gogruja 51 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Salji ponudu pa da placam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_10b1dce4e2fdcfd28cdae8130dcaeda585/index.php?topic=wgr&grwgr=210&wgr=532&hersteller=0&motorrad=15&anzeige=0&typ_id= jel mi ovo treba?! Jel to set za slavinice?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ova moze da se uradi, zavisi u kakvom su stanju ostali delovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan da to ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 11, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan al ti najverovatnije pukao onaj mali krug sa rupama... on skoro uvek crkava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gosn. Vidik bi već mogao da nabavi originalne gumice i membrane od tenera i paprika.. zatim da odštancuje neku količinu.. i lepo ima na lageru kad neko nazove.. ne mogu da nađem drugi set za reparaciju slavina.. nisam ga zamenio kad je prva riknula.. te čim mi se pojavi.. mogu da dostavim na kopiranje.. bez potrage autorskih prava.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 12, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, STara mi pali za sada bez problema, e jesi vala majstor..za labave kleme Nego da pitam koleze o mojoj potrošnji, šta misle: Posle Valjeva i Divčibara, Vlajko i ja smo produžili vožnju i nakon pređenih 200 km , sipao sam 3 litra više (na pun-pun), jedino što ide u korist moje STare je što sam imao i bočne kofere a i moja malenkost je najmanje 20 kila teža . Jel ovo može u toj meri da utiče na povećanu potrošnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ma zavisi to i od stila voznje....... potezanja na gas....... a i ot toga svega........... tako da je to ok...... ne se brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 12, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Fala druže .... već su mi se tube i igle vrzmale po glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zajedno smo vozili istim tempom.. čak imam i neki km više Koferi mogu da dignu litar.. ostaje još pola.. jeli tako Popadiću? ti si beše kukao za potrošnju sa koferima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako za toliko diže potrošnju, šta onda meni preostaje da kažem po tom pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zajedno smo vozili istim tempom.. čak imam i neki km više Koferi mogu da dignu litar.. ostaje još pola.. jeli tako Popadiću? ti si beše kukao za potrošnju sa koferima.. koferi, pa racunaj do pola litra... sa bisagama litar-litar i po preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 13, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo sad do Golije.. Bucko, sad bez kofera.. ne idemo na put oko sveta.. i čini mi se da su koferi veći od bisaga.. tako da i više dižu potrošnju.. Vladina tenera je stvarno očuvana.. originalan regler još radi.. a za tube nek se spremi.. najjeftinije su kad se natenane kupuju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Avgust 14, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka dobra ST na prodaju? pare nisu problem, nego mora da valja skroz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 16, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima moja, al nije na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xexexexexexexexe a jel moze da ne valja skrooooz :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne može.. posle bi ja bio grbav.. traži se dojajan primerak.. sve da je odrađeno i samo da se vozi..daleekoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se bre debeli :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne može.. posle bi ja bio grbav.. traži se dojajan primerak.. sve da je odrađeno i samo da se vozi..daleekoo Pih, kasno si se javio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 18, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne može.. posle bi ja bio grbav.. traži se dojajan primerak.. sve da je odrađeno i samo da se vozi..daleekoo oce da putuje van granice (opstinske)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratio sa mojom nakon predjenih 3100 km. bez problema! Pala Slovenija, Italija, Austrija, Madjarska, dosta za ovu godinu, mozda ce da se prodaje ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan E sad.. Curi mi, tj. kapljuca gorivo iz crevaca za gorivo koja idu do racve i vakuum pumpe... Ukrtila bem ih.... Gde ima da se kupi tako nesto ili je to fora snadji se kako znas?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 18, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan u bilo kojoj prodavnici autodelova imaš creva za gorivo (6mm prečnik - unutrašnji (meni su dali jednom prilikom spoljni)) a možeš ako nadješ i silikonska za gorivo... kupuju se na meru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Po hiljaditi put hvala Popsy... ;-) ;-) ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...