Rolle2010 480 Napisano Januar 15, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan P.S. mala ispravka: sad se vise ne cuje nista, a km/h sat ne radi To je uglavnom sledeća stvar koja se dogodi nakon onih simptoma. Jos uvek su moguce obe varijante. Probaj sve iz prethodnog posta pa ces bar znati na cemu si. Ako je sajla u pitanju nosis je naravno sa sve buzirom na popravku, a ako je puz u pitanju ili limici vozi kod majstora motor bez problema. Sajla se jeftino popravlja, puz se lako menja i cini mi se da je negde izmedju 25-40e, a ako su limici u pitanju oni su veci problem i zahtevaju malo grunfovanja sto nece svaki majstor hteti da ti uradi. Inace meni kad su otisli limici presao sam par stotina km dok ih nisam sredio kod kolege Nimmin-a sa foruma. Naravno ne redi ti km sat ali znas otprilike po broju obrtaja i brzini u kojoj si koliko brzo ides. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sajla je vrisnula a dok nije vrisnula od vibracija si osecao na kormanu :D idi kod Sinise u Ruzveltovoj i resi ces problem i brzo i jeftino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko negde mozda automat alnasera za ST moze i polovan samo da radi.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Januar 19, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nađi taj rele od bilo kog većeg skutera, radiće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra treba da kupim ulje za motor i da menjam lanac bregaste. Ko preporucuje koje ulje i koju granulaciju? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka opcija za filter vazduha?.... koliko kosta i gde moze da se kupi?..... nasao sam neki "no name" za 24 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa danasnje voznjice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Januar 20, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Kondzeljska crkva, kolko mi se cini a to znaci da si prolazio kroz Pk a nisi se javio da vidim motor. Za voznju + a za tebe - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Januar 21, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini nisam te zaboravio Bio sam kod devojke, hteo sam da te zovem kad sam se vracao da se vidimo... Ali me on Blaca do Kondzenja ubila kisa... A ja kreten obuk'o farmerke i obuo patike ... Losa ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan NIJE LEPO MOMCI...... tema je za tehnikalije , postavio sam pitanje za filter vazduha, a vi ga zatrpaste putopisom i caskanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti odgovore moj druže. Niko to nije menjao a onih par koji jesu, se stide da ti kažu da taj filter košta 50eur. Tako da menjaj to i uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 21, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Bas vala je skup ko djavo.... ja mislio sve da skinem i turim pecurke........ 24e za filter..... ma nedam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije neg na trafike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 21, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @vladaSD sa Wemoto ce te izaci Dva HiFlo filtera sa dostavom za Srbiju 35e, jos dobijes i poklon blokcic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 21, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod delova treba da mi stigne papucica zadnje kocnice, koja mi ne treba, u medjuvremenu sam moju prilagodio . Ako nekome treba nek cimne, cena prava sitnica, slike kad stigne iz Germany. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna nožica ili samo papučica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 21, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre samo papucica, pa na mojoj ST je zadnja kocnica iz jednog dela sa osovinom i direktno se kaci na cilindar? Ovo u svakom slucaju ako se ne razumemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @vladaSD sa Wemoto ce te izaci Dva HiFlo filtera sa dostavom za Srbiju 35e, jos dobijes i poklon blokcic kako to da izvedem , sa tim Wemoto? Da porucim direktno preko njih, sa sajta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti odgovore moj druže. Niko to nije menjao a onih par koji jesu, se stide da ti kažu da taj filter košta 50eur. Tako da menjaj to i uživaj. Ne bih ja...nego mi se STara letos ugusila na pola uspona ka Babinom zubu, kad smo bili na Staroj planini. Bilo sve Ok, i kako uleteh u prasinu iza MisePeia...poce da se gusi i do q..ca. Isto mi se desilo podno Rtnja, kad uletih u onu zutu prasinu iza Pita...ugusi se i gasi u leru...... malo veca nadmorska visina + prasina na off-u i ne da tera ..uzbrdo. Sto da me jebe jedan Jager, sto nece STara da ide u prasinu,i da mi tamo fotka polurasturen motor... bolje da zamenim filter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 22, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti odgovore moj druže. Niko to nije menjao a onih par koji jesu, se stide da ti kažu da taj filter košta 50eur. Tako da menjaj to i uživaj. Ne bih ja...nego mi se STara letos ugusila na pola uspona ka Babinom zubu, kad smo bili na Staroj planini. Bilo sve Ok, i kako uleteh u prasinu iza MisePeia...poce da se gusi i do q..ca. Isto mi se desilo podno Rtnja, kad uletih u onu zutu prasinu iza Pita...ugusi se i gasi u leru...... malo veca nadmorska visina + prasina na off-u i ne da tera ..uzbrdo. Sto da me jebe jedan Jager, sto nece STara da ide u prasinu,i da mi tamo fotka polurasturen motor... bolje da zamenim filter Znaci na svakoj voznji se ugasila!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nandzarasti, kad ti uletim u taj ficka, jedan petak, ima svo pivo da ti popijem . Na vasu zalost (ex i ost. afrikanci), nije tako ..msm. statistika je cudo, al na Kucaju i Prokletijama smo izneli voznju kako treba. Tako da ako zanemarimo, dve Kepijade, Valjevske planine, Goliju ....itd. , nije lose za rukija :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 22, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Odes na wemoto, izaberes sta ti treba, platis karticom ili paypal-om i za 10ak dana eto postara na vratima. Poenta je da kad se salje iz UK u Serbia skida se njihov PDV, tako da na recimo 40ak E taman ti pokrije slanje paketa. @vladaSD sa Wemoto ce te izaci Dva HiFlo filtera sa dostavom za Srbiju 35e, jos dobijes i poklon blokcic kako to da izvedem , sa tim Wemoto? Da porucim direktno preko njih, sa sajta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka opcija za filter vazduha?.... koliko kosta i gde moze da se kupi?..... nasao sam neki "no name" za 24 evra Sutra mi stize roba i mogu da imam i filtere za ST, kako sam ti i rekao, 32-34 eura ce kostati par. Ako ti odgovara javi i u petak su kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 23, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka opcija za filter vazduha?.... koliko kosta i gde moze da se kupi?..... nasao sam neki "no name" za 24 evra Sutra mi stize roba i mogu da imam i filtere za ST, kako sam ti i rekao, 32-34 eura ce kostati par. Ako ti odgovara javi i u petak su kod tebe. Jos mi kazi , da mozes i kocione diskove , da mi nabavis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 23, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dimenzije i oznake za 2 stvari, trebaju mi lezajevi zadnje viljuske gde se kace dogbones i semerinzi pripadajuci, to su 93109-20029 (zamenjen sa 93109-20076)i 93315-22045 (zamenjen sa 93315-32057 ) delovi iz parts kataloga. Verujem da moze da se nadje i ovako po radnjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...