Brrka 226 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vec smo vodili veliku diskusiju o tome koje ulje sipati u motocikl ali posto su se ove godine pojavila jos dva velika i jaka proizvodjaca ulja na nasem trzistu, koje bi ste izabrali od ova dva i zbog cega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 10, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nisam koristio Bardahl ulja, samo aditive. Odlični su. A Bel Rey nisam trošio uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam bardahl,prezadovoljan. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Od ova dva, trece, ELF. ;D Nista nije losiji a poprilicno je jeftiniji. Litar polusintetike 510 din, sintetika 750 din. Bel Ray je dosta mladja firma od Bardahla i pravi ulja samo za motocikle, Bardahl proizvodi ulja za sve, pa i za industriju,vise od 70 godina i sto se iskustva tice trebao bi tu da bude u maloj prednosti. Po meni sve je stvar licnog izbora samo treba postovati API specifikaciju ulja koju je propisao proizvodjac motocikla koji posedujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Bel-Ray sipao vec u 1100XX, Thunerace, S.Tenere, 900RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bardahl 10-40 sipao u R1 ... videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da off-ujem temu ali pojavio se i repsol...uvoznik valvoline za srbiju je poceo da ga radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan i sada po vama mi što imamo starije motore koji nisu na sintetici nego polu recimo šta preporučujete meni ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 13, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan i sada po vama mi što imamo starije motore koji nisu na sintetici nego polu recimo šta preporučujete meni ??? ??? castrol actevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan čikak kure gde ima taj elf za 510 din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan čikak kure gde ima taj elf za 510 din? lav auto u zarkovu, na uglu trgovacke i jos jedne ulice evo i linka http://www.lavauto.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to ELF ulje bas za motocikl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da bas je za motore, i ja sam uzeo , u Somboru je 500din., na kutiji ima nalepnicu uvoznika Profaco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ne bi se ja mnogo igrao sa tim uljem, ne kazem da je lose ali vise verujem u provereno i u ono ako ne znas sta je dobro pitaj sta je skupo. Ipak ulje za kola placam vise od 500 dinara pa samim tim mi je nelogicno da toliko placam za motor za koji je sve skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan čikak kure gde ima taj elf za 510 din? LAV Auto u Zarkovu. http://www.lavauto.co.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ne bi se ja mnogo igrao sa tim uljem, ne kazem da je lose ali vise verujem u provereno i u ono ako ne znas sta je dobro pitaj sta je skupo. Ipak ulje za kola placam vise od 500 dinara pa samim tim mi je nelogicno da toliko placam za motor za koji je sve skuplje. Ne pada ti na pamet da recimo deru sa cenama Ipona, Motula i jos nekih "zvucnih" firmi kod nas i da je taj ELF recimo sa nekom realnom cenom u prodaji. Ja sam ga sipao u svoj motor i ne primecujem da agregat losije radi ili menja zvuk i da menjac slabije radi u odnosu na Motorex Top Speed koji je pre toga bio u agregatu. Btw, malo sam pricao sa malim Cacom, znas sta kaze, Agip, pa ELF su mu se najbolje pokazali na trkama u Kanadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti istina da pojedini uvoznici deru sa cenama ali racunam da ce mi najveci trosak biti ako nesto ode u agregatu. Ali nelogicno je da oscilacija bude tolika da lupam sada 300V bude 4 puta skuplji od tog ELF-a a da budu u rangu istog kvaliteta. Inace sto se tice bas tog Motorexa, ja npr nisam uopste bio zadovoljan sa njim. U ZX9R sam sipao i odmah od 10 000 do 11 800 obrtaja mi je klizala lamela a npr pre toga je u motoru bio 300V sa kojim se to nije desavalo cak i posle 5000km a to ipak govori mnogo o kvalitetu ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan znači po vama najbolja kupovina koja bi bila u odnosu cena kvaliteta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj Bardahl i uzivaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan znači po vama najbolja kupovina koja bi bila u odnosu cena kvaliteta? Ako ces pravi odnos cena kvalitet, onda ELF, potom Bel Ray, pa Bardahl, pa onda ostali..... (moje misljenje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan čikak kure gde ima taj elf za 510 din? LAV Auto u Zarkovu. http://www.lavauto.co.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=82 hvala čika kure! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Dobavljao se iz Italije, ali je tih davnih sedamdesetih i osamdesetih popularniji bio crveni Castrol, da li bese TT za dvotaktne motore. Imao je miris kad sagori bolji nego Giorgio Armani parfem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti istina da pojedini uvoznici deru sa cenama ali racunam da ce mi najveci trosak biti ako nesto ode u agregatu. Ali nelogicno je da oscilacija bude tolika da lupam sada 300V bude 4 puta skuplji od tog ELF-a a da budu u rangu istog kvaliteta. brko pogresno ulje si poredio jer je 300v sintetika cista a elf je polusintetika, a elfova sintetika je oko 750din sto mu dodje onda 2,5x manje kosta od motula koji inace nije nista posebno i samo kosta puno a po kvalitetu na raznim testovima ga premase dosta jeftinija ulja jedno je sigurno a to je da cu sipati kao sledece ulje bardahl, dok ne probam necu znati da li valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti istina da pojedini uvoznici deru sa cenama ali racunam da ce mi najveci trosak biti ako nesto ode u agregatu. Ali nelogicno je da oscilacija bude tolika da lupam sada 300V bude 4 puta skuplji od tog ELF-a a da budu u rangu istog kvaliteta. brko pogresno ulje si poredio jer je 300v sintetika cista a elf je polusintetika, a elfova sintetika je oko 750din sto mu dodje onda 2,5x manje kosta od motula koji inace nije nista posebno i samo kosta puno a po kvalitetu na raznim testovima ga premase dosta jeftinija ulja jedno je sigurno a to je da cu sipati kao sledece ulje bardahl, dok ne probam necu znati da li valja Gde to sipas,u skuter! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...