Novola 2118 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A vid' ovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Farove mu ne mogu oprostit nikako.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jes malo nakaradno, al ova dva izduva joj super čuče, zajedno sa nosačima bočnih kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan sutra zavrsni radovi , nadam se da ce da se resi do ponedeljka .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan inace ova crna je bas lepa ali kad sam video farove ......cccccccc..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 15, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Novola je napisao: Jes malo nakaradno, al ova dva izduva joj super čuče, zajedno sa nosačima bočnih kofera. To je Elvisova STenera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobru fasadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Arso said: To je Elvisova STenera. Ma bila je skoro u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Arso said: To je Elvisova STenera. Jeste, danas se čuo s njim za onu bocu ispod rezervoara, ima je, sve smo rešili, pa mi je u međuvremenu poslao te slike. Meni nije nešto posebno, moram da priznam, al siguran sam da je mnogo truda uloženo u nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Elvis je kralj, nego reci mi jel ti slao još slika radionice i motora, nevezano za taj deo? Ja ga pitam nešto on mi pošalje gomilu nekih slika, koji nemaju veze s tim, pa odgovori. Jako interesantno, prvo sam se čudio Onda sam ga pitao za neki deo, lik me zvao ispričasmo se jedno 40 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha da S njim ne možeš kratko jbg. Itd itd, još desetak. A neka, ne smeta meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 16, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan A vid' ovu Ne razumem zasto bi neko odseko pola plastike da bi pokazao čantru od antifriza osim ako motor gubi vodu pa treba konstantno gledati u nivo. Da i sic moze mnogo brze da se skine ha ha ha. Ne svidja mi se. Jedino lajk za center stand. Sent from my LG-K420 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan zavrseno sve danas , spremna za registraciju pocetkom nedelje i paljba na ulicu . e sad ovako , ubacen agregat 850 od trx-a 4un model . ubacen cdi ,singl bobine ,prepravljena struja od stenare na trx , i stavljeni karboni od trx-a sa senzorom pozicije gasa . isterao sam je malo na put danas i wooooouwww... nisam ocekivao ovakvu razliku . motor u odnosu na 750 bukvalno leti ... finalni prenos je od tenere i to po meni ne treba dirati , ima dosta duzu 1 brzinu a peta je bukvalno overdrive...... sve u svemu prezadovoljan sam vredelo svaku ulozenu paru ... jos samo posle tehnickog da vratim kofere ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, znači sve šljaka. A dije zaštita motora ostala? Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 16, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš da na registraciji provučeš drugi broj motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan E, da, kod vas je to zaostavština iz SFRJ.Kod nas to ne igra nikakvu ulogu.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve sljaka odlicno , a zastita je skinuta posto pravim neku novu ... sto se tice broja to je reseno , agregat je ocarinjen kao xtz 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan a inace sam cuo da ce do kraja godine ukinuti broj motora , valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Maj 16, 2020 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan To se prica nekih 10-15 godina, i ako ga ukinu ostace kod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 17, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Paznja... Massimo Bocca, lik sa FBa, prodaje razne srafove. Video sam, kao nase, inbus 6mm x 30mm, u crnoj, srebrnoj i valjda zlatnoj boji Pitanje..za nase oklope odgavara li 6 x 30mm i koliko komada ide na nas bajk (mada sici cu i pogledati) i ako...zeli li jos neko pa da narucimo zajedno. Mislim da je cena oko 130d kom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tih šrafova tona po KP, oko 160din je komad, u raznim bojama.. Ja merkam ovako nešto, oko 30e je ceo komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 17, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izmerio jedan, cini mi se 4 x 18mm..grubo, metrom, moracu kljunastim ponovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 17, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pro-Bolt ALU Fairing Bolt Kit - Silver FYA315S Yamaha XTZ750 Super Tenere 89-96 WWW.EBAY.CO.UK Pro-Bolt Aluminium Fairing Bolt Kit - Silver. Our fairing kits include all the fasteners required to replace the original visible bolts (where applicable) on the Product Type: Bodywork /... Svuda ih ima ali gde kod nas naci? Skinucu jedan sa strane i jedan manji A U SRAFOVSKU ROBU NEKE PRODAJE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 17, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Panta Zemunac je napisao: Paznja... Massimo Bocca, lik sa FBa, prodaje razne srafove. Video sam, kao nase, inbus 6mm x 30mm, u crnoj, srebrnoj i valjda zlatnoj boji Pitanje..za nase oklope odgavara li 6 x 30mm i koliko komada ide na nas bajk (mada sici cu i pogledati) i ako...zeli li jos neko pa da narucimo zajedno. Mislim da je cena oko 130d kom! Pre 19 sati, roadrockers je napisao: sve sljaka odlicno , a zastita je skinuta posto pravim neku novu ... sto se tice broja to je reseno , agregat je ocarinjen kao xtz 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 17, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Greška tapavih prstiju slučajno sam zakačio snimi. Na Kupujem prodajem u kategoriji motocikli-oprema i delovi šrafove za oklop i vizire prodaju jedan lik iz Valjeva i drugi iz Zaječara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...