Marko81 1013 Napisano April 17 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji zamena za ovaj semering osovine menjaca, da ne cekam 20 dana da stigne iz inostranstva? Oznaka: SD6 35-62 5-11 HS,583 Ako se kod nas u Srbiji moze kupiti neki drugi semering koji je identican ovome originalnom bio bih zahvalan za savet gde kupiti? Hvala Promenio April 17 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 19 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je razlika samo u ovim distancerima od drugih semeringa iste dimenzijeПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 22 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @živke mi je pomogao i dao savet sta da kupim. Menjao sam lezajeve u upravljacu i semering osovine malog lancanika. Kupio sam sledece: Dva lezaja: SKF 32005 i 32006 (nesto manje od 2.000,00 dinara) Dva semeringa (zato sto nisam bio siguran koji ce bolje da pasuje): GP Gufero 35x62x5 i AS SKF 35x62x7 (oko 300,00 dinara). Iskoristio sam ovaj deblji semering od 7mm. Narucio sam iz dva puta pa sam i dvaput platio postarinu, 444,00 x 2 = 888,00 dinara. Originalni lezajevi su blizu 20.000,00 rsd i originalni semering je 2.500,00 i mora da se ceka 20 dana da stigne. Pre mesec dana sam prvo menjao o-ring anlasera jer sam mislio da zbog njega curi ulje. Medjutim, ispostavilo se da ulje curi na semeringu osovine malog lancanika. Sad vidim da mi ulje curi (vise vlazi nego zaista curi) na donjem sklopu motora, odmah pored malog lancanika...ali ko ga sisa.... Verovatno je otiso ovaj dihtung ili je nesto grdje... Promenio April 22 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 25 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Imam problem, non stop mi se odvija poluga menjaca i non stop bude labava, kada zategnem na 10kN kako pise po servisnoj knjizi, ne vraca kada ubacim u brzinu ili u ler, kako bih rekao, nema uopste ono automatsko vracanje. Jel moze neko da mi slika taj sklop? Cisto da uporedim sve, da mi mozda ne fali neka podloska, distancer, nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano April 25 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano April 25 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa heidenau k60? Kao sto sam vec spomenuo vise sam za on road nego off Mislim da sam citao ranije da ih je neko posedovao ovde na ST i da je zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 25 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je hladan asvalt bas zna da prokliza zadnja, cim je toplije dobra guma za sveПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano April 25 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Beovulf je napisao: Jel ima neko iskustva sa heidenau k60? Kao sto sam vec spomenuo vise sam za on road nego off Mislim da sam citao ranije da ih je neko posedovao ovde na ST i da je zadovoljan Meni su se dobro pokazale i na mokrom i na suvom. Doduše ne vozim po šumama i gorama osim po nekom makadamu. Nemam iskustva sa hladnim asfaltom ako se ne računa vožnja na Ostrvicu ali to samo na kratko u koloni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano April 25 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da mi je ovo prvi motor i druga sezona, kontam da ce mi zavrsiti poso. Razmisljam njih ili anake 3 ali mislim iskreno da je jos uvek ne mogu iskoristiti sav potencijal te gume a i razlika u ceni nije mala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano April 25 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ćeš znati ako isprobaš sam. Dok si taz i oprezan možda da.probaš jeftiniju pa kad stekneš iskustva i uvoza se uzmeš bolju... I onda imaš lično iskustvo. Ja sam tako radio... Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano April 25 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan K60 odlične, moja preporuka.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano April 26 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan problem za konzilijum Tenerista. Kolega je ugradio u STenere agregat i karburatore od TDM 850. Često mu zagarave svećice i jasvlja se crni dim, što je po mom skromnom mišljenju posledica viška goriva, zbog čega često mora da čisti svećice inače kaže da osim toga nema drugih simptoma prilikom rada, trokiranje, loš rad na leru, čak kaže da kamila u takvom stanju izgura lako 180 - 190. Šta misli konzilijum, budući da ja nemam nikakvo iskustvo kada su karbovi u pitanju jer nisam imao, a i ne želim da imam, bilo kakvih problema sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 26 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tube 90% iglice sauga 10%Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano April 26 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Bokes je napisao: Najbolje ćeš znati ako isprobaš sam. Dok si taz i oprezan možda da.probaš jeftiniju pa kad stekneš iskustva i uvoza se uzmeš bolju... I onda imaš lično iskustvo. Ja sam tako radio... Sent from my SM-G998B using Tapatalk Najverovatnije cu uzeti Metzeler tourance exp.. Set prednja i zadnja me izadje oko 25 000din sto mislim da je povoljno. Kao sto sam reko guma mi treba za asfalt za neki mali silaza imam u rezervi Pirelli Scorpion rally Promenio April 26 član Beovulf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 28 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juce i danas napravili jednu mini voznjicu ja Deki i jos nekoliko kolega. Đir Bg, Smederevo, Pozarevac, Majdampek, Rudna Glava, Kladovo, prelazak granice na Đerdapu, pa dalje po Rumuniji do Oravice i onda kuci. Tenere najstarije masine na ruti i svi ih s postovanjem gledaju, a iskreno i radile su kao Omege Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano April 28 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: Juce i danas napravili jednu mini voznjicu ja Deki i jos nekoliko kolega. Đir Bg, Smederevo, Pozarevac, Majdampek, Rudna Glava, Kladovo, prelazak granice na Đerdapu, pa dalje po Rumuniji do Oravice i onda kuci. Tenere najstarije masine na ruti i svi ih s postovanjem gledaju, a iskreno i radile su kao Omege Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока A klasiku voli onaj ko razume!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano April 28 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipiGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 29 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno se ne stidi novijih modela sto se samog izgleda tice.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 29 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem da recem jos i ovo i da se pohvalim.Provjerio ulje prije polasla i malko dosuo, vjerovatno je iscurelo dok sam deklu skidao malo. Jutros prekontrolisem, posle 660km nije falilo ni gram ulja. Istina nisam ni prelazio neku brzinu preko 120, najvise izmedju 80 i 100kmh.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano April 29 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzeta od Elvisa Nadamo se sutra nova obuca, pa dodatna oprema polako da se pakuje(jos uvek sam u potrazi za sve delove) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Maj 4 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolegeHristos vaskrseSretan vam Uskrs, radujte se, Isus je svojom smrću, uskrsnućem i uzašašćem u nebo savladao vječnu smrt i darovao nam vječni život.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 4 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, el classico je napisao: Drage kolege Hristos vaskrse Sretan vam Uskrs, radujte se, Isus je svojom smrću, uskrsnućem i uzašašćem u nebo savladao vječnu smrt i darovao nam vječni život. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Hvala Eliase i neka si blagosloven! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Maj 5 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svima zelim da u veselju proslavite i sreca na putu da vas prati.Da smo zivi i zdravi Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 5 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu voskres(oše) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 5 (promenjeno) Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ko beše ono iz Majdanpeka a da vozi Steneru, zaboravio sam al besjamo u preletu jer smo kasnili u Štubik na ovčetinu sa roštilja i iste pljeskavice kod Braneta, uzgred, velika preporuka za sve da dodju i probaju. Čudesno iskustvo Promenio Maj 5 član deki295 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...