jager 3447 Napisano Novembar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....... ja cem pazarim Domindzatora........... Na kraju, ipak Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan axaaaaaaam............ jbg kad niko nece da proda dobru Yamahu nego svi prodaju krseve....... honde :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1550 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2032 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Aj da napisem prvo ovde. Prodajem moju super teneru!!! Ako znate nekog ko trazi nek mi se javi. Razlog prodaje- ostajem bez posla. Juce sam potpisao novi ugovor. Nisam ostao bez posla ali sam ostao bez onakvog motora. Ej zivote varalico stara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan eo ja cem ti prodam slican samo malo bolji xaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Novembar 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan bopk merka neku afriku, garant Cela ta priča oko posla je bila samo da drugovima u sekti zamaže oči! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 633 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1383 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan lijep filmich iz Norveške! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm, čudno da ti ne pravi problem u vožnji.... može da bude da ti je spala ili pukla guma kojom se kači karburator na cilindre... kod majstora da ti skinu rezervoar i vide... ne bi trebalo da je neki problem... niti da je skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako curi i dok nije upaljen onda ne bi trebalo da bude iz karburatora (pogotovo ako si zatvorio slavine) može da bude ili bušan rezervoar sa unutrašnje strane (neka mikrorupa) ili problem sa crevom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da rikne neće a to sto slini ces lako resiti... al ako si već dotle da ti ne prlja nista zameni creva za gorivo (ako su stara i krta) pregledaj sve kad budes skidao rezarvoar i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Novembar 19, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi lici na popusten sraf na dancetu karburatora... Vlajko je imao slican problem, resili za 15min na ulici u blizini Topole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ciscenja karburatora i promene dizni.. Zare nije dobro stegnuo doljnju veliku diznu..i posle stotinak kilometara se odpustila i curkala..na sred puta resili problem.. 8312.. daj tom ortaku, ili nekom dobrom majstoru da ti pretrese ceo motor..zameni creva goriva i teflonska na kocnice.. odradis par stvari i mozes i na kraj sveta.. A ako te to sve mrzi i nervira.. ti kupi nov motor..samo sto ti i to ne garantuje put oko sveta bez pehova.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan naša teretnjača ima zakazan tango sa zaretom... iglice, tube, lamela, pumpa za gorivo, creva...a ako bude trebalo i hilzne i karike i taj rad.... kočnice montirane, koferi gotovi,... napašćemo skubu za nosače u jednom momentu...i ono lepo sedište od osamdeset jura... i ready for 2012 a ja imam cunning plan ...u međuvremenu jedem ugljene hidrate 3* dnevno (i kasno noću) dok ne dobijem svoj motor a ondaK džoging, batooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan naša teretnjača ima zakazan tango sa zaretom... iglice, tube, lamela, pumpa za gorivo, creva...a ako bude trebalo i hilzne i karike i taj rad.... kočnice montirane, koferi gotovi,... napašćemo skubu za nosače u jednom momentu...i ono lepo sedište od osamdeset jura... i ready for 2012 a ja imam cunning plan ...u međuvremenu jedem ugljene hidrate 3* dnevno (i kasno noću) dok ne dobijem svoj motor a ondaK džoging, batooo Ti si baš resio da središ motor. Za Skubu i Nosače, pa moraćeš da čekaš, čekaš dok ne stigneš na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan odo sad kod skube na inbox da se izguram na prvo mesto... to je tak po srpski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan odo sad kod skube na inbox da se izguram na prvo mesto... to je tak po srpski Samo napred, nemoj da zaboraviš da pones cevke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Novembar 20, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve da spavas u Laboratoriji neces biti prvi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan okruženi smo širokim dijapazonom cevki... može da se bira dijametar i debljina... razne alatke za savijanje i preko sedamdeset stručnjaka za zavarivanje.... ako neko ima nacrt mogli bismo da organizujemo serijsku proizvodnju u roku od dva dana. @ zextreme al ja umem da pravim princeze, a ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Novembar 20, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tog posla nista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan okruženi smo širokim dijapazonom cevki... može da se bira dijametar i debljina... razne alatke za savijanje i preko sedamdeset stručnjaka za zavarivanje.... ako neko ima nacrt mogli bismo da organizujemo serijsku proizvodnju u roku od dva dana. @ zextreme al ja umem da pravim princeze, a ti? Ja čekam nosače već 6 meseci i ako možeš sam da ih napraviš uhapsi Popsy-ja pa iskopirajte. Za mene je već kasno, cevi sam odneo Scubi pa sad mi ostaje da čekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pa da počMemo... obećavamo da nećemo skubi da otimamo pos'o... jedini problem je što imamo samo prohromske cevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1550 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 2032 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da su nosaci toliko trazeni. Imam ja za sva 3 kofera. Ostali posle prodaje motora. Glavni nosac je original a bocni su pravljeni. Jedini problem moze da bude to sto sam ja auspuh malo pomerio prema osi motora pa ne ide toliko u stranu kao fabricki. Zbog toga je moguce da morate ili da nosac zza desni kofer pomerite malo u desno ili da auspuh malo uvucete. Za ST koje imaju aftermarket auspuh mislim da nece biti nikakvih problema. Evo slike kako to izgleda. Ako je neko zainteresovan za sva 3 neka me kontaktira. Cena ce biti i vise nego korektna. By bopkbopk at 2011-09-25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno! joj što ću da se nakupim plusića kod O'šonesija za ovo moje trućanje po forumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1550 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 2032 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan SAmo nek covek pogleda ovo sto sam poslao na pp pa se cujemo sutra da potvrdimo. Ako je sve ok onda su nosaci vasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tog posla nista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tog posla nista..... Nema veze napraviće meni scuba,sigurno, verovatno, možda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...