mislio celu slavinu da uzimaš ili samo polugicu... ako je u pitanju samo polugica možeš da odneseš kod Barbulja da ti zavari neko "patrljče" i rešiš problem :D

Ma ,tako sam kupio sa tom falinkom , inace je bez greske 100 % pa bih zeleo da je skroz tako

Mislim da ti je jeftinije da to nadjes ovde polovno nego da ti ja donosim novo....

Bopk druze jesi pazario lonac???????

Mislim da ti je jeftinije da to nadjes ovde polovno nego da ti ja donosim novo....

Na kraju- nisam. Tvoj drugar je bio vrlo korektan i cena je bila skroz pristojna ali... Pogledao majstor slike i reko mi da mi treba najmanje jos 30e da se to sve namesti. Racva i jos neke sitnice tako da sam odustao. Znam da je to velika cena za majstora ali ne znam da li bih mogao da prodjem jeftinije ovde. Odlucio sam da prepravim moj fabricki pa kako bude.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

a možeš da vidiš kao i Fi011 koji je otišao do Ade da mu se "sredi" fabrički, tj. povadi fabrička unutrašnjost i stavi nova tako da izgled ostaje isti ali je zvuk dublji ;)

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Na kraju- nisam. Tvoj drugar je bio vrlo korektan i cena je bila skroz pristojna ali... Pogledao majstor slike i reko mi da mi treba najmanje jos 30e da se to sve namesti. Racva i jos neke sitnice tako da sam odustao. Znam da je to velika cena za majstora ali ne znam da li bih mogao da prodjem jeftinije ovde. Odlucio sam da prepravim moj fabricki pa kako bude.

Ivane prijatelju,nemoj da unistavas taj fabricki,poslusaj me...Fabricki lonac mora na mestu gde se spaja sa granom da ima jednu cev,samo tu iseces tvoj i zavaris ovaj...To ti je jedan kruzni var,u BG to kosta 400-500 dinara...Uvek posle mozes samo da navaris tvoj fabricki,a ovako ga unistis za dzabe...Mislim kako hoces,nece niko propasti za 30ak evra,ali to ti je moj drugarski savet1neznam.gif A tom majstoru reci da je covek do mojega...koliko svi samo gledaju da otkinu ljude po dzepu,uzas! Pozz za tebe u svakom slucaju,i drago mi je sto kazes da sam ispao fer 0takoje.gif

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja