Arso 2454 Napisano Septembar 16, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bigor je napisao: Vrlo rado cu doci Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Da ne bude nesporazuma u pitanju su ponedeljak, utorak i sreda. Ja sam u Šapcu u ponedeljak poslepodne, pa bi utorak bio idealan u zavisnosti od vaših obaveza, ali valjda možemo da odvojimo dva - tri sata ili više da se vidimo i ispričamo. Naravno sve zavisi od vremena, ali valjda nismo toliki baksuzi pa da nas usere neka kiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, radim Ponedeljak noć, tako da sam Utorak i Sredu slobodan kad god. Moja preporuka bi bila Bike Cafe, sedište moto kluba Srem, ili bilo koji od kafića na našoj gradskoj plaži, ako se odlučimo za Mitrovicu. Pa evo otvorena pozivnica ko god želi da nam se pridruži, dobrodošao je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7685 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Divcibarenje 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 18, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li vozio na onim gumama što sam ti poslao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7685 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 18, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I kako se ponašaju? Samo pazi kad voziš na takvom terenu na kome pritisak u gumama treba da bude manji nego kada si na asfaltu da otpustiš navrtku koja fiksira ventil da ima malo lufta kako u slučaju oštrog kočenja spoljašnja se ne bi pomerila i otkinula ventil. Pretpostavljam da ni ti nemaš onaj deo koji fiksira spoljašnju gumu za felnu, kakav imaju kros motori, a za koji su ostavljene one rupe na felni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7685 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma iskreno nisam ni planirao ici tuda ali me povuklo imalo po malo predjoh sve.Mnogo su bolje nego asvaltne koje sam imao, sa starim vec na 140 sam osjecao nekakvu neprijatnos dok sa ovim ne osjetim nista ni na 160. Jedino me nervira prednja jer se ripne od asvalt cuju kao da su lezajevi otisli. Kada sam ih stavio 5 puta sam kontrolisao sta je u pitanju i sta se cuje, tek prilikom manjeg pritiska u gumi sam provalio da je do gume. Zadnja malo slabije drzi na asvaltu od stare ali to je i za ocekivati jer ipak je ono asvaltna guma.Imam nekakvu finu ponudu za dunlop trailmax ali je zadnja 130 umjesto 140. Sta mislite koliko to utice na voznju?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 18, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustvo sa užom gumom, pretpostavljam da Elias zna dosta više, ali ja bih se držao propisanih dimenzija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo i ličimo na motor. I majstor Boris u akciji 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me veseli Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7685 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to danas-sutra gotovo? Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je do Borisa, sutra prekosutra dok stavi karburatore i sistem za hlađenje. Ako bude duže od toga, opet ću da skoknem do njega da to zajedno privedemo kraju. Montaža ovog "težeg" dela prošla prilično glatko, sad malo još struja da se isproverava da li smo sve spojili kako treba, ulje, filter, i jbg, kuc kuc, da se upali. Biće snimljeno 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam nestrpljiv.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu mislit kako je tebi. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 20, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Novola je napisao: Još malo i ličimo na motor. I majstor Boris u akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Septembar 20, 2020 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, tj. grickam nokte ajde sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, el classico said: Mogu mislit kako je tebi. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Ja bi sad krenuo za Pazovu opet. Isteraće me Bokilić ako mu nastavim dosađivati, čekaju mu drugi motori a ja zapeo pa zapeo. Još jedno druženje i trebalo bi da je to to, ako sve bude ok. Treba karbove uštelovati, ona povratna sajla gasa je pukla, ima još poslića tu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa da se svi jedno veče ovako online napijemo da proslavimo :-DSent from my EVR-N29 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ček polako sa slavljem, dok pređem bar 50km, da vidim hoće li ovo ćereslo izdržati. ...a sigurno nećemo online slaviti, samo real deal! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Silom prilika mi preostaje samo virtualna opcija, jbgGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A navratićeš i ti jednom, nije Švica preko sveta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A navratićeš i ti jednom, nije Švica preko svetaMa nije bolan do mene već do ovih birokrata.Balkan xxl mi je ove godine izmaka, nadam se da dogodine neće.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 21, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, el classico je napisao: Ma nije bolan do mene već do ovih birokrata. Balkan xxl mi je ove godine izmaka, nadam se da dogodine neće. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Bože zdravlja sve nas je sjebala korona, moja pametnija polovina i ja smo planirali đir Slovrnija, Istra, Gorski kotar, kad ono prc. Onda je u avgustu em bilo usrano vreme em gužva neviđena da bi išli na Staru planinu, tako da se nadamo da ćemo iduće leto realizovati plan koji nismo mogli ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Braćo, dalji rasplet događaja, trebali su karburatori danas da budu montirani, međutim na jednoj dekli malo curka ulje, koja kap pa smo novi dihtung naručili, trebalo bi već sutra da sve bude rešeno. Nema nekih prepreka drugih, samo da se majstor sa vremenom organizuje. Kad bude više informacija, javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 24, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Novola je napisao: Braćo, dalji rasplet događaja, trebali su karburatori danas da budu montirani, međutim na jednoj dekli malo curka ulje, koja kap pa smo novi dihtung naručili, trebalo bi već sutra da sve bude rešeno. Nema nekih prepreka drugih, samo da se majstor sa vremenom organizuje. Kad bude više informacija, javljam. Ja sam uvek za to kada se izvode tako radikalni radovi na agregatu stave i novi dihtunzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...