zetek 3 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kozna jakna marke Hein Gericke u velicini 56 (XL otprilike) jakna je obucena mozda 2 ili 3 puta i bukvalno bi mogla da se prodaje kao nova ima komplet protektore moze se pogledati u Pecincima a po dogovoru bg ili ns cena 140eur 0612277345 Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan 130eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan 120eur jakna bukvalno nova... moze zamena za neki mob telefon, moze i uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu po slici bas da vidim, ali jel to crvena ili narandzasta boja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan KTM narandzasta ;D Imam istu takvu i mogu da kazem da je jakna ekstra kvaliteta . Koza je veoma debela tako da nije ni hladna a i jakna je dosta teska tako da o kvalitetu ne treba suditi . Ekstra je . Moja preporuka . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...