draza 548 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze . Mislim da mi nece izbrisati oglas jer ga dajem za prijatelja . Ako mozemo da mu pomognemo da kupi dobar motor . Znaci covek hoce da kupi hondu transalp (ne onu sa kockastim farom nego sa malo zaobljenim ) Nemam pojma od kog do kog godista se prave ali znam da ima i sa jednim pa od 1996-te sa dva diska napred . Ponude ostavite ovde ili na moj pp . Unapred hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Imacu ja za 10-tak, petnaest dana Transalpa iz Svajcarske 2002. godiste. Nece biti skup. 060 0 713 887 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Covek nema vise od 2500 . To sam zaboravio da napisem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Transalpa za 2400e na ime od coveka iz Banatskog Novog Sela i ima jos par komada od 1989-2000 godista pa ga kontaktiraj imas oglas i ovde i na moto berzi.Konkretno ima jedno 1998 oko 2500e i 2000 za 2700e.Video sam i jednog i drugog i dosta je bolji ovaj 2000 pa ako moze da nategne toliko nek ide i pogleda Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo se on sa njim vec za tog transalpa . Nece da skine cenu , a mislio sam da ima neko od forumasa . Taman da pomognemo i jednom i drugom . A vidim da ili da niko nema da prodaje ili se ljudi dovoljno ne interesuju da prodaju svoj motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Milan iz Batajnice firma KOMPP ima dobru 95 god.,nije na oglasu,pitaj!063/282855 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Tu 1998 bi dao za 2400e,ja sam se lomio izmedju nje i ove sto sam je uzo.Decko sto je isao sa mnom mi je cak i rekao da je ta bolja,bolje ide i ima nove diskove,ali je uvezena iz Engleske i svi srafovi su oksidirlai i ima patine po masini i to joj je jedina mana. I ja sam pola godine cekao na forumu da kupim od nekog i da pomoognem i sebi i jos nekom,ali su me jos iznapusavali da nema sanse da nadjem za tu lovu.Na kraju sam otisao kod coveka,kupio za 2300 sve sa roll barovima,centralnom nogarom i Givijevim vizirom Ima malo ulaganja,ali nije nista strasno Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro covek zbori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo prenosim sta i gde ima a on se dogovara . Znam samo da je jedva i skupio 2500 ali moj mu je predlog bio cak i da ode da pogleda pa oko oce da da kaprau ili da napravi neki slican dogovor pa kad skupi ostalo da ode po motor . Ali covek kaze da se izpruzio i vise nego sto moze . Tako da je to to . Ali nema veze ja mu sve prenosim kako je pa nek on sam odluci. Kad je vec resio transalpa . Ali po nemi je bolje da je uzeo neku malo stariju africu i da uziva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...