SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi 900 mogao da se pakuje? da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 12, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam gledao po netu, 3ka moze klot da udje bez mnogo prepravki, 4ka vec mora i struja da se menja, 900 moze al morash komplet sve da skinesh sa donatora, struju, ubrizgavanje...nije samo masina u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 12, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam gledao po netu, 3ka moze klot da udje bez mnogo prepravki, 4ka vec mora i struja da se menja, 900 moze al morash komplet sve da skinesh sa donatora, struju, ubrizgavanje...nije samo masina u pitanju... Kupice Popsy dovoljno ducktape-a, ne brigaj nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Novembar 12, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ko ko ima presu moze to da ti uradi........... ali moras da kupis set rza reparaciju. Sta ti se desava sa korpom Korpa zvekece,razmakla se,a i srce korpe nije bas u naj stanju,trazio sam da kupim novu komplet,ne nadjoh pa sad gledam sta cu Kad to resim menjao bih i lamelu,ploce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 12, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Reparacija korpe kvacila.... https://sites.google.com/site/3ld16150/foto-s-pictures Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan vlajkan kada je video kako ide moja automatski se odlucio da turi 900 Tvojoj treba "africka sljiva" ... da ne pada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Reparacija korpe kvacila.... https://sites.google.com/site/3ld16150/foto-s-pictures E o ovome ti pricam..... ja imam jos dve korpe za ST ali mislim da to ne pase na TDM-a...... i ni jedna nije u fullu....... moja namotoru takodje lupa..... i spremam se ove zime da je repariram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nista ..onda ostaje "fabrika" ...jer prepravke, ove vrste , zahtevaju ceste dorade....i na karaju od ST...napravis TDM-a Skidam plastike...mozda je ofarbam, eventualno prepravim farove (planiram projektore, ili cetvrtasti od male tenere) i visi "Dakar" vizir ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Jamislim da imam cetvrtasti far od ST ako bas zelis taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jamislim da imam cetvrtasti far od ST ako bas zelis taj Daj cenu na PP i savet za preradu maske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Za cetvrtasti imas jos jednu plastiku koja ide oko njega, i onda prakticno nema promene maske, bar je tako bilo na mojoj. Samo sam izvadio kockasti i tu plastiku i stavio dva okugla. Mada sam video na nekim maskama da ima oni truglovi koji popunjavaju rupe izmedju "krugova" svetala, ako ti je takva maska morao bi to da secnes. Ili vidi sa NicolaS ja sam mu dao sa motorom i cetvrtasti far i te plastike i sijalice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 15, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto ti covek rece, trebaji ti plastike sa strana da zakrpis rupu koja se pojavljuje ugradnjim cetvrtastog fara....... za cenu ti ne treba PP platis par piva i cvita smo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 15, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto ti covek rece, trebaji ti plastike sa strana da zakrpis rupu koja se pojavljuje ugradnjim cetvrtastog fara....... za cenu ti ne treba PP platis par piva i cvita smo Ako ne pre..vidimo se na BJB Zurci 29-og...u tvom kraju @Mind Resetting Poslao sam NocolaS-u PP u vezi tih plastika... Jel ima neka fotka , kako to izgleda..da znam sta trazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 15, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Za cetvrtasti imas jos jednu plastiku koja ide oko njega, i onda prakticno nema promene maske, bar je tako bilo na mojoj. Samo sam izvadio kockasti i tu plastiku i stavio dva okugla. Mada sam video na nekim maskama da ima oni truglovi koji popunjavaju rupe izmedju "krugova" svetala, ako ti je takva maska morao bi to da secnes. Ili vidi sa NicolaS ja sam mu dao sa motorom i cetvrtasti far i te plastike i sijalice. Nece taj tvoj da prodaje.... ... polako.... nabavicu .... tebi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Novembar 17, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.eu/artikel/12v-vehicle-euro-socket-10a-170-cm-wir-harness/10032955?list=27607998 pazarih ovu uticnicu 12v,pa sad razmisljam oko spajanja na elektriku,gde gde da je spojim,da li direkt na akumulator,ili na kont.bravicu ili ne znam ni ja sam.. pa neki vas savet bi mi dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.eu...5?list=27607998 pazarih ovu uticnicu 12v,pa sad razmisljam oko spajanja na elektriku,gde gde da je spojim,da li direkt na akumulator,ili na kont.bravicu ili ne znam ni ja sam.. pa neki vas savet bi mi dobro dosao direct inject na akumulator... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj osigurac jedan za svaki slucaj i direktno na aku. https://www.louis.eu...5?list=27607998 pazarih ovu uticnicu 12v,pa sad razmisljam oko spajanja na elektriku,gde gde da je spojim,da li direkt na akumulator,ili na kont.bravicu ili ne znam ni ja sam.. pa neki vas savet bi mi dobro dosao direct inject na akumulator... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitka buraz 0 Napisano Novembar 19, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podrav sextasi tenerasi...!!! Ovako vozim yamahu super teneru 94 god..U poceku je sve islo kao po loju a onda krecu decije bolesti koje mora da prelezi moja tenerica !!!!Inace vlasnik sam iste godinu dana.Pre desetak dana prilikom voznje motor se ugasi prilikom voznje......Stanem pored puta skinem levu plastiku i vidim crko osigurac???????????Promenim isti kad ono daje kontakt ali nema duse da upali,kao da je prazan akumulator....Kolega me gurne i ona upali sve ok.Predjemo nekih 50 km stanemo pored puta i opet nema duse da upali pa opet guranje :lud: Akumulator je ok ima tecnosti kupljen prosle godine...Posle smo stajali jos na par mesta motor normalno palio bez guranja.... Da ne zaboravim kad je crko osigurac crkla sijalica lera zadnja pozicija i obrtometar ne prelazi 1000 obrtaja :neznam::neznam::neznam::neznam: Molim za pomoc :grr::grr::grr: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Novembar 19, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upali motor pa premeri napon punjenja akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitka buraz 0 Napisano Novembar 19, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Punio juce cele noci akumulator montirao na mahinu kresnula iz prve,merio unimerom struju-napn 14,5 bez svetla sa svetlima padne i do 13v.Na forumu procitao da se meri na oko 5000 obrtaja ali sam to morao odprilike jer sam vec pomenuo da kazaljka obrtometra ne prelazi 1000 obrtaja.Kako sam probao par puta voltaza je pala na 12.5 do 13v i nije reagovalo ni bez ni sa svetlima Moracu da se javim Joski valjda....:stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitka buraz 0 Napisano Novembar 19, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa obrtomerom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mitka, nešto nisi dobro uradio. Pitaj predsednika Vaše sekte kako se na gurku spaljuje TCI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 19, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Punio juce cele noci akumulator montirao na mahinu kresnula iz prve,merio unimerom struju-napn 14,5 bez svetla sa svetlima padne i do 13v.Na forumu procitao da se meri na oko 5000 obrtaja ali sam to morao odprilike jer sam vec pomenuo da kazaljka obrtometra ne prelazi 1000 obrtaja.Kako sam probao par puta voltaza je pala na 12.5 do 13v i nije reagovalo ni bez ni sa svetlima Moracu da se javim Joski valjda....:stabre: Moraš da prekontrolišeš struju... ja sumnjam na faze iz magneta... spojile su ti se dve ili imaju kontakt tu i tamo... kad skineš rezervoar, iz leve dekle (iznad menjača) izlaze tri žice i kod rama se nastavljaju preko plastičnog džeka (bela plastika, jedini džek tu). Tu pogledaj da se džek nije istopio kod konektora ili ako postoje oštećena na žicama. To uradi odma, jel ako imaš problem sa njima mogu da ti spale regler (ja sam na sreću imao Joškin regler pa mu nije bilo ništa). Proveri pa javi šta si uradio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod akomulatora imas dzek na koji dolaze zice sa namotaja(levi dekli agregata) rasdzekaj i premeri kakav ti napon dolazi sa namotaja, tada ce ti sve biti jasno. Vizuelno kablovi i dzekovi mogu da budu u redu, a nisu ili mozda omad spoj ili prekid zica u dekliju, a jos gore kod samog namotaja. To su neka moja iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitka buraz 0 Napisano Novembar 20, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Proveravam danas komplet instalaciju pa se javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...