montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bigor said: Meni to vise ne trazi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pa ne kad si stalno ulogovan ::P Evo sam ovdje objavio ako moze ovaj link 500px 500PX.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 29, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Evo je tenera od crnogorcaSent from my LG-K420 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Opet treba dase ulogujem.... Na pravi Account, Tapatalk je zakon za praćenje forums, pogotovo kačenje slika.Ne postoji boljeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa i slika i Tenera Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 29, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je na Žabljaku negdeSent from my LG-K420 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa lepa, odlična! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, deki295 said: Mora da je na Žabljaku negde Sent from my LG-K420 using Tapatalk Tacnije u Stećcima kod Vražjeg jezera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Bigor said: Lijepa i slika i Tenera Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Novola said: Lepa lepa, odlična! Hvala hvala ^_^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, el classico said: Na pravi Account, Tapatalk je zakon za praćenje forums, pogotovo kačenje slika. Ne postoji bolje Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro E onda cu uraditi tako,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja recimo, ne mogu nikako da se naviknem na tapatalk, u tri navrata sam ga instalirao, par dana koristio pa uninstall. I ne vredi. Ovako sam navikao i bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Novola said: Ja recimo, ne mogu nikako da se naviknem na tapatalk, u tri navrata sam ga instalirao, par dana koristio pa uninstall. I ne vredi. Ovako sam navikao i bog. Upravo sam se ulogovao,ali mi se ne svidja sto ne moze da se postavlja full rezolucija...i odmah sam odustao max je 10mb sto je premalo....bar za ovakve stvari koje ja radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve slike koje sam izbacio su sa tt u umanjenoj rezoluciju i ok su, za bolje traze uplatuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Bigor said: Sve slike koje sam izbacio su sa tt u umanjenoj rezoluciju i ok su, za bolje traze uplatu Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Da da,upravo sam to procitao i istrazio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Novola je napisao: Majstori jel treba kome sirena, praktično nova, ispravna? Skinuo sam onu što je bila ispod sedišta stavljena, nema praktično nikakve razlike u jačini zvuka, a propašće ako je bude i dalje blato prskalo. Gratis, naravno, za ekipu. ako ne javi neki Teneras, javljam se ja, u moju odbranu, vozim Yamahu, volim Tenerace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Imam Tapatalk pro, postam slike bez obzira na veličinu. Dok tipkam tekst imam mogućnost jednim klikom doć u galeriju, tamo kliknem slike koje želim postati i tojeto. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Vuleta said: ako ne javi neki Teneras, javljam se ja, u moju odbranu, vozim Yamahu, volim Tenerace Ajde ajde, TDM nam je mlađi brat, pa mi smo familija praktično. Pusti mi samo podatke za slanje i tvoja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tenera montenegro, nije ni cudo sto je krijes od nas, prelepa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Imam Tapatalk pro, postam slike bez obzira na veličinu. Dok tipkam tekst imam mogućnost jednim klikom doć u galeriju, tamo kliknem slike koje želim postati i tojeto. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Tako je i kod nas bilo do skora , aonda su poceli da izbacuju rezolucijei ako izaberes najvecu prebaci te da budes vip pretplatnik i uplatis neku kintu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, drmilan_ said: Kakva tenera montenegro, nije ni cudo sto je krijes od nas, prelepa! Hvala hvala...rado bih je detaljno predstavio,za ovu godinu 1992 je fenomenalno ocuvana i fenomenalno sredjena ali da se ne hvalim gledao sam ovdje ima mnogo dobrih Tenerica...to je jedina masina neunistiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i kod nas bilo do skora , aonda su poceli da izbacuju rezolucijei ako izaberes najvecu prebaci te da budes vip pretplatnik i uplatis neku kintu.Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаJa sam platio meščini 10-12€ ovu pro verziju i mogu kako hoću i šta hoću postat.Oprostite za offanjeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i kod nas bilo do skora , aonda su poceli da izbacuju rezolucijei ako izaberes najvecu prebaci te da budes vip pretplatnik i uplatis neku kintu.Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаJa sam platio meščini 10-12€ ovu pro verziju i mogu kako hoću i šta hoću postat.Oprostite za offanjeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, montenegrovision365.com said: Hvala hvala...rado bih je detaljno predstavio,za ovu godinu 1992 je fenomenalno ocuvana i fenomenalno sredjena ali da se ne hvalim gledao sam ovdje ima mnogo dobrih Tenerica...to je jedina masina neunistiva Pitaj @Novola da li je neunistiva 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, drmilan_ said: Pitaj @Novola da li je neunistiva Neredovno odrzavanje i losa voznja pokvario bi se kliker a ne motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, drmilan_ said: Pitaj @Novola da li je neunistiva Jebi jebi ja nju opravio, da vidiš kako leti 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...