Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Super Tenere XTZ 750

Recommended Posts

• Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova
  • Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići)

Membranu sam ja zamenio kod vidika, i od tad nisam presao bukvalno 100km. Cini mi se da imam jos jednu kuci, mada mislim i da ta postojeca radi kako valja, jer da ona ne valja imao bi probleme u vožnji. Govorim o membrani pumpe.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Početnik, 593 postova
  • Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere

Pa dobro bre Bozo sta ces ti onda ovde kad nemas vise teneru ha ha ha. Sta nas spijuniras?? E sad kad si vec tu kazi sto mi na 90-100 motor dobije neku vibraciju i cim predjem tu brzinu onda pocne da prede. Jel se to tebi desavalo vozio si ga par godina. Jbg vozio bi ga ja nekad i 90 a ovako me tera na 100+

sa mobilnog iz tapatoka

• Podržavam 1

• Početnik, 593 postova

Ma ona radi kad je toplo a mozda kad se malo smrzne zajebava.
Znas da sam mu promenio sve komplet od dizni i dihtunga na karbovima. Bile se istrosile igle u tubama il sta vec pa je na malom gasu prelivao i gusio se, trosio ko hamer, sad prede ko maca jedino to sto nije teo da kresne sad pre neki dan posle duzeg stajanja ali sredicu ja i to ima da bude bonbona. neznam kako da razdvojim slike jbg sorrybbf78ed0ddef2d5a1b0b40509d6c31ba.jpg9d2f29aa168e64ce1025a82fbfe82c7d.jpgc5f246deffb1c5ce71e712f09c1c255e.jpg6b242fceb3849a18dba4b481fb4b4e81.jpg00c21754565ab6bef32a4e0f81013ae2.jpg

sa mobilnog iz tapatoka

• Drug član, 4190 postova
  • Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01

ea123b147024b468e7606b21f5f38189.jpg

a0c791c7d26338b728cda862d345fe28.jpg

21a3c0b8312e356443ce3b0017235a81.jpg

5689e7f1f3bb714f7248b519f5b689f6.jpg

8d922da7ee50ba30b416a6659fb18aa8.jpg

Po jutru se dan poznaje..

Haleluja, konačno.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

uuuuu jedva cekam da vidim specifikacije.. mada vidim odavde da idu dve grane iz agregata :D

Nego Deki reci odakle si naručivao i koliko su te izašli ti kitovi za karburatore, slavine i ostalo kao i cena slanja i carinjenje... mi trenutno svi gledamo na www.kedo.de medjutim oni salju DHLom, jes stigne brzo al te ošure sa cenom plus carina...

• Podržavam 1

• drrmrr, 769 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Imas cene , ranije sam napisao, e sad za nemacku je postarina  7-10 evra. Poruci preko afrikanca, jes da sad ima nov motor ali trebalo bi da razume muke :D

A ovo gore je neka munja nebeska...

• Početnik, 593 postova

Slavine sam narucio preko alija ceko sam ih 37 dana a placene obe oko 9€ sa potpisom na prijemu i precenjem posiljke,to je par jevreja skuplje al malo sigurnije a kit za reparaciju sam naso slucajno na tom australijskom sajtu motorcycle spares warehouse .com.au   mislim da su me oba izasla sa 28 $ australiskih postarine manje od 100€ ali bukvalno svaki deo koji moze da se skine sa karbona je bio u kompletu cak i neki osiguraci i oprugice a stigo mi paket za 15tak dana. E sad to bi bilo sve idealno da mi postar bije trazio jos 4000 din kad mi je to doneo na kucu a isposravilo se da je to neki pdv plus carina koji ponekad netreba da se plate a ponekad te sjebu pa ti naplate, to je lutrija barem tako kaze postar sto mi je doneo kao cetri puta ne platis nista a peti put ti naplate jebemliga meni i sa tim opet bilo jeftinije nego na nekim britanskim sajtovima sto sam gledao i mislio da narucujem.

sa mobilnog iz tapatoka

• Početnik, 593 postova
  • Početnik, 593 postova

aj probacu i ja sam slike sa telefona postavljao al mi nije palo napamet da kucam razmak  :takoje:

a slavinice nisam jos montirao pa neznam kakve su  :neznam: ne ocekujem bog zna sta al valjda nece da procure bar godinu dana

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

• Početnik, 593 postova
Ja sam kupio i stigle su al nisam jos namontirao ali po odokativnoj proceni mislim da bi trebalo da pašu.

Otvorio sam jednu da vidim kakva je gumica unutra i nije smajli nego je nesto drugacija ali princip zatvaranja i otvaranja rezerve šljaka. Sve cekam da ispraznim rezervoar pa da ih zamenim ali uvek prevagne to da ga napunim opet pa jos malo da vozim pa cu sledeci put i tako vec dva meseca. Slavinice mi ne cure jedino sto ne reaguje na rezervu tj uvek je na rezervi pa mi nije neka frka,dok čujem da se bućka ja vozim a kad eho postane jači ja ga natankiram ha ha ha

s mobilnog telefona

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2010 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Ja sam kupio i stigle su al nisam jos namontirao ali po odokativnoj proceni mislim da bi trebalo da pašu.

Otvorio sam jednu da vidim kakva je gumica unutra i nije smajli nego je nesto drugacija ali princip zatvaranja i otvaranja rezerve šljaka. Sve cekam da ispraznim rezervoar pa da ih zamenim ali uvek prevagne to da ga napunim opet pa jos malo da vozim pa cu sledeci put i tako vec dva meseca. Slavinice mi ne cure jedino sto ne reaguje na rezervu tj uvek je na rezervi pa mi nije neka frka,dok čujem da se bućka ja vozim a kad eho postane jači ja ga natankiram ha ha ha

s mobilnog telefona

Gledao sam pažljivo oglas za slavine koji si objavio i prko koga si ih naručio i buni me to što se STenere ne pominje kao model na koji pašu.  :stabre:

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2010 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

post-21874-0-23102000-1478618976.gif

s mobilnog telefona

Gledao sam pažljivo oglas za slavine koji si objavio i prko koga si ih naručio i buni me to što se STenere ne pominje kao model na koji pašu.  :stabre:

Evo našao sam u Kedo katalogu slavinu za STenere i vidim da je deo na koji ide crevo okrenut agregatu a ne ka sedištu kaso na slavini koju si ti naručio. E sad pošto je sve podložno budženju i to se nekako može rešiti  bitno je da se poklapaju otvori kroz koje prolaze šrafovi kako bi se slavina fiksirala na rezervoar.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja