dragan66 126 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Danas na sajmu mi pažnju privuče ovaj motor.....nisam ni sanjao da ću zastati kod kineza.... zanima me , ima li neko iskustva sa ovim motorom, ..... čovek na štandu mi ukratko reče da je 320ccm a vodi se kod nas kao 350cmm,deluje lepo i primamljivo za naked od 1800e, medjutim video sam da je efi ubrizgavanje pa me zanima neki komentar vlasnika ako ih uopšte ima na forumu....da , reče da ih verovatno neće biti u Beogradu, već u N.Sadu i da je stigla ograničena serija....garancija je 5000 km, a ako budem zainteresovan da odem do N.Sada gde može da se upali itd.... može li neko vaše iskustvo ili sugestija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan relativno nov model ja mislim da ga na forumu još niko nije kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni video do sad ali interesantan je i mene zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kopija Varadera, provozao ga u Sprintu u N.Sadu, lep polozaj za motorom, ima brojac brzine u kojoj se nalazite, mislim da je za te pare sasvim o.k. motor sa servisom, garancijom i delovima.Trazi extra popust kao prvi kupac u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Motor pati od nesto slabije zavrsne obrade (doduse nisam jos video ovu EFI verziju za 2010, ali pretpostavljam da je isto), rezervoar od 28l uz potrosnju do 4l omogucava ogromnu autonomiju, a njegovih 320ccm navodno guraju do 145kmh. Motor je u osnovi putni enduro, pa udobnost i vece kilometraze ne bi trebalo da predstavljaju problem. Neka ozbiljnija iskustva ovde ne postoje, ali je generalna prica za kineske motore da ako i nesto crkne, crci ce u prvim kilometrima, a to se resava u garantnom roku, a nakon toga najcesce omogucavaju bezbriznu voznju. Moje misljenje je da motor vredi kupovine, a na tebi je da prenosis dalje utiske ako ga pazaris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam ovu temu postavio, red je da dodam još neku reč...odustao sam od kupovine SPT-a, kupio sam Suzuki GS500, nešto sam se raspitivao, kod dilera u Beogradu , niko ništa ne zna konkretno da kaže o delovima , servisu, čak ni o vremenskoj garanciji, ima li je ili ne...svi su jednoglasno rekli počeće da se prodaje u Aprilu.........i to je sve što znaju.... , ne kažem da je GS neki izbor...ali je bar dovoljno dugo na tržištu i više manje se znaju sve njegove mane i odavno je preležao dečije bolesti...a i delova ima ,,, neki su mi rekli Novo je Novo i to je tačno....ali novo bez pravih informacija o terminima servisa,o kontinuitetu nabavke rezervnih delova,(jedan diler mi reće...pa biće verovatno ko sa ovim skuterima u početku ,dobićemo 2-3 komada za delove, ...nadam se da nije bio ozbiljan)..........a drugi , mi reče ...Kakvu logistiku možeš da očekuješ za 2000 evra....kad nešto crkne mi konstatujemo kvar i poručimo deo....a vreme popravke niko ne spominje...iskreno se nadam da ove i ovakve informacije nisu stvarnost,jer sam sa većinom pričao telefonom, pa sve nešto mislim da su hteli samo da me otkače....U svakom slučaju profaktura je još kod mene, na moje ime, pa ako je neko spreman da reskira i iskešira 187.000 dinara, koliko je bio na sajmu sa popustom,i ako me nisu slagali može se dobiti ovaj motor po toj ceni do kraja ovog meseca u N Sadu.... I da ne smaram više...hvala na pomoći!!!!!! a utiske će nadam se preneti neko drugi, pa da ovaj motor na idućem sajmu bude 1500 evra sa extra reputacijom za ovu godinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 28, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Колико сам чуо од момка на сајму који ми личио на механичара, гаранција за СПТ је годину дана и 2500 (или можда и читавих 5000 километара, мада мислим да је прва цифра тачна). А и мотор СПТ-а није неки који има дечије болести јер и није претрано нов у производњи. У то да ће током прве сезоне бити проблема са деловима није тешко поверовати, али то је кривица и на страни наших и на страни Кинеза. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Колико сам чуо од момка на сајму који ми личио на механичара, гаранција за СПТ је годину дана и 2500 (или можда и читавих 5000 километара, мада мислим да је прва цифра тачна). А и мотор СПТ-а није неки који има дечије болести јер и није претрано нов у производњи. У то да ће током прве сезоне бити проблема са деловима није тешко поверовати, али то је кривица и на страни наших и на страни Кинеза. Tačno tako,......niko nezna da ti kaže proverene informacije, svi "liče" na mehaničare, i dilere.....i meni je rekao 5000 km, ali nije siguran, a vremenski period nije znao ni u najavi, isto tako je i za rezervne delove bio neodlučan i ne dorečen,,,u ovoj situaciji nije bitno kolika je i čija je krivica,,, ali ako sam ja rešio da kupim nov motor mislim da bi bio red da mi neko objasni bar osnovne stvari....a ako nije nov model još je i gore da ne znaju osnovne stvari.... jer šta bi bilo kad bi bilo....verovatno da si u pravu i da je krivica obostrana , ali zašto preko ledja kupaca, koji su iskeširali nov motor, platili sve poreze državi, registraciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...