Jump to content

Moto Zajednica

KUPUJEM HITNO HONDU TRANSALP od 1994-to do 2000-o godiste .

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Kao sto naslov kaze . Mislim da mi nece izbrisati oglas jer ga dajem za prijatelja . Ako mozemo da mu pomognemo da kupi dobar motor .

Znaci covek hoce da kupi hondu transalp (ne onu sa kockastim farom nego sa malo zaobljenim ) Nemam pojma od kog do kog godista se prave ali znam da ima i sa jednim pa od 1996-te sa dva diska napred .

Ponude ostavite ovde ili na moj pp .

Unapred hvala .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Ja sam uzeo Transalpa za 2400e na ime od coveka iz Banatskog Novog Sela i ima jos par komada od 1989-2000 godista pa ga kontaktiraj imas oglas i ovde i na moto berzi.Konkretno ima jedno 1998 oko 2500e i 2000 za 2700e.Video sam i jednog i drugog i dosta je bolji ovaj 2000 pa ako moze da nategne toliko nek ide i pogleda

Pozdrav

Cuo se on sa njim vec za tog transalpa . Nece da skine cenu , a mislio sam da ima neko od forumasa .

Taman da pomognemo i jednom i drugom .  ;)

A vidim da ili da niko nema da prodaje ili se ljudi dovoljno ne interesuju da prodaju svoj motor .

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Tu 1998 bi dao za 2400e,ja sam se lomio izmedju nje i ove sto sam je uzo.Decko sto je isao sa mnom mi je cak i rekao da je ta bolja,bolje ide i ima nove diskove,ali je uvezena iz Engleske i svi srafovi su oksidirlai i ima patine po masini i to joj je jedina mana.

I ja sam pola godine cekao na forumu da kupim od nekog i da pomoognem i sebi i jos nekom,ali su me jos iznapusavali da nema sanse da nadjem za tu lovu.Na kraju sam otisao kod coveka,kupio za 2300 sve sa roll barovima,centralnom nogarom i Givijevim vizirom

Ima malo ulaganja,ali nije nista strasno

Pozdrav

Ja samo prenosim sta i gde ima a on se dogovara .

Znam samo da je jedva i skupio 2500 ali moj mu je predlog bio cak i da ode da pogleda pa oko oce da da kaprau ili da napravi neki slican dogovor pa kad skupi ostalo da ode po motor .

Ali covek kaze da se izpruzio i vise nego sto moze .

Tako da je to to . Ali nema veze ja mu sve prenosim kako je pa nek on sam odluci.

Kad je vec resio transalpa . Ali po nemi je bolje da je uzeo neku malo stariju africu i da uziva .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja