Arso 2452 Napisano Februar 12, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Novola je napisao: Nemoj biti skeptik Arso, ja sam rad da se okupimo, a siguran sam da ima, evo iz glave, jedno 7-8 ljudi koji bi došli. Daj predlog, gde, kad, malo unapred da inamo vremena da uklopimo sa drugim obavezama. Siguran sam da ima perspektivu okupljanje, samo pozitivno, nemoj da mračimo i pre nego se išta pomene. Moj stav je da većina treba da odluči kada i gde. Ja sam predlog okačio i na forume XT all in one i Tenere 700 pa ćemo da vidimo. Promenio Februar 12, 2023 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Februar 12, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! Predlozite lokaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj biti skeptik Arso, ja sam rad da se okupimo, a siguran sam da ima, evo iz glave, jedno 7-8 ljudi koji bi došli. Daj predlog, gde, kad, malo unapred da inamo vremena da uklopimo sa drugim obavezama. Siguran sam da ima perspektivu okupljanje, samo pozitivno, nemoj da mračimo i pre nego se išta pomene.Bio bi red dostojno proslavit ovako važan događaj tako važnog motora na sceni.Napravite Ténéré susret, teažite support od yamaha uvoznika… Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cim dodju ti dziberi iz vrha dolaze za njima i neki cudni likovi puni sebe jer imaju kintu da uzimaju samo najbolje i najnovije i od druzenja nema nista. Vjerujte vec vidjeno.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 13, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Bigor je napisao: Cim dodju ti dziberi iz vrha dolaze za njima i neki cudni likovi puni sebe jer imaju kintu da uzimaju samo najbolje i najnovije i od druzenja nema nista. Vjerujte vec vidjeno. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока To si sto posto u pravu zato mislim da ovo naše okupljanje bude po sistemu Ostrvice. Lagana vožnjica i celodnevna zajebancija, primera radi, na Divčibarama, Tari, Fruškoj, Kosmaju, Rudniku, Peščari.... ili gde god i kada većina odluči. Uostalom forum zato i služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5516 Napisano Februar 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 1979 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Arso odlična ideja! Baš bih se potrudio da dođem i upoznam ekipu! A i da pomognem u org. ako treba. Naravno više bi mi odgovaralo da lokacija ne bude na severu, tipa Fruška, ali kako god većina odluči. Možda bi bilo dobro da otvoriš novu temu, pa stavi link ovde i kod ostalih teneraša - jer ovako će se diskusija i dogovor rasplinuti na više mesta. Pozdrav! Promenio Februar 13, 2023 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 13, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, antir3ality je napisao: @Arso odlična ideja! Baš bih se potrudio da dođem i upoznam ekipu! A i da pomognem u org. ako treba. Naravno više bi mi odgovaralo da lokacija ne bude na severu, tipa Fruška, ali kako god većina odluči. Možda bi bilo dobro da otvoriš novu temu, pa stavi link ovde i kod ostalih teneraša - jer ovako će se diskusija i dogovor rasplinuti na više mesta. Pozdrav! Videću ako stignem danas da otvorim temu i okačim nekoliko fotki koliko da se podsetimo kako je u Švici svojevremeno obeležena tridesetogodišnjica Tenere. Što se lokacije tiče to neka odluči većina s tim da treba voditi računa da ona većini bude udaljena maksimalno 150 - 200 kilometara u jednom pravcu da recimo Novola ili neko sa juga ne potroše pola dana u putu. Ali hajde da okačim temu pa da vidimo kako bar sad stvari stoje i kakve su ideje. Promenio Februar 13, 2023 član Arso 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Februar 18, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Cisto da javim stanje radove. Ovo je ostalo od Tenere. Tako da mene za skup ne racunajte ako je u skorije vreme. Promenio Februar 18, 2023 član Lazar93 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Februar 18, 2023 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Februar 18, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Sredjivanje kompletno. Ram na peskiranju, pa farbanju. I posle redom sve se sredjuje. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 18, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auu bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 18, 2023 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Očekujem redoviti update.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Delovi spremni, polako se krece sa sklapanjem. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi uspio naći kodove originalnih boja?Djeluje mi da jesi, ili si dosta blizu.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 2/18/2023 at 7:32 PM, Lazar93 said: Pozdrav ljudi, Cisto da javim stanje radove. Ovo je ostalo od Tenere. Tako da mene za skup ne racunajte ako je u skorije vreme. Sramota... Kalendar a nema gole tete.... Daj adresu da ti pošaljem jedan, nema smisla:D 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 6, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju odakle bi moglo da se sliva ovo ulje na anlaser i oko njega? Pre neki dan zamenio o ring anlasera misleci da tu pusta ali i dalje od nekud izlazi. Otvarao i one plastike kod malog lančanika ne vidim nesto posobno masno ni tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 6, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Inace tenera ide sasvim dobro, ne trosi previse benzina, pali normalno i vozi se jako maloevo danas bilo lepo vreme pa se izjurcali malo i tako 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neprofesionalno zamjenjen Oring Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, el classico je napisao: Jesi uspio naći kodove originalnih boja? Djeluje mi da jesi, ili si dosta blizu. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Nisam nasao fabricke ali sam odneo uzorak u tu jednu farbaru u Lazarevcu i ljudi imaju aparaturu za citanje koda boje, i nasli najslicniju mogucu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 7, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Inace tenera ide sasvim dobro, ne trosi previse benzina, pali normalno i vozi se jako maloevo danas bilo lepo vreme pa se izjurcali malo i takoJel si i dalje 295 u Pinku?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Mart 8, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, znate li gde mogu kod nas da nabavim? Trebace mi i stitnik lanca. Promenio Mart 8, 2023 član Lazar93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 8, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Preko Yamaha Barela, ali kontaktiraj direkciju u Nišu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 12, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Jesam, a koji si tiSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 12, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Preko Yamaha Barela, ali kontaktiraj direkciju u Nišu. Moje skorasnje iskustvo za par nekih stavki koje su mi trebale je da platner uvek imao bolju cenu a isporuka ukoliko nema na lageru je bila ista i kod jednih i kod drugih. Moj glas za platnerSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn Jesam, a koji si tiSent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkOnaj što štipa vožnje iz terazijskog tunela!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...