Pevac 272 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam se vec poduze vreme da uzmem stenaru.Greota ne probati je...nemojte sad alo gde skonja na magarca...Nego da ne citam sve strane onako sta pitati prodavca ,na sta obratiti posebno paznju ili povesti nekog ko poznaje stenaru Hvala Vam unapred na svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14477 Napisano Avgust 21, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Pevac je napisao: nemojte sad alo gde skonja na magarca... Mozda u drugom podforumu, ovde samo mozes dobiti odgovor "progledaces" da si prvo vozio stenaru nebi ti bembara prolupala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Mozda u drugom podforumu, ovde samo mozes dobiti odgovor "progledaces" da si prvo vozio stenaru nebi ti bembara prolupala Bembara otisla,doce druga.u medjuvremenu bih malo ovo zicano cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SCTenere 20 Napisano Avgust 21, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Tdm900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Pevac je napisao: Razmisljam se vec poduze vreme da uzmem stenaru.Greota ne probati je...nemojte sad alo gde skonja na magarca...Nego da ne citam sve strane onako sta pitati prodavca ,na sta obratiti posebno paznju ili povesti nekog ko poznaje stenaru Hvala Vam unapred na svemu Vidim da si blizu Bojnika, 100-tinak kilometara od Surdulice. Mozes se provozati do Vlasine pa ćeš uživo videti i probati STeneru, u Surdulici ima dve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Jesam odozdo i relacija mi Bojnik- BG...nemam cime se provozam sada sam pesak ,zanima me na sta najvise obratiti paznju jer su motori dosta stari.Primerak koji sam gledao je 94-to godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni samo da nista ne lupa u motoru da se ne provedes kao Novola, znaci motor pod broj 1. karburatori i ventili su gotovo kod svakog zreli za stelovanje ali to se da srediti. I naravno da nije kriv ram od kakvih padova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Za stelovanje cemo otici kod DR.Bokilica,lupanje cu valjda sam cuti mada sam malo nagluv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ga dobro ugrej, mater mu Da ne bude priča "e super ide, samo nemoj da ga voziš preko 80..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Novola je napisao: Samo ga dobro ugrej, mater mu Da ne bude priča "e super ide, samo nemoj da ga voziš preko 80..." Nadam se ako ga uzmem da cu biti bar malo bolje srece od tebe drug,mada sam ja poznati baxuz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 22, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Nista od ove,tragamo dalje.Ajd preporuka,ima li ko da prodaje da je iz BG,registrovana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za sad ovakav plan, za one koji prate i koje zanima. Naručeni su polovni cilindri, 2 odlična klipa, karike, hilzne, sve u odličnom stanju, i sve će biti dodatno isproveravano pre ugradnje. Naručena je i jedna pumpa za ulje. Što se bloka motora tiče, uzimaju se svi novi ležajevi, obrada radilice, klipnjača, sve šta već treba da se uradi, i čovek koji bude to radio sam sastavlja sve, pomenute cilindre, sve nove dihtunge, štelovanje ventila, i vraća nam gotovu, sklopljenu mašinu, samo da je vratimo na motor. Kaže, takođe, da garantuje za ispravnost sastavljene mašine. To neko zadovoljstvo me ukupno izađe oko 600€, ruke, delovi, sve. Možda sam mogao negde i uštedeti, možda sam mogao i skuplje proći sa svim novim originalnim yamahinim delovima (koji su papreno skupi) ali ovo je neki put koji smo odabrali, pa ćemo videti kako će da bude. Od nedelje, koji dan gore dole, kreće akcija, pa ono, poželite nam sreću. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 22, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Novola je napisao: Evo za sad ovakav plan, za one koji prate i koje zanima. Naručeni su polovni cilindri, 2 odlična klipa, karike, hilzne, sve u odličnom stanju, i sve će biti dodatno isproveravano pre ugradnje. Naručena je i jedna pumpa za ulje. Što se bloka motora tiče, uzimaju se svi novi ležajevi, obrada radilice, klipnjača, sve šta već treba da se uradi, i čovek koji bude to radio sam sastavlja sve, pomenute cilindre, sve nove dihtunge, štelovanje ventila, i vraća nam gotovu, sklopljenu mašinu, samo da je vratimo na motor. Kaže, takođe, da garantuje za ispravnost sastavljene mašine. To neko zadovoljstvo me ukupno izađe oko 600€, ruke, delovi, sve. Možda sam mogao negde i uštedeti, možda sam mogao i skuplje proći sa svim novim originalnim yamahinim delovima (koji su papreno skupi) ali ovo je neki put koji smo odabrali, pa ćemo videti kako će da bude. Od nedelje, koji dan gore dole, kreće akcija, pa ono, poželite nam sreću. Nije to mnogo samo da se završi kako treba. Da bude sa srećom pa da se ako bog da okupimo do kraja sezone i osveštamo to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem da je to ok i dobro je da taj majstor radi sve uz duzno postovanje bokilicu ipak on vrsi obradu i garantuje za sveПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Bigor said: I ja se slazem da je to ok i dobro je da taj majstor radi sve uz duzno postovanje bokilicu ipak on vrsi obradu i garantuje za sve Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pa i ja se vodim tim razmišljanjem. Vidi, Bokilić je izneo lavovski deo posla, dijagnostikovao kvarove, uložio masu vremena u taj motor, a čeka nas i posle štelovanje, karburatori, struja itd, i on je sam rekao da je bolje da čovek sam sastavi, jer to dugo već radi i radio mu je nekoliko generalki i sa svakom je bio 100% zadovoljan. Sa druge strane, isto tako je ponudio da mi sami sastavimo gornju polovinu motora, ako ja to želim, da bi manje naplatio taj drugi majstor, da ja prođem jeftinije...ali ipak smo se za ovo drugo odlučili. Lav je Boris, nema šta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 22, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vala sledece sezone neces silaziti sa nje. Ujutro krenes, sutra popodne se vratis i kao da si bio na Madagaskaru! Nego za sve, ako ste citali prepisku izmedju Bigora i mene oko srafa za stelovanje farova, jaih zaista imam dva, paralelna gledajuci ispod i dva gledajuci odkormana vodoravna. Ovi ispod, pojedinacno spustaju ili dizu ponaosob farove a drugi, kod kormana, levo desno! On ima samo jedn sraf ispod!?! Kako to, zsto to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 22, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje različiti načini šaltanja svjetala, razne kombinacije ovisno o tržištu za koje su rađene.Možda to ima veze. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 24, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je tako jer moja je Super, Super Tenera a njegova samo Super Tenera! Salim se a to sa jednim srafom sam imao kod Afrike! Bitno je da sam nastelovao jer je meni srednje ime majstor Panta! Srecom imam duple gedore, jer sraf je krstas ali osmougaonog oblika i pasuje samo 5/16. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 24, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @deki295 kada si zadnji put sipao gorivo u ST? Zazidao si je u garazu i zaboravio na nju! Zalicu se inspekciji zbog zlostavljanja! Bar da radis...nikada te nema na okretnici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 24, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola kada si skinuo katadioptere sa kofera da li si misljenja da se ostaci onog srebrnog moze lako skinuti i unutra plastiku ofarbati srebrnom bronzom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to srebrno unutra je samo parče papira, folija, i nije pričvršćena ni za šta, samo stoji na svom mestu, ne vidim zašto bi bio problem da se skine. Sam katadiopter je providna plastika, a boju mu daje samo ta folija, bar je tako kod mene. Ja ne bih to farbao, već bih probao sa drugom tom folijom unutra, ako ti je plastika ispravna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Avgust 24, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan @deki295 kada si zadnji put sipao gorivo u ST? Zazidao si je u garazu i zaboravio na nju! Zalicu se inspekciji zbog zlostavljanja! Bar da radis...nikada te nema na okretnici!Struja se radi, vrata, voda... Sutra mi ističe registracija i na kolima tako da uskoro i ja zivem taxi kad mi treba prevoz hahaha. Ako neko ima zelju da vozi ne registrovan motor na svoju odgovornost slobodno nek dodje i nosi. Ja do sledece godine imam neka druga poslaP. S. gorivo u tanku je jos od prosle godine. Sent from my LG-K420 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 727 Napisano Avgust 24, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Novola ako budes u priici bilo bi odlicno da zapises mere tih lezajeva (i semeringa ako ih ima) u masini, najvise me zanima onaj koji ide oko osovine na koju se srafi prednji lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda smo malo zakasnili za to, mašina se tako u delovima nosi kod čoveka i ja neću moći da čeprkam po njoj, a jebeš mi sve ako bih ja to uopšte znao naći. Jel nema to u manualu upisano negde? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi ovo trebalo biti ali nisam opet siguran. Mislim da ih nije problem naci i kada skines sve jer sve radnje s lezajevima mogu naruciti to sto trazis ako ga nemaju na stanjuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljidi treba mi prednji desni nogostop. Meni treba za teneru 660 al mislim da su isti. Ako ima neko na prodaju nek se javi. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...