Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Super Tenere XTZ 750

Recommended Posts

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Ovo se ti salis 0zbunjen.gif. Njih zovem da cujem cenu i onda trazim 40% toga, mada sam ove lezajeve nasao za 30% cene u Platneru i to yamahine.

Jel si proveravao cenu i rok isporuke u Plattner-u? Oni su pristojni sa rokovima i cenama, bar do sada.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

@Simon69

Jel imas vise donetih ...ili ovaj mali Junior, kupuje par filtera o kojima ja i ti pricamo? :staa::lol:

Javi za diskove, kad saznas. :zdravo:

• Svrati ponekad, 188 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750

@VladaSD

"malom" su takodje bili potrebni filteri ..

pratim ti komentare nikako da se izjasnis , oces kakis , neces kakis 1lol.gif... 1nanana.gif

P.S. @Simon69 i ja sam zainteresovan za prednji par diskova .. 1jee1.gif

• Podržavam 1

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

@Simon69

Jel imas vise donetih ...ili ovaj mali Junior, kupuje par filtera o kojima ja i ti pricamo? :staa::lol:

Javi za diskove, kad saznas. :zdravo:

Donecu i za tebe filtere a pitacu usput i za diskove.

• Podržavam 1

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750, Husky WR300

Ima li ko ziv ovde ? :)

Ima, ima kako da ne :D ! Baš sam zbog lošeg vremena istraživao internet da vidim da li ima neko sličan meni i pronašao "Steneraše" u Srbiji. Baš smo sa prijateljima (četvorica sa Stenerama i jedan s Africom) počeli praviti plan za vožnju kroz Srbiju u ovoj godini. Možda naiđemo negde u junu (sigurno kroz Beograd a ostalo videčemo u ovisnosti od slobodnog vremena).

drhusky

• Podržavam 2

• U prolazu, 3 postova

Jel ima neka opcija za filter vazduha?.... koliko kosta i gde moze da se kupi?..... nasao sam neki "no name" za 24 evra :neznam:

Pokušaj ovdje:

http://www.wemoto.com/bikes/yamaha/xtz_750_super_tenere/92-95/picture/air_filter_hiflo/

1 filtar košta 16 eura. Wemoto je iz Engleske. cene su povoljne. Prodaju različite

delove za Steneru (i ostale motore). Ako skupiš nekoliko poručbi od svojih drugara možeš

podeliti i poštarinu.

Djelovi za Steneru kod Wemota su jeftiniji nego u Sloveniji.

Skoro zaboravio - verovatno moraš platiti uvozne dadžbine (pošto niste u EU) - to verovatno

menja stvar.

drhusky

• Podržavam 2

@drhusky

hvala druze na savetu..ima interesantnih stvari

@gorzy

pod hitno moramo da promenimo svoje statuse...od vikenda +15 C

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Ima, ima kako da ne :D ! Baš sam zbog lošeg vremena istraživao internet da vidim da li ima neko sličan meni i pronašao "Steneraše" u Srbiji. Baš smo sa prijateljima (četvorica sa Stenerama i jedan s Africom) počeli praviti plan za vožnju kroz Srbiju u ovoj godini. Možda naiđemo negde u junu (sigurno kroz Beograd a ostalo videčemo u ovisnosti od slobodnog vremena).

drhusky

Dobrodošli.. i za početak ne propustite Kotlinu 2014 :moto3:

• Podržavam 1

• U prolazu, 3 postova

drhusky

Dobrodošli.. i za početak ne propustite Kotlinu 2014 :moto3:

Očigledno je, da je "Varda" (ili "Kotlina") slična terenu kojeg savladujemo s hard endurama kod nas (vidi film u prilogu) - barem mi se tako čini prema onome što sam vidio i ćitao na forumu u vezi "Kotline 2013". Da li je "Kotlina 2014" več terminski određena ?

drhusky

nikako da priključim fajl !!

Promenio član drhusky

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

Untitled_zps27c736da.png

Prvo klikneš u prazan prostor (crna strela), zatim klikneš na ikonicu (crvena strela) i ubaciš link.

Kotlina je, koiko znam, uvek krajem Maja, početkom Juna. Dođi da pomogneš tvojim Stenerašima, iako vas je u par navrata bilo više, mada u većini slučajeva nije bitan kvantitet, nego kvalitet.1moto3.gif

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: S10 (Super Tenere)

@gorzy

pod hitno moramo da promenimo svoje statuse...od vikenda +15 C

Ja jos danas svoj status promenio, ispada da mi se samo potopile svecice ili sta god da je, skinuo sam ih, vratio i upali tanjiraca :D odma je pao koji krug 1moto3.gif

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Ja sve cekam Simona , da vidim jel mi nabavio filtere i diskove...al njega nema :neznam:

Jos uvek nisam :( , nikako da nakupim toga i da odem po robu. Mislim da ce do kraja meseca biti, ako Ti nije kasno ::)

Ja sve cekam Simona , da vidim jel mi nabavio filtere i diskove...al njega nema :neznam:

Jos uvek nisam :( , nikako da nakupim toga i da odem po robu. Mislim da ce do kraja meseca biti, ako Ti nije kasno ::)

Ma opusteno.... ja nigde ne zurim, u svakom slucaju se javi , pre nego sto krenes po robu, da se nisam snasao slucajno ili mi zatreba (ne dao Bog) jos nesto :lol: .

:zdravo:

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Super Ténéré XTZ 750

Drugovi i drugarice,

blizi se sezona :moto3: barem nama kojima su tarabe rastavljene u garazama! :neznam:

Hocete li da mi pomognete/uputite me oko nekih pitanja?

1. Lanac i lancanici? Da narucujuem od preko ili da jurim po SRB i gde?

2. Kocioni diskovi? Odlagao sam, i odlagao ali moram menjam... SRB ili preko?

3. Gume? Verovatno cu da turim hajdesad. Gledao sam i Anakee 3 ali su mi mnogo slick... Jel postoji neka alternativa hajdesad gumama, one tzv dual sport tarmac 60/40 macadam? Balanser sam cuo da ima neki kod plavog mosta...

4. Dobar plasticar? Treba mi kontakt. Nije bio prelom, ali su naprsle. SVE! :D Rokao sam se o drvece, zbunje i ralje ::)

Takodje moja garazica u hladovini topcidera vam je raspolaganju 00-24h! Iskopao sam stendere, imam osnovni alat i frizider piva! Usluge servisiranja vrsite sami

Pozz :zdravo:

• Podržavam 2

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Drugovi i drugarice,

blizi se sezona :moto3: barem nama kojima su tarabe rastavljene u garazama! :neznam:

Hocete li da mi pomognete/uputite me oko nekih pitanja?

1. Lanac i lancanici? Da narucujuem od preko ili da jurim po SRB i gde?

Pogledaj standardno Biker House i Guevaru (pre je bilo i u MotoGhostu a oni su i ugradjivali).

2. Kocioni diskovi? Odlagao sam, i odlagao ali moram menjam... SRB ili preko?

Pogledaj standardno Biker House i Guevaru Mislim da su bili nekih 70-80e komad

3. Gume? Verovatno cu da turim hajdesad. Gledao sam i Anakee 3 ali su mi mnogo slick... Jel postoji neka alternativa hajdesad gumama, one tzv dual sport tarmac 60/40 macadam? Balanser sam cuo da ima neki kod plavog mosta...

Moj glas je za Haidi... pokazale su se kao vrlo korektne gume sa pristojnim kilometrima trajanja a mogucnosti i na offu i na asfaltu

4. Dobar plasticar? Treba mi kontakt. Nije bio prelom, ali su naprsle. SVE! :D Rokao sam se o drvece, zbunje i ralje ::)

Moj glas je za Wolwerina (gledao sam neke njegove radove :takoje: pre nego sto ih zakrpis idi do Sebe i napravi crash bareve pa neces imati problema sa plastikama ;)

Takodje moja garazica u hladovini topcidera vam je raspolaganju 00-24h! Iskopao sam stendere, imam osnovni alat i frizider piva! Usluge servisiranja vrsite sami

Pozz :zdravo:

Frižider piva... to ti nije trebalo da kažeš :D :D :D :D :D

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Super Ténéré XTZ 750

Tooo cika Popsy :)

A preko wemoto.a ili neki drugog online dobavljaca? Kako to prodje sa carinom, kakva su iskustva?

Wolwerine ujedno i farba to sto krpi, ili moram da nosim na trece mesto? Kod Sebe sam se vec zapljunuo...

Ono sto me posebno muci, a sumnjam na svasta i ne mogu da pretpostavim sta je, je paljenje kad mi motore stoji dugo... Slavine? Membrane karbova? Sicevi ventila? Ne znam ne znam ne znam...

Takodje desavalo mi, suvise cesto, da po kisi stuca, gasi se i slicno u sred voznje. Ulazi voda negde gde ne bi trebalo...

Iiii zna ponekad da ispada iz 2 u Neutral, iz 3u2 i neke medjuprostore...

Zelim sve da utegnem i upicanim! POmagajte, vracam u litrima piva i kg cevapa! :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja