zozon 6 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu CRF 450 X, 2009-o godiste, uvezena iz Amerike, nova! S obzirom na svetsku ekonomsku krizu cena je snizena na 4800 eura ili eventualno moze zamena za Yamahu DT 125 R u dobrom stanju Evo slike a moj telefon je: 063/72 02 005 Zoran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan eeex .... , prelijepo , srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 10, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan A cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video, zagledao Mnogo lep Hard Enduro Steta sto su mi bile prljave patike pa mi bilo zao da se popnem na njega Stvarno je ko iz apoteke Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Mart 10, 2010 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zozon, imam jedno pitanje za tebe. Jesi li ti normalan? Ja bih prodao i i tog CR-a i Afriku i uzivao sa ovim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Zozon, imam jedno pitanje za tebe. Jesi li ti normalan? Ja bih prodao i i tog CR-a i Afriku i uzivao sa ovim Gledajuci ih zajedno svi smo se slozili da CRF izgleda kao napucana tinejdzerka, ostra, zategnuta, lepa ... sve naj, naj! CR 500 izgleda kao ozbiljna zena, samouverena, lepa uprkos godinama i obecava dobru zabavu ;D S obzirom na moje godine ... tinejdzerke treba prepustiti mladjima ;D A cena? Cena po dogovoru, mozemo se cuti za cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Mart 10, 2010 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se godinama. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel se meni cini ili ovo ima svetla? sta ima od papirologije? jel moze da se vozi po saobracaju redovnom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan jel se meni cini ili ovo ima svetla? sta ima od papirologije? jel moze da se vozi po saobracaju redovnom? Ovo je verzija sa svetlom i elektrostarterom ,to je ono" X" u oznaci, moze se voziti i u saobracaju ako je registrujes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne slike: Young Lion Luka ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam posle ove slike nije zao da prodate Hondu Pa zar nevidite da su ko stvoreni za druzenje Luka i Honda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ocarinjena? koja je cena koju trazis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan jel ocarinjena? koja je cena koju trazis? Cena 5200 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel ocarinjena? koja je cena koju trazis? Cena 5200 eura Moze li zamena za dva lanca obradive povrsine odma' pored sela? P.s. Samo da deda nista da sazna! ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan jel ocarinjena? koja je cena koju trazis? Cena 5200 eura Moze li zamena za dva lanca obradive povrsine odma' pored sela? P.s. Samo da deda nista da sazna! ;) Podmetni dedi da potpise one papire pa da radimo kompenzaciju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14462 Napisano Mart 16, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan gledao ja ovaj motor, lep boga mi, ali para na gomili nema odavno a u banku mi se ne mili ko ga uzme imace divnu igracku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan gledao ja ovaj motor, lep boga mi, ali para na gomili nema odavno a u banku mi se ne mili ko ga uzme imace divnu igracku Lencugo samo treba onaj stek za Hajabusu da "preusmeris" na moj racun ... eto resenja ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I pruzice ti vise zadovoljstva nego Hajabusa I troskovi odrzavanja su manji i registracija ti je za ovo 9000, a za busu 39000 Pa ti sad lenji, dobro razmisli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14462 Napisano Mart 20, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan gledao ja ovaj motor, lep boga mi, ali para na gomili nema odavno a u banku mi se ne mili ko ga uzme imace divnu igracku Lencugo samo treba onaj stek za Hajabusu da "preusmeris" na moj racun ... eto resenja ;D ;D taj stek je krajem sezone potrosen u sreci i veselju po raznim kafanama i restoranima ;D videcemo sta nosi sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 22, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Zasto li te zovu lencuga ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ste mi utihnuli ;D Ova igracka je i dalje na prodaju... navali narode ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angel 0 Napisano Mart 26, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 28, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A zamena? Kol'ku doplatu trazis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...