Bigor 7643 Napisano Avgust 16 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si sredio motor i utihnula tema, sad se ceka neka nova zrtva Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Avgust 16 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba nekom dihtung pokloipca ventila, uzeo za tdm, nikad ga nisam zamenio... Placen 3100, dao bih ga za 2000. Nije ni otpakovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Avgust 16 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Au kakav motor, nemoguce ne zaljubiti se.. Perfekcija, svaka cast! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 16 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan @Novola Ne znam kad si bio tacno, ali sto se nisi javio. Meni je camac u Adi, a i Picukin ( Dragona Ada je tu). Mogli smo malo da se provozamo rekom, eventualno da sam spremio neki fish paprikash dok si cekao da se zavrsi izduv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Avgust 16 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Stelvio, danas.Dobila je puno komplimenata.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 16 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Gvozden said: Mogli smo malo da se provozamo rekom, eventualno da sam spremio neki fish paprikash dok si cekao da se zavrsi izduv. E jbga, pa nije mi ni na kraj pameti bilo, a baš bi bilo dobro.. taj paprikaš pogotovo. Družićemo se siguran sam, ima vremena. Da ne bude da te cimam samo kad mi nalepnice trebaju ...mada treba kofere da izlepim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 16 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Beovulf said: Au kakav motor, nemoguce ne zaljubiti se.. Perfekcija, svaka cast! Hvala brat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 23 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli koferi sa farbanja, lepo to izgleda čini mi se. Možda ću čak da ih ostavim ovako bez trakica, ili na zadnju samo stranu neke reflektujuće i to je to. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Avgust 23 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mi se čini baš nešto poznat Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Avgust 23 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Novola je napisao: Stigli koferi sa farbanja, lepo to izgleda čini mi se. Možda ću čak da ih ostavim ovako bez trakica, ili na zadnju samo stranu neke reflektujuće i to je to. Extra !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 23 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Legenda kaze, a ja ne verujem, da je neko uspeo da namesti kutiju filtera za vazduh bez dva nervna sloma... Gde je aman automat migavca, ovo neki karabudz...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Avgust 23 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Biker Q je napisao: Legenda kaze, a ja ne verujem, da je neko uspeo da namesti kutiju filtera za vazduh bez dva nervna sloma... Gde je aman automat migavca, ovo neki karabudz...? Koliko se sećam trebao bi da bude ispod prednje maske iznad farova, ja sam moj dislocirao ispod desne plastike i fiksirao ga za šraf koji vezuje onu plastičnu masku cajgera i bočnu plastiku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Avgust 23 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Arso je napisao: Koliko se sećam trebao bi da bude ispod prednje maske iznad farova, ja sam moj dislocirao ispod desne plastike i fiksirao ga za šraf koji vezuje onu plastičnu masku cajgera i bočnu plastiku. Evo gde bi trebao da bude, izgleda da je i kod mene nešto ranije budženo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Avgust 23 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda kaze, a ja ne verujem, da je neko uspeo da namesti kutiju filtera za vazduh bez dva nervna sloma... Gde je aman automat migavca, ovo neki karabudz...?Slikacu jednom kako sam ja to rijesio cijevima f60 od kanalizacije, ko bombonaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 27 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Automat misterija, moram zice od prekidaca da pratim. A kako se zove ona gunena caura na kocionim klestima, ona u koju ulazi drugi deo kocionih klista? Kao klizac za otvaranje i zatvaranje klesta. N'umem da objasnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Avgust 27 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker Q je napisao: Automat misterija, moram zice od prekidaca da pratim. A kako se zove ona gunena caura na kocionim klestima, ona u koju ulazi drugi deo kocionih klista? Kao klizac za otvaranje i zatvaranje klesta. N'umem da objasnim. Fotografiši! A što se tiče releja žmigavaca jednostavnije je da pratiš kabl koji dolazi na žmigavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar bi uzeo XTZ 750 u zamenu bi dao Dominator 650 94 god, registrovan do aprila 2025, nove gume, u dobrom stanju. U Zemunu je. Ako neko želi Dominatora neka mi piše u PP. Dominator je dobar. Prošle godine sam mu radio bike. Novi klip, bregasta, klackalice, lanac lančanici itd. Pozz za sve Promenio Avgust 27 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 27 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 27 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako ne nadjem automat hocu da menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 8/23/2024 at 9:29 PM, Biker Q said: Legenda kaze, a ja ne verujem, da je neko uspeo da namesti kutiju filtera za vazduh bez dva nervna sloma... Gde je aman automat migavca, ovo neki karabudz...? Ne znam kakva je na xtz, na tdm-u se skrate ona creva koja povezuju nju i karburatore. PA svaki put moras da ih skidas, ostavis u vrucij vodi neko vreme pa na vruce spojis sve zajedno. Posle par skidanaj vise ne dihtuju lepo gore u kutiji.... Mislim da je to stvar koja me najvise nervirala oko njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Avgust 28 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Te gumene manžete od starosti uđu u sebe i to po dužini.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 28 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, el classico je napisao: Te gumene manžete od starosti uđu u sebe i to po dužini. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Prirodna pojava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 28 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao automat, od golfa dvojke. Ovo mi treba ako ima neko. Drzac poluge kocnice sa navojem za retrovizor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Septembar 2 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Septembar 2 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama Gesendet von iPhone mit Tapatalk ProPozdrav kolega i tebi Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...