Lazar93 162 Napisano Jun 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Krokodilo je napisao: XTZ нема тешко квачило, за почетак очисти и подмажи сајлу, наџи јој пут са најмање прелома и нек буду што блажи. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Nova je sajla stavljena jos pre rastavljana, mozda prosle godine negde u Septembru i sljakalo sve kao sat. Probacu ponovo da provicem sajlu kao sto rece. Promenio Jun 11, 2023 član Lazar93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan На твојој слици полуга је много напред а шраф за штеловање сајле доле до краја, што није добро. За горе код ручице не знам, немаш слике. Не би требало да има проблема ако је све ураџено ко што треба. А зашто си га растављао?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 11, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i mene buni, jer dole kad stavim kao sto je kolega Sasha rekao, gore mi je ogorman luft i ne mogu nikako sa nastelujem sajlu. Kad je zategnem skroz, koliko mi dozvoljava ovaj navoj sto je sjeban, nista ne dobijem. Dobijem da malo zategne sajlu ali opet ne dovoljno da je ustelovano kako treba. Rastavljao sam jer sam, moze se reci, restaurirao motor. Agregat sam nije otvaran, jer je odlican, samo je estsetski sredjivan i najvise iz tog razloga je skidana polugica. Ono sto mi jos pada na pamet jeste to da je motor bio suv neko vreme? Da li to moze da utice nekako. Znam da mogu nekad lamele od nekoricenja i stajanja da se zalepe pa nece odmah da odlepe ali nakon sto se zagreje uglavnom odlepe(imao sam taj slucaj sa Zephyrom kad mi je preko zime stajao i nisam ga palio 3 meseca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i mene buni, jer dole kad stavim kao sto je kolega Sasha rekao, gore mi je ogorman luft i ne mogu nikako sa nastelujem sajlu. Kad je zategnem skroz, koliko mi dozvoljava ovaj navoj sto je sjeban, nista ne dobijem. Dobijem da malo zategne sajlu ali opet ne dovoljno da je ustelovano kako treba. Rastavljao sam jer sam, moze se reci, restaurirao motor. Agregat sam nije otvaran, jer je odlican, samo je estsetski sredjivan i najvise iz tog razloga je skidana polugica. Ono sto mi jos pada na pamet jeste to da je motor bio suv neko vreme? Da li to moze da utice nekako. Znam da mogu nekad lamele od nekoricenja i stajanja da se zalepe pa nece odmah da odlepe ali nakon sto se zagreje uglavnom odlepe(imao sam taj slucaj sa Zephyrom kad mi je preko zime stajao i nisam ga palio 3 meseca).Може али то веома кратко траје, ти штел шрафови се купују, 1€ комад, ако је навој на носачу ручице онда нова.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 11, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sutraa gde bi mogao nabaviti i sraf i nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 12, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gde mogu nabaviti opruge kvacila? Nemaju u MotoBike-u uopste u ponudi. Kad cu vec otvarati da zamenim i to sve, a u p.m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 12, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha platner/barel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 12, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Probacu i kod njih sutra, ali kod njih se u glavnom ceka po 20-ak dana. Pa sad gledam neku opciju gde mogu nabavim za par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2023 at 8:04 PM, Krokodilo said: XTZ нема тешко квачило, за почетак очисти и подмажи сајлу, наџи јој пут са најмање прелома и нек буду што блажи. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Kod mene je kao kamen tvrdo, uverila se Tenere ekipa sad kad smo bili na skupu. Nisam ništa radio od kad je kod mene, navikao sam tako. Zbog čega je u stvari tvrdo kvačilo? Sama sajla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Jun 14, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve pomalo, od poluge, preko sajle pa do samog kvačila. Ja sam na prvu naznaku škripuckanja stavio novu sajlu i bar jednom u dve godine podmažem ručicu, burence, itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E i još jedno pitanje, da li neko možda ima korišćenu polugu ručice kvačila? Kod mene, od kad sam stavio grejače ručica, ne može baš skroz da se privuče, pošto je ona kao zakrivljena malo, odbija ga nekoliko milimetara, al taman dovoljno da sigurno ne odvaja kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Jun 15, 2023 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan које грејаче си ставио, може препоручиш ко су испод 50е Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Jun 15, 2023 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan толко нема да се купе полуге моје сам варио полугу предње кочнице. не знам колко одговарају од других хт модела, планирам да одрадим у солидворксу у ставим на глодалицу, ако неко има варијанту да се набави заинтересован сам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7644 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E i još jedno pitanje, da li neko možda ima korišćenu polugu ručice kvačila? Kod mene, od kad sam stavio grejače ručica, ne može baš skroz da se privuče, pošto je ona kao zakrivljena malo, odbija ga nekoliko milimetara, al taman dovoljno da sigurno ne odvaja kako treba. Ja ne znam sta tebi smećeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 15, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Novola je napisao: E i još jedno pitanje, da li neko možda ima korišćenu polugu ručice kvačila? Kod mene, od kad sam stavio grejače ručica, ne može baš skroz da se privuče, pošto je ona kao zakrivljena malo, odbija ga nekoliko milimetara, al taman dovoljno da sigurno ne odvaja kako treba. Cek' da vidim da li cu morati da vracam moju org., ako ne, poklanjam ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Bigor said: Ja ne znam sta tebi smeće Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока E kod mene je zakrivljenija poluga, pa krivina udara u plastiku, taj prsten kao gde su boje one. 3 hours ago, Lazar93 said: Cek' da vidim da li cu morati da vracam moju org., ako ne, poklanjam ti. Hvala drugar, bilo bi super! Izvin'te što kasno odgovaram, akcija kući ceo dan, pa noćna smena. Žurka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, тене рас said: које грејаче си ставио, може препоручиш ко су испод 50е Ej ovi su iz Louisa, na akciji bili 35e! Poslaću link kad ga ufatim negde, odlični su, Bigor uzeo iste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor Evo vidiš koliko je dalje ručica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7644 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da nije rucica od tenere, ja sam svoju polomio i narucio drugu ali eto vidis na slici da je ista kao sto je i bilaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, garant je neki budž. Radi posao al nije to to. Promenio Jun 16, 2023 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Jun 18, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Doneo drug iz Holandije 250 evropskih novčanica. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 19, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naši dobri domaćini su snimak sa našeg okupljanja objavili na fejs profilu Eko farme Milanović. Drugovi Teneristi nadam se da će naš prvi susret svima ostati u lepom sećanju i da će nam to biti motiv za neke buduće vožnje i druženja. https://www.facebook.com/ecomilanovic/posts/pfbid0Ee51ZbcKmgTZWtWahFrY4R3EhAaBtja71uBhmJn9gRv3zKECzcmYwfVHZyAPa9k6l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam. Glupavi fejs mi dva puta oduzima nalog u nedelju dana, pa mi posle vraća,više ni ne ulazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Plavuša danas prošla tehnički bez ijedne primjedbe.Prošli tehnički bio 16.8 2019, obnovljen je triba bit nakon dvi godine, no malo su pribukirani.Nije moja obaveza o tom voditi računa, nego oni sami rade termine i šalju pismeni poziv za tehnički pregled.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 19, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, el classico je napisao: Plavuša danas prošla tehnički bez ijedne primjedbe. Prošli tehnički bio 16.8 2019, obnovljen je triba bit nakon dvi godine, no malo su pribukirani. Nije moja obaveza o tom voditi računa, nego oni sami rade termine i šalju pismeni poziv za tehnički pregled. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Pa nikad oni neće dostići naše zlatno doba, neće me začuditi da ovde uvedu tehnički na svakih mesec dana naravno uz afekvatnu novčanu nadoknadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...