Novola 2118 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, x-man said: Ljidi treba mi prednji desni nogostop. Meni treba za teneru 660 al mislim da su isti. Ako ima neko na prodaju nek se javi. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Samo onaj gumeni deo? Ili ceo nosač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ceo mi treba, metalni i gumeni deo. Neko je pre mene izgleda polomio pa je stavio neki siljati, i sad je visoko kocnica. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege št’ima ba?Kako nam je PantaZemunac??Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, el classico je napisao: Kolege št’ima ba? Kako nam je PantaZemunac?? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Poslednji put kada mi se javljao preko fejsa rekao je da će ići u Prčanj i da ćemi se javiti kada bude prolazio kroz Čačak da se vidimo na splavu na jezeru Međuvršje, ali ne javlja se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto smo baš utihnuli. Jbg kad su motori pravi pa svi rade kao singerice, nema čovek o čemu ni raspravljati. Ne javlja se @Panta Zemunac svi nešto drugo rade, Deki tamo zida, gradi, betonira, svi u nekom poslu valjda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg i ja se ubio od posla danas i juce, radnici klasicno, bole i djoka i kukaju kako nema posla, a kad ih zoves da rade onda... Vidi se iz prilozenogПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @pista Stala nam tema malo, da poteramo. Listam 100 strana u nazad al ne mogu da iskopam onaj link koji si stavio sajta gde si pazario farove. Opasno mi se sviđaju. Koliko ih je teško bilo montirati? Jel ima dodatnih čačkanja ili ide šraf na šraf? Jel to sad LED ili halogen ili xenon ili...? jebem li ga. Jesi zadovoljan kako osvetljavaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan LEDGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih na tvom mistu uzea 2xH4 iz Poljske, sa baterije struju dovući debljom žicom i spojiti na dva releja. Baca do instanbula. Detale YAMAHA Supertenere 750 WWW.IZ.JUPITER5.RKR.PL Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda loše uopšte. Iskreno, više sam impresioniran količinom podataka, sajtova, linkova, ideja i sugestija kojom raspolažete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda loše uopšte. Iskreno, više sam impresioniram količinom podataka, sajtova, linkova, ideja i sugestija kojom raspolažete. „raspolažeš” je pravilna forma. Hvala na komplimentu. Tenere mi je hobi kojeg obožavam i za njega uvijek iman vrimena jerbo ga za to odvojim.Pozz iz CH PS“deblja žica”mislim na min 2.5mm kvadratna direkt na releje i s njih na žarulje. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj link što si ostavio (kad već "ste ostavili" nije primereno ) je link do foruma i teme o xtz, jel znaš možda gde bi se mogla naći cena i link konkretno tog modela fara? Dopada mi se ali mi se dopada i ona prethodna, tamna varijanta, pa bih da uporedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Upit šalji na darkojak@interia.pl Odgovor meni na pitanje za cijenu Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, hvala puno. Kad dođe na red, da se i to uradi. A jel imaš iskustva sa lepljenjem folije umesto farbanja? Nakon svih ovih neplaniranih troškova, sad sam malo otvorenijih shvatanja po pitanju folije, pa i tu opciju da istražim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jako često sam vidija teneru sa “tapetama”. Talijani, Njemci, Poljaci, Španjolci, Grci......Ima jako puno kvalitetnih dizajna na istim.Tako ako se misliš isprobaj, samo prvo nađi kvalitetnog meštra koji će ti printati sve što zaželiš.LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Novola je napisao: @pista Stala nam tema malo, da poteramo. Listam 100 strana u nazad al ne mogu da iskopam onaj link koji si stavio sajta gde si pazario farove. Opasno mi se sviđaju. Koliko ih je teško bilo montirati? Jel ima dodatnih čačkanja ili ide šraf na šraf? Jel to sad LED ili halogen ili xenon ili...? jebem li ga. Jesi zadovoljan kako osvetljavaju? led+scheinwerfer+motorrad+575 | eBay WWW.EBAY.DE Tolle Angebote bei eBay für led+scheinwerfer+motorrad+575. Sicher einkaufen. Ja jesam zadovoljan...moras kupiti ili napraviti drzac kao sa slike...60€ sam platio drzac sa nekog italijanskog sajta...izgledaju i na motoru dobro ali odudaraju od originala koji El classico voli:... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, pista said: led+scheinwerfer+motorrad+575 | eBay WWW.EBAY.DE Tolle Angebote bei eBay für led+scheinwerfer+motorrad+575. Sicher einkaufen. Ja jesam zadovoljan...moras kupiti ili napraviti drzac kao sa slike...60€ sam platio drzac sa nekog italijanskog sajta...izgledaju i na motoru dobro ali odudaraju od originala koji El classico voli:... Znači ipak ima malo modifikacija. Pretpostavio sam, al nije strašno. Ajde ako te ne bude mrzelo, baci koju sliku farova, upaljenih, ugašenih, svejedno. Sviđa mi se taj moderniji izgled koji daju. Mada i ovo što je Elias stavio izgleda odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Novola je napisao: Znači ipak ima malo modifikacija. Pretpostavio sam, al nije strašno. Ajde ako te ne bude mrzelo, baci koju sliku farova, upaljenih, ugašenih, svejedno. Sviđa mi se taj moderniji izgled koji daju. Mada i ovo što je Elias stavio izgleda odlično. Nije problem ali sam trenutno na odmoru...do kraja sledece nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to odmor ako motor nije kraj tebe? Šalim se, opušteno, kad i ako stigneš, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pista neka skine nosače farova sa svog motora, iskopirajte ih kod nekog na laseru ili plazmi.Dobro će doći ostalim kolegama.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Avgust 29, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Novola je napisao: Kakav je to odmor ako motor nije kraj tebe? Šalim se, opušteno, kad i ako stigneš, pozdrav Vidi, nije moj motor kod mene ali je tu neki iznajmljeni krs sa kojim prelazim i po 500 km dnevno...druga opcija je bio skuter... ne, hvala... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bolan pista ti ko pravi turista.Samo ti merači po Turskoj.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 29, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.8.2020. at 23:06, el classico je napisao: „raspolažeš” je pravilna forma. Hvala na komplimentu. Tenere mi je hobi kojeg obožavam i za njega uvijek iman vrimena jerbo ga za to odvojim. Pozz iz CH PS “deblja žica”mislim na min 2.5mm kvadratna direkt na releje i s njih na žarulje. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 29, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo zdravo! Jedva sam cekao da nabavim internet karticu jer sa moje, Telekom ove nisam mogao ni kad sam ukljucim roming i automatsko trazenje mreze! No tu sam, mislim na moru. Stigao sam za dva dana sa vise odmora, fizici tesko ali sa osmehom na licu i radoscu u srcu. "Malo" sam i sam kriv jer sam urolani kajak, od 18kg+alat+kisno, strpao u glavni kofer (u kojem po preporuci nikada nisam trpao vise od 5-6kg) a laganu garderobu u bocne. Mozete zamisliti taj ples u kanjonu Morace... jos moj sic je duboko unazad pa mi prednji tocak nije ni trebao! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti toćaj.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...