sablja1 15 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto bi Peca sa bemvejom rekao, bijo sam u garazi, malo radijo i i evo sta sam uradijo . Pozdrav za mog zemljaka Pecu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 1, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Kujemo Popsy i ja plan za okupljanje... Ako imate neki predlog lokacije bilo bi dobro da ga podelite sa nama.... Ideja je da se okupimo negde gde bi svaki STeneras napravio nekih 100 - 150 km do tacke sastanka.... jel` on ili off road ? Moze kombinovano? O da....to bi bilo najs.. bravo sablja1.. odlichno izgleda a sad shalji dimenzije :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo montirao nosace a majstor je Miki iz Prokuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan dobro ga oklopio.. Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto bi Peca sa bemvejom rekao, bijo sam u garazi, malo radijo i i evo sta sam uradijo . Pozdrav za mog zemljaka Pecu lepo je to klubski ali to nikad nece biti bmw ... odlicni nosaci e sad pokazi ljudima i kofere ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kujemo Popsy i ja plan za okupljanje... Ako imate neki predlog lokacije bilo bi dobro da ga podelite sa nama.... Ideja je da se okupimo negde gde bi svaki STeneras napravio nekih 100 - 150 km do tacke sastanka.... pa to je nemoguce.. mala nam zemlja i puno tenerasa a od lokacija.. moze more? makar za vikend cim malkice otopli da se i mi odmrznemo vise.. a mimoze videh odavno na pijaci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Bemvejas.. sto ti tolko volis nase teme? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Bemvejas.. sto ti tolko volis nase teme? jaooo sto me teras da Off ujemm .... ce se ljute ljudi ... pa volim vase teme jer volim kad ljudi od niceg pokusavaju da naprave nesto , kad se ljudi trude ..... dva moja klubska drugara voze te nekretnine pa znam kako se napatili .. nego jedan se opametijo pre neki dan (prodao) ovaj moj klubski Sablja vidis pokusava da to napravi na motor a ja moram da mu dam podrsku Samo napred !! da nije tenerasa na forumu bilo bi dosadno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste brate u pravu si.. bolje da imas i vozis Steneru.. nego da ne vozis i imas BMw-a ili afiku u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan pa volim vase teme jer volim kad ljudi od niceg pokusavaju da naprave nesto , kad se ljudi trude ..... dva moja klubska drugara voze te nekretnine pa znam kako se napatili .. nego jedan se opametijo pre neki dan (prodao) ovaj moj klubski Sablja vidis pokusava da to napravi na motor a ja moram da mu dam podrsku Samo napred !! da nije tenerasa na forumu bilo bi dosadno ... Ma Peco lako je tebi da se vozis kada tvoj BMW pali bez akumulatora, jeste da trojica moraju da ga guraju ali to ti je BMW. Moja makina je stara ali jos moze da se jase i da vidis cudo pali bez gurke Vlajko moras da kontaktiras Mikija (preko bopk-a) ili nadji broj u temi centralni stender za superteneru. Ne bih da pricam o cifri javno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 2, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cifra je 70 orea okruglo... uz malo muke moze i malo jeftinije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga platih malo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno pisi druze cene.. Tako dolazimo do dobrih, a povoljnih kombinacija Ovakav vizir je 3,5 soma i to je to.. Moj i Zexov.. sad mi se svidja onaj zavrsni deo.. ove pa gledajte..ali Ivan svakom pravi po zelji.. Sad bi treci bio jos bolji.. ali dobro je i vako.. Evo i sedista.. (8crvenih) odlicno izgleda.. ali mi malo velika bulja.. Boban je stvarno vrhunski majstor, prvi put pravim ovako nesto, pa tek sad mi je jasno.. izvrsice prepravku bez problema, i povecati doljnje sedalo.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan 80e je bio nosac kofera. Vrlo lepo je i precizno uradjen. Vizir (poviseni) platih 3500 kod ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 2, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 70 orea centralni stender... na to sam mislio ... Nego, jel ima neko neki predlog za okupljanje .. sredinom aprila recimo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan 70 orea centralni stender... na to sam mislio ... Nego, jel ima neko neki predlog za okupljanje .. sredinom aprila recimo!? Uh pa tada mi je rodjendan, castim pice. Nadam se da cu registrovati makinu dotle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja predlog....... Bukulja kod Arandjelovca, idemo u KAcaru. POzovem coveka, kazemo sta ce da klopamo, zakazem datum i to je to. Cene nisu po usima...... do njega ima put ali mozemo i kroz sumu :) Pa ko kako oce...... To nam je nekih 100 i neki km od Bg a sad od Prokuplja je 190 km....... Jagodina mislim da je oko 90 i neki km.......... Za ostalo racunajte....... Pa ako se dogovorimo ovde idemo u realizaciju...... moze i za vikend :P :P :P Bice lepo vreme xexexexexexe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan nece niko na more da se spucamo? pih kaki ste A moze i Bukulja samo malo da otopli.. Mojsin komsija pravi odlicne stendere.. zadovoljio je Djuntu.. tako da je to vr.. cijena prava sitnica 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan do početka sezone ću verovatno menjati kočnice pa sam naleteo na http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61207-kocione-plocice/ ima čovek i za ST su 1800din pa ću najverovatnije te da probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu oma da probam nego nemam pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu oma da probam nego nemam pare prodaj čizme :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 2, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu oma da probam nego nemam pare Pa normalno da nemas kad si kupio dva para cizama i jaknu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko kad sledeci put kacis slike skini komp sa plafona Za mesto okupljanja ne znam sta da vam kazem. Arandjelovac mi ne odgovara nesto. Prosle godine sam isao i nisam bas odusevljen kilometrazom a ni putevima do tamo. Obzirom da ja dolazim sam s ove strane (i vracam se sam) lepo bi bilo da nadjemo neku drugu lokaciju. Recimo potez Jagodina-Svilajnac pa moze negde levo desno. Cini mi se da je to neka sredina. Moze i desno do Borskog jezera a moze i levo do Cacka. Ajde ko zna taj kraj neka predlozi nesto interesantno. Sad kad vidoh ovaj Zeksov vizir pored Vlajkovog mislim da sam se zajebo sto nisam uzeo takav (kao Zex). Bas mu navigacija lepo cuci i ususkana je skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma jooook, nije to problem...... ne dam cizme............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 2, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam gledao kartu i nasao mesto Krivi Vir ... Moyda tamo da se nadjemo... verovatno nema nista tamo, ali naci cemo vec.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...