Bigor 7665 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovaj model 5 dal su iste dimenzije KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 11, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan sad meni curi pumpa, ne mogu da odem na tehnicki cini mi se da curi sa donje strane na srafu sa maticom blizi akumulatoru, ne smem vise da ga stezem, ne znam da li je problem u 'labavom' srafu ili moze da bude i nesto drugo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 11, 2021 (promenjeno) Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko curi, meni je curela samo po malo i uglavnom kada palim. Ne vjerujem za malo da ce ti praviti problem i nije do srafa, dzaba pritezes Promenio Mart 11, 2021 član Bigor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 11, 2021 (promenjeno) ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan curi dosta i to kad krenem, dok turiram u mestu ne curi ..u stvari verovatno kad krenem pocne da curi i posle ne staje Promenio Mart 11, 2021 član sasha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 11, 2021 (promenjeno) Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu se sjetiti jesam li kacio ovaj klip kako je kod mene bilo. Posle sam malo rasturao, cistio i razvukao ovu oprugu, za sada ne curi vise. Membrana nije nigdje pocijepana Promenio Mart 11, 2021 član Bigor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Mart 11, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Kad na teži način provališ da zapravo postoje dva tipa pločica hahaha... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neki kršten majstor mora da lista ovaj forum i čupa kosu dok gleda kakve mi gluposti pravimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte na teneru stavljati sinter kočione pločice, organske trw su više nego dobre za nju.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Neki kršten majstor mora da lista ovaj forum i čupa kosu dok gleda kakve mi gluposti pravimo Voziš li??Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, el classico said: Voziš li?? Poslato priko Ténéré Vozim, al na šta liči ta vožnja, bolje da ti ne pričam Da rezimiram, ostaviću petljanje sa karburatorima i generalno motorom nekom ko poznaje svoj posao dobro. U Nedelju motor preuzima gosn. @ThePainkiller pa će malo da pregleda i poradi šta ima da se poradi. Ne mogu svaka dva dana da skidam plastike, rezervoar, karburatore... Tako da eto, pretpostavljam da će i on, kako šta bude dijagnostikovao, podeliti ovde i sa vama, ukoliko on bude smatrao da treba. Sad je u njegovim rukama. No pressure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 11, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja sam u celu priču krenuo u slično vreme kao ti, tj ideja je bila da prošle godine u martu vozim srednjen i ofarban motor(generalno je lepo radio osim kvačila koje je nešto zezqlo) a evo godinu dana prodje i na istom smo...Ali kontam da je tebi duplo gore, ti si se više puta ponadao da je to to i krenuo da vozila, ovaj moj se ne javlja po par meseci pa nekako daleko od očiju daleko od srca Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se, davno bilo kad smo mi vožnje planirali Ma to kod tebe još gore, ja bar čeprkam, radim, jebavam svako malo, a da mi neko tako dugo uzme motor..pa ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 11, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je, sve je na 0olu dobrovoljnoj bazi i onda... A imao sam prošle godine dosta cimanja i obaveza i sa drugim stvarima pa nekako prelete... Evo slike koju sam dobio danas, ova boja mi deluje kao nešto što bih ja lagano odabrao ali kao što rekoh mislio sam da sam ipak odabrao neku bordo Kako god, ostao sam dosledan tome da se moj motor manje više sviđa samo meni Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Mart 11, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, el classico je napisao: Nemojte na teneru stavljati sinter kočione pločice, organske trw su više nego dobre za nju. Poslato priko Ténéré Razlika 200 dinara na moto-bike, a računam da sinter bolje hvataju i duže traju. Koči zadnja kao luda. Planiram i napred da ih stavim, u kombinaciji sa pancir crevima i novim diskovima bi trebalo kočenje da bude na zavidnom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je, sve je na 0olu dobrovoljnoj bazi i onda... A imao sam prošle godine dosta cimanja i obaveza i sa drugim stvarima pa nekako prelete... Evo slike koju sam dobio danas, ova boja mi deluje kao nešto što bih ja lagano odabrao ali kao što rekoh mislio sam da sam ipak odabrao neku bordo Kako god, ostao sam dosledan tome da se moj motor manje više sviđa samo meni Sent from my M2007J3SG using TapatalkCini mi se da je dobro izlakirao, sija se. Vec sto tako sterilno, hocel biti koja nalepnica, sara neka ili nesto?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 11, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, za sada je ideja sa ide ovako da vidim kako će izgledati uživo a uvek može da se doda neka nalepnica .Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, marko07 said: Ne znam, za sada je ideja sa ide ovako da vidim kako će izgledati uživo a uvek može da se doda neka nalepnica . Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Hajde išaraj to malo! Boja je interesantna, opali neke lepe nalepnice pa opet lak preko i da bude prava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve stvar ukusa ali meni bar s nalepnicama izgleda robusnijeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 11, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da je prvo sklopi, da dodju štitnici za ruke i vizir tu pa da vidim uživo...plastike Niš crne već tamno sive tako da mi nije "obična" toliko...Mora prvo ovako klot da mi dodje pa ću lako da dodjem ako treba Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 11, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Kad se vec ovoliko pisalo o karburatorima, jel zna sta bi mogao da bude uzork ovih gremlina. Na duzim nizbrdicama kad se koristi motorno kocenje (mada moguce i bez njega nsiam najsigurniji) motor se ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mi samo pisemo, al ne vozimo Imal jos nekakav simptom sem toga, kada pustis gas u voznji, pucal na auspuh?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 11, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovako na ravnom mislim da bas retko. Nizbdro pocne da puca pre gasenja Promenio Mart 11, 2021 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze se sa sigurnoscu sigurno reci nista dok se ne pogleda i rastavi, moguce da fals vazduh vuce negdjeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 11, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Palo mi na pamet da je do nivoa goriva nesto, pa kad je motor nagnut.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prekontrolisi, rastavi vidi, pa vikaj u pomoc Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...