zextreme 1283 Napisano Januar 20, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1. 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. 10. Hammer 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda 23. andrimil 24. prosperiks 25. dandzus 26. dejan24 27. VladaSD 28. Mammo ST Dakar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 20, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan 29. UrosST - Zex se penzionisao, kaze dosta mu brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 20, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan auuu!?!?! na cemu si brate??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 20, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan auuu!?!?! na cemu si brate??? Pa gde ces pred rudu? To se zove "finta kretanja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 20, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan auuu!?!?! na cemu si brate??? Pa gde ces pred rudu? To se zove "finta kretanja" Pokazacu ja tebi finte kad sklopis ono sto sam polomio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 20, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan auuu!?!?! na cemu si brate??? Pa gde ces pred rudu? To se zove "finta kretanja" Pokazacu ja tebi finte kad sklopis ono sto sam polomio! To sto si polomio je odavno uradjeno A za te finte ce se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 20, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan auuu!?!?! na cemu si brate??? Pa gde ces pred rudu? To se zove "finta kretanja" Pokazacu ja tebi finte kad sklopis ono sto sam polomio! To sto si polomio je odavno uradjeno A za te finte ce se dogovorimo Da je uradjeno ne bi ona gomila gvojza jos bila u garage!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 20, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan auuu!?!?! na cemu si brate??? Pa gde ces pred rudu? To se zove "finta kretanja" Pokazacu ja tebi finte kad sklopis ono sto sam polomio! To sto si polomio je odavno uradjeno A za te finte ce se dogovorimo Da je uradjeno ne bi ona gomila gvojza jos bila u garage!!! Idi ti bolje narani kerove, i zalozi malo u garazici, da ti se ne prehladi mezimce a moje gvojze pusti da uziva u svojoj macho garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam bracu moju po motoru, posto polako prolaze ovi zimski dani red je da se zvanicno od 1 februara pocne sa pripremom za prolece. Pa mi treba par informacija, pre neki dan kada sam krenuo da upalim masinu malo ... vidim ne dolazi gorivo do masine izgleda su mi riknule gumice kad sam parkirao motor zatvorio i ostavio da odradi da to izvuce iz creva, mada mi je jedna slavinica i prije propustala na off. DA ne duzim interesuje me gdje kako da nabavim i koliko je cena gumica za slavinice ili komplet slavinica od rezervoara ST 26l, da to remontujem. Takodje me zanima koju gumu zadnju preporucujete, trenutno je na njoj pireli scorpion al je guma stara 6-7 godina, ima sara ali je pretvrda tako da bi trebalo razmisljati i o tome naime potrebno mi je nesto odnosa 60 - 40 u korist asfalta. Nabavio sam i nove manzetne crne to cu da promenim, bile su plave original ali su popule videcemo kako ce lezati crne motor ima fabricku shemu bojenja i izgleda ovako http://images03.olx..../19169561_1.jpg Dalje me zanimaju rol barovi jel imate neki savjet kako praviti neke mjere dimenzije, nemojte sta zamjeriti sto sam malo opsiran al ipak je u pitanju motocikl :-) a to je relativno novo cedo kod mene je od jula meseca za pola sezone sam uspio prevaliti oko 4000 km i na jednom tezem off-u sprziti lamelu ... )) I ove nalepnice na ovim su mi uspeli zeznuti, na perionici su mi skinuli ove sa strane gde pise 750 ima li neko ideju dali farbati ili da mi neko uradi samo nalepniu u ovoj sivoj svetlucavoj ... Za prolece se planira jedna malo jaca Jadranska tura pa cemo videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam bracu moju po motoru, posto polako prolaze ovi zimski dani red je da se zvanicno od 1 februara pocne sa pripremom za prolece. Pa mi treba par informacija, pre neki dan kada sam krenuo da upalim masinu malo ... vidim ne dolazi gorivo do masine izgleda su mi riknule gumice kad sam parkirao motor zatvorio i ostavio da odradi da to izvuce iz creva, mada mi je jedna slavinica i prije propustala na off. DA ne duzim interesuje me gdje kako da nabavim i koliko je cena gumica za slavinice ili komplet slavinica od rezervoara ST 26l, da to remontujem. Ima u Louisu, zna Vlajko i Zex... kad nadjemo link, kačimo Takodje me zanima koju gumu zadnju preporucujete, trenutno je na njoj pireli scorpion al je guma stara 6-7 godina, ima sara ali je pretvrda tako da bi trebalo razmisljati i o tome naime potrebno mi je nesto odnosa 60 - 40 u korist asfalta. Ako peglas samo asfalt onda Mishelin Anakee II a ako planiras i da silazis sa asfalta Haidenau K60 Nabavio sam i nove manzetne crne to cu da promenim, bile su plave original ali su popule videcemo kako ce lezati crne motor ima fabricku shemu bojenja i izgleda ovako http://images03.olx..../19169561_1.jpg Stavio je Zex Acerbisove i meni se extra dopadaju Dalje me zanimaju rol barovi jel imate neki savjet kako praviti neke mjere dimenzije, nemojte sta zamjeriti sto sam malo opsiran al ipak je u pitanju motocikl :-) a to je relativno novo cedo kod mene je od jula meseca za pola sezone sam uspio prevaliti oko 4000 km i na jednom tezem off-u sprziti lamelu ... )) Crash barove ako nemaš obavezno napravi, mi svi koristimo model By Scuba (Labaratorija) i prezadovoljni smo ... I ove nalepnice na ovim su mi uspeli zeznuti, na perionici su mi skinuli ove sa strane gde pise 750 ima li neko ideju dali farbati ili da mi neko uradi samo nalepniu u ovoj sivoj svetlucavoj ... Za prolece se planira jedna malo jaca Jadranska tura pa cemo videti... nalepnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 20, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Set za reparaciju slavina sam uzimao u Grckoj, kosta 15eu po slavini... Dao sam Vlajku da sredi svoje, mislim da je nejmu pretekao jedan set!? Ustalom, nije to neka fantazija, uzmi rastavi slavinice samo spolja na te srafice sto su dostupni... Postojece gumice samo okreni i siguro ce da rade poso bar neko vreme! Pre nego sto pocnes da cackas slavine istoci gorivo jer ces se sav istusirati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postao sam zaboravan, jos jedno pitanje )) jesam dosadan ..... Izjeli su mi se ovi inbus srafovi na plastikama jel imate ideju gde da nadjem ove bas sa gumicama original ili da nesto budzim ... OCekujem i ostale odgovore drugovi Popsy hvala na odg brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Set za reparaciju slavina sam uzimao u Grckoj, kosta 15eu po slavini... Dao sam Vlajku da sredi svoje, mislim da je nejmu pretekao jedan set!? Ustalom, nije to neka fantazija, uzmi rastavi slavinice samo spolja na te srafice sto su dostupni... Postojece gumice samo okreni i siguro ce da rade poso bar neko vreme! Pre nego sto pocnes da cackas slavine istoci gorivo jer ces se sav istusirati! Brate, vec sam to radio desna slavinica moze proci radi zaptiva, ali lijeva je totalni krs ... okretao sam je cak jer znas kako izgleda najvise mi lici na smajlic tako nekako i pojavile su se vec male izjedotine da kazem rupice i to je problem znaci bar jednu gumicu moram kupiti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 22, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 15 e gumice za jednu slavinu..al ne mogu link da nađem sad.. mozda mož i postojeća da se okrene.. Popsiju nikako da prosledim Zexovu polovinu..njemu ionako više ne treba Ostalo ti je Pops objasnio..gume svi teramo K-60 Za prolece se planira jedna malo jaca Jadranska tura pa cemo videti... Ovo dobro zvuči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 22, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan link ne radi..ovaj drugi radi http://www.wemoto.com/bikes/Yamaha/XTZ_750_Super_Tenere/89-91/picture/Fuel_Tap_Repair_Kit/ napominjem da nisam naručivao odatle.. bivši brat imao rezervne gumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Januar 22, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam, samo da ukontam kako naruciti dal salju to kod nas ... Danas sam malo ceprkao, uspio sam upaliti masinu, ne znam ni sam sta je bilo u glavnom nije dobijao gorivo u karbove kad sam ga zadnji put parkirao iskljucio sam dovod goriva i ostavio da potrosi ostalo posle sledece palenje nema teorije ne dobiva gorivo nikako, Sad sam sipnuo direktno u karbove i onda skopcao rezervoar i normalno je nastavio da radi i pali jbem li ga .... Akumulator je crkao i to evo moram dodati na listu na moju zalost )) ovaj je svakako bio slab totalno cini mi se po servisnoj da za nase rage ide 14 ampera ispravite me ako gresim ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 22, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam, samo da ukontam kako naruciti dal salju to kod nas ... Danas sam malo ceprkao, uspio sam upaliti masinu, ne znam ni sam sta je bilo u glavnom nije dobijao gorivo u karbove kad sam ga zadnji put parkirao iskljucio sam dovod goriva i ostavio da potrosi ostalo posle sledece palenje nema teorije ne dobiva gorivo nikako, Sad sam sipnuo direktno u karbove i onda skopcao rezervoar i normalno je nastavio da radi i pali jbem li ga .... Akumulator je crkao i to evo moram dodati na listu na moju zalost )) ovaj je svakako bio slab totalno cini mi se po servisnoj da za nase rage ide 14 ampera ispravite me ako gresim ??? Najveca glupost koju mozes da uradis je da ostavis karburatore suve celu zimu!?!?!? Taj koji ti je to rekao nije normalan! Aku je 14 amp, sa dessnom plus klemom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jbga, samo sam zatvorio gorivo bio sta je dalje bilo nije mi jasno posle 15 dana stajanja vec nije mogao sasta viti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jbga, samo sam zatvorio gorivo bio sta je dalje bilo nije mi jasno posle 15 dana stajanja vec nije mogao sasta viti .... izvetrio ti je benzin iz karburatora i dok se ponovo napuni sholja potrebno je vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte što Vam se mešam u temu, ipak, da li je moguće da mu je plovak u karbu zaglavio, obzirom da je isparilo gorivo, i da ne pušta gorivo u lonče. Radi na jednom cilindru i ne može da sastavi? Savet: uzi mesto čekića macolu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Alo Hulk..nije ti to budak.. to je fina i suptilna mehanika..i tu nema sta da glavi.. Ono oće slavina da zajebaje..ali to je mnogo manji kvar nego vaše benziske pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je manji kvar, ali mu kvar kvari zadovoljstvo i motor neće dupali. Naš kvar se reši punim rezervoarom, a ovaj,mmmm možda si u pravu, budak je sofisticirana alatka za fina štelovanja. Kako budak funkcioniše: Kako pali posle opravke: E do malina, uvek me neko navuče u pogrešnoj temi da lajem. Teneraši sory za off, evo neću više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 23, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Al sam je opravio Svaka mi chast! Batina je iz raja izashla!!!! :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A meni zaglibio saug.. (ne zavrtati gas kao nenormalan u tim situacijama) Ali neka.. nek se braća naslađuju p.s. da je paprikom Zex imao udes..samo bi presa mogla da vrši poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 24, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan A meni zaglibio saug.. (ne zavrtati gas kao nenormalan u tim situacijama) Ali neka.. nek se braća naslađuju p.s. da je paprikom Zex imao udes..samo bi presa mogla da vrši poso Naprskaj one poluge oko karbona, predhodno moras da skines rezervoar, da bi skinuo rezervoar moras da skines sve plastike i kres barove, sediste... ( na PAPRICI ne mora sve da se skine ) ...ako nisu poluge, onda mora da je boban sajla zaribala! Svraticu da ti pomognem ako obecas da ces me nekako transportovati uzbrdo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...