Gimba 56 Napisano Novembar 25, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Shrafove sam cinkova, zadrzao sam original shrafove. Na diskovima sam stavio profromske shrafove i stavio sam lepak naravno. Ruzno mi je kad oni shrafovi na diskovima pocrne, zato sam ti stavljao prohromske, da bi se slagali uz disk. Na vesanje sam stavio sve one original matice, one imaju one sigurnosne limove u sebi, a sve ostalo ide normalno. Trebace mi sad neki lepi shrafovi za masku i one plastike, to cu vrv sa Ebay-a ili Alija. Sa telefona sherujem slike, izvinite sto su okrenute. Sad pravim kalup za rep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Tebi bre, zadnji rep lepši ovakav-kakav je nego na novoj Super Teneri 1200 Ukradi nešto i sa ovog dizajna prototipa nove tenere...bar što se linija repa tiče.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Tebi bre, zadnji rep lepši ovakav-kakav je nego na novoj Super Teneri 1200 Ukradi nešto i sa ovog dizajna prototipa nove tenere...bar što se linija repa tiče.... Fora kod svih ovih lepih repova je u tome što su tanki iz profila, pa vidi i ti šta možeš po tom pitanju da učiniš naravno ako ti se takav model (wanna be Dakar bike ) repa dopada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga neki moj predlog ovako na brzinu...nadam se da se ne ljutiš što sam ti editovao fotku... Naravno, sada ja ne znam da li je tako moguće ili nije zbog možda rama koji se vidi iza ili ne ali je suština da linije budu ravnije, i nekako tanje, jer to dosta utiče na taj završni izgled da se osećaš da nekako voziš manji motor Na kraju svega to dosta zavisi i od ličnog ukusa. Takođe ovu krofnu sa desne strane ako možeš smanji nekako Sad pored ovako lepog i elegantnog repa deluje k'o bočna plastika od starijih generacija R-ova dok konstruktori još nisu ni znali šta će sa dizajnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga neki moj predlog ovako na brzinu...nadam se da se ne ljutiš što sam ti editovao fotku... Naravno, sada ja ne znam da li je tako moguće ili nije zbog možda rama koji se vidi iza ili te plastike tog crnog repa jer je možda ružno da bude tako ali je suština da linije budu ravnije, i nekako tanje, jer to dosta utiče na taj završni izgled da se osećaš da nekako voziš manji motor Na kraju svega to dosta zavisi i od ličnog ukusa. Takođe ovu krofnu sa desne strane ako možeš smanji nekako Sad pored ovako lepog i elegantnog repa deluje k'o bočna plastika od starijih generacija R-ova dok konstruktori još nisu ni znali šta će sa dizajnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 25, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i zelim da bude tanji iz profila ali vise ne mogu da ga stanjim zbog nosaca koj sam napravio ispod. Stanjio bih ga jos da nemam nosac ali nekad cu i kofer da stavim tako da mi to treba. Svidjaju se meni ovi dakar repovi ali nemaju nista ispod tako da je kod njih moguce da budu tanki. Lepse izgleda kad je tanji i visi rep, dobija se na lakoci ali jbg,ovako sad moram. U svakom slucaju je lepsi od onog originala. Napravio sam sve da mogu da skinem ceo rep na 4 shrafa i stavim original, ram nista nisam menjao i budzio. Doradio sam i masku napred, stanjio je iz profila i isekao malo lepse lukove, sad izgleda mnogo bolje. Ne ljutim se zbog predloga, prihvatam sve kreativno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sa mojih slija imaju ovo ispod: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i kod tvog, na 4 vide se stavlja i skida. Meni važno zbog mogućnosti vraćanja na stock edition. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 25, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi ne pokaza ovo ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je heavy duty model, RetroRaid Germany Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A viđu ovo sokole: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sa mojih slija imaju ovo ispod: Da skroz je super ovakva adaptacija repa, bar što se tiče strane konstrukcije. Elem, @Gimba ja sam na teži način otkrio koliko kilograma može da izdrži moj rep na XT-u....tako što sam polomio ceo rep sa svojom konstrukcijom Obično piše da na repu ne treba stavljati više od 5 ili 10kg i to sa nekim razlogom - to je 5 ili 10kg u stanju mirovanja. Ko vozi off-road na nekoj rupi pri 60-70km/h taj teret može da bude i 40kg pa x broj takvih rupa dogodi se ovo što se meni desilo Usvakom slučaju ja sam pre dve godine svoj rep prepravio tako da se sila nekako deli na više tačaka po ramu i za sada je sve kako treba tako da imaš tu informaciju ako želiš nešto baš teško da montiraš na repu, a čini mi se da je sve preko 10kg već teško za nazad. ps. Ovaj crni ga je baš dobro udesio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 26, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I ko moze da kaze kad je video ovu shemu da je fabrika bolja od costoma sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 26, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Rece italijan da je to plastidip,..Odlicno je uradio, mada bi ja to folijom.. Meni bar lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 26, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ko moze da kaze kad je video ovu shemu da je fabrika bolja od costoma sa mobilnog iz tapatoka Ukusa ima raznih reče Đavo i sede golim guzom na usijanu ringlu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 26, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha znao sam da ce Arso da se pobuni. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 26, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Rece italijan da je to plastidip,..Odlicno je uradio, mada bi ja to folijom.. Meni bar lakse Kazi ako znas de ima ovakva bas folija i idem odma ovog mog slončeta da izfolijam. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 26, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rece italijan da je to plastidip,..Odlicno je uradio, mada bi ja to folijom.. Meni bar lakse Kazi ako znas de ima ovakva bas folija i idem odma ovog mog slončeta da izfolijam. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 26, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha znao sam da ce Arso da se pobuni. sa mobilnog iz tapatoka Muka mi je od svega što asocira na vojsku i uniforme, kao što je muka svakom ko je rastao u porodici vojnog lica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 26, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam bio mali uvek sam zalio sto moj cale nema neku lepsu sarenu moderniju atraktivniju uniformu nego onu glupavu smb kinesku ha ha ha. I ja sam odrasto u porodici vojnog lica ali ova talijanska tenera je bas ofarbana jeb..o dobro. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 26, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si resio... nekada male i na oko beznacajne stvari, znaju najvise problema da prave... a sto se sezone tice, za nas endurase, ona ni ne prestaje... :-)Ja nesto nisam primetio da se vozaju enduraši ovih dana osim gs ovaca. Znaci ko nesto planira ubuduce nek obelodani ovde, dosadno mi bre eeee. Ja sam brate imao 2011/2012 Motul 5100 mislim, onda 2012 u Aprilu uradim servis pred sezonu, sipaju mi Bardahl, i na Goliji u Avgustu iste godine razbijem karter i ne nadjem ništa sem ELF-a sintetic...koji je još uvek u STaroj. Motor mi nije trosio ni jedno od pomenutih ulja , ali nekako mi Bardahl ulivao najviše poverenja i menjač mi je najbolje određivao, a u Labosu mi kažu da je bio 10-40w polusintetika...e njega tražim. s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 26, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Junaciiiii, jel znate nekog ko radi prohromske grane za Teneru? Jel sam Race Ada u pitanju ili ima jos neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2455 Napisano Novembar 26, 2016 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nosi tvoje na hromiranje.... sad koliko ce trajati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Novembar 26, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Firma abp ima u ponudi krive za ST koštaju 220€ mislim. Nisu kromirane nego su od kroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 27, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Junaciiiii, jel znate nekog ko radi prohromske grane za Teneru? Jel sam Race Ada u pitanju ili ima jos neko? Radi čovek u Pančevu, inače mašinski inženjer, sa kojim sam se ja svojevremeno čuo povodom moje STenere ali me je odgovorio od toga. Naime, prenosim šta mi je rekao, nije problem da se naprave ali prohrom,, bar ovaj koji kod nas može da se nađe nije dobro rešenje jer je materijal koji zadržava temperaturu zbog čega mogu da stradaju ventili. Naravno na netu sam video da se nude krivine od prohroma ali ja sam ga ipak poslušao i ostao veran piroksal spreju kojim krivine, pošto ih dobro očistim , preprskam na početku sezone. Neki su me odgovarali od toga tvrdeći da će piroksal pasti posle prve kiŠe ili veće bare što se nije pokazalo kao tačno, tako da to verovatno zavisi i od proizvođača spreja. Potvrdilo se to i ove godine kada sam 200 i kusur kilometara, vraćajući se sa odmora, vozio po izuzetno jakoj kiši, a piroksal je izdržao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...